98413
-
nemtudom. Mellém biztos,hogy határozott ember kéne,mivel én nem vagyok az... de a túlságos határozottságot bizti,h nem szeretem.
Mi történik a detoxikálóban? -
asszem igen
szereted a határozott embereket? -
nagyon soxor...
Határozottnak tartod magad? -
kérdezz meg jó sok embert:)
volt már de ja vu-d? -
Nemtudom. Nem tudok rájönni. És ezt úgy gondolom az emberek agya nem is képes felfogni. De törekszem! És megszeretném fejteni! Soxor töröm magam, de még nem sokra jutottam.
Van valami elképzelésed róla? -
mindenkinek van küldetése az életben. hogy kinek mi,azt nemtudhatom.
Szerinted nincs értelme? -
Szeretem a színes ruhákat, a narancssárgát meg a csíkos-kockás mintákat.:) De a feketét is.
Mi értelme az életnek? -
hupsz,elkéstem...mind1... -
(kösszi:)) Hát,ez eléggé relatív. nemtudom. Mostanában anya szokta varrni a ruháimat,és nagyon yook,és mostmár én is eljutottam arra a szintre,hogy elkezdtem varrni magamnak egy gatyát...pedig eddig valahogy utáltam varrógéppel varrni.....
Általában milyen ruhákat hordasz? -
jha, csak egy csomó nem teccik már, s így nem hordom mindet:)
Milyen stílusban öltözködsz? -
persze, h érdekelnek mint laikus embert. kben nagyon tetszik a tanulási módszered!
sok ruhád van? -
sajnos nem. Egyszerűen nem vagyok képes leülni egy asztalhoz,és megtanulni,amit kell. ilyet nem is emléxem,hogy mikor csináltaam utoljára. ha valamit meg kell tanulnom,előző nap este leírom(ha vmit leírsz,olyan,mintha 5x elolvasnám,és ha vmit este elolvasol,az jobban megragad a fejedben),és a buszon megtanulom.....
Érdekelnek az időjárással kapcsolatos dolgok? -
ja a neten. de látom én jelentések nélkül is, h elég nagy gáz van. (legalábbis a Föld légkörét illetően) sajnos!! sztem csmót hazudnak az illetékesek, h ne legyen pánik de aki nem teljesen zakkant az pontosan tudja, h ezek a klímatikus anomáliák (eltérések)napjainkban normálisnak messze nem nevezhetők.
sok időt szánsz a tanulásra?
-
a sulis barinőmnek nincs.
Szoktad nézni az időjárás-jelentést? -
nemtom. gondolom, h van benned vmi szorongás, elfolytás v félelem sat.:))
jelentkezzen má vki, akinek nincs mobiltelefonja? -
nemtudom. biztos van valami,amit elfolytok magamban,és nemtudom kifejezni,vagy valami szorongás,félelem,nemtudom,még nemtaláltam meg.
Szerinted miért rágom a körmeim? -
segítek persze. ne a körmeidet rágjad:)) vagy vegyél egy jó kisollót pl.
miért rágod a körmeidet? -
szerintem nemigazán. Valahogy az együtt kajálást sohasem tartottam túl romantikusnak....
Segítesz leszokni a körömrágásról? -
csussz..bocs.
szal: nem vagy szemét, ilyet ne állíts magadról de azért nem kell az ilyen rendes tagokat kihajtani na:))
szeretsz szépen megterített asztalnál, közösen vacsizni vkivel/vkikkel? -
igen van olyan álmom, ami aztán megtörténik vagy átélek hasonló sztorit. ált. ez nem sok, mert inkább fantasztikus történeteket álmodom.
volt már megérzésed, ami konkrétan bejött? -
igen. Meg csomószor van olyan,hogy benne vagyok egy helyzetben,és tudom,hogy mi lesz a vége,mert már "megálmodtam". de ezek csak apró helyzetek,pl. vki nyúl vmi felé,de egy másik vmit vesz le,mint ami felé nyúlt,megijenek....
Ha valaki virágot hoz,és tökaranyos,meg elnéző,és mégis kidobom,akkor szemét vagyok? -
jah hát van amit igen, van ami eltűnik, de a "hatását" érzem...
volt olyan álmod ami beteljesűlt? -
bocs csúsztam.
szal: paradicsom
megjegyzed az álmaidat? -
egyik se, nem bírom a rövideket. se:))
megjegyzed az álmaidat? -
barack, bár még nem szokásom az ivás:) Még pici vagyok hozzá:-pp
paradicsom v. paprika? -
sör :)
mézes vagy barack pálesz? -
hát én kutyapárti vok, a macskákat meg gyűlölöm, de azért nem bántom őket...
sör v bor?:D -
Állítólag az egész nyarunk hideg lesz. :( Nemtudom. Naon remélem, h hamar napos lesz az idő!
Kutya v. macska?
-
hát undorodom tőle, igazából nem zavarna, ha nem kellene bemásznom a városba a spanokhoz...
szted meddig fog ez esni? -
nem
mit szólsz a mostani időjáráshoz? -
engem egyálltalán nem, én úgy vok vele, h nem az életkor számít hanem a szellemi szint, azzal meg eddig nem volt bajom (nálad:D)
titeket zavar? -
13 és fél:)
Titeket zavar, h "kicsi" vagyog?:)) -
19
és te? -
nyár
Hány éves vagy? -
inkább megázok.
tél vagy nyár? -
nem!! engem idegesít, meg az eső is:D
te szoktál? vagy sapkát? -
NAGYON sztem a Napot! (boltból sokminden kéne, hüle kérdés meg nem nagyon van:))
szoktál esernyőt használni? -
hupsz sorry -
Szomorú vagyok:( Napocskáát akarok!!!!
Te szereted a napos napokat?:) -
hát nem örülök neki, lassan tényleg nem lesz nyrá...:(
nah akkor elmegyek boltba, hozzak neked vmit??:D
(több hülye kérdést nem teszek fel, megígérem...:)