98416
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Annakin
    jó hozzáállás. ehhez én nem értek. sokszor elmerülök a pesszimizmusomba, persze ha összeszedem magam akkor azér én s tok ám vidámkodni.

van kedved mosogatni?
  • kulabácsi
    hát alapvetően igen, de mostanában már kevésbé, bár mindíg megpróbáloma a szarból is kihozni a legjobbat:D

és te?
  • Annakin
    attól függ, h mi az a sok. sztem igen de má így születtem sztem.

te alapvetően ey vidám emberke vagy?
  • kulabácsi
    hát én nem a belvárosban lakom:P:D hanem budapest szélén és itt sok az erdő...

okat vagy szomorú?
  • Annakin
    ha éppen nem vagyok szomorú, akkor igen. knben bezárkózom a szobámba. de azért majd minden hétvégén megyünk vhová.

miért nem hagyod el a belvárost? (olyan lehangoló a lelke és Bp. környékén meg sok szép hely van)
  • Karminca
    nemnagyon hagyom el...:(

Gyakran túrázol?
  • kulabácsi
    jah szeretem, sak nem nagyon van mostanában kivel, meg időm sem nagyon engedi, de amikor tudok megyek!!:D

ha elhagyod a belvárost merrefele mész?
  • kulabácsi
    TÉK
  • Annakin
    igen, gyönyörű:)) épp az előző órában sétáltam egy nagyot de asszem, h még kimegyek. de elhagyom a belvárost, mer itt szaporodnak a zombik v nem tom mi van:((

szeretsz sétálni v túrázni?
  • kulabácsi
    jah tudok, de már rég sakkoztam, meg nem vok egy nagy játékos...

nálatok is ilyen szép az idő?
  • kulabácsi
    pfff hát faxom se tudja, de sztem topikot tévesztettél:D
  • BoSA
    Helló, lenne egy kérdésem. Ha van hét számjegy 1,2,3,4,2,3,5 ebből hány ötjegyű számot lehet csinálni? Nem tudom kiszámolni hogy a két ismétlődő szémjegy mennyivel csökkenti a lehetséges számok számát.
  • Annakin
    rám mindenképp. szeretek elmélyülni a zene hallgatásában, persze nem minden zene van jó hatással az emberre pl. rám. nem árt válogatósnak lenni.

tudsz sakkozni?
  • kulabácsi
    hát ja azért fontos, de persze nem ez a legfőbb dolog, meg annyira már nem szeretek elmenne partyzni, szal végülis mind1 h ugyanazt szeretjük és arra nem megyek vele, vagy nem ugyanazt szeretjük...

rád is nyugtató hatással van a zene?
  • Annakin
    hát nem olyan lényeges de azért jó lenne. az is egy közös nevező.

neked fontos, h hasonló legyen pl. a zenei ízlése a barátodnak/nőnek?
  • Karminca
    Nemtom,eddig csak 2x hallottam,és nem emléxemrá,de azegyik barinőm szereti,ésakkormár nem lehet rossz...

Fontos neked az,hogy akivel sokat beszélsz / yooban vagy,olyan zenét hallgasson,amit elfogadsz?
  • kulabácsi
    nem sajna!!

milyen stílusú?
  • Annakin
    nem beszélünk. sajna. hosszú..

ismered a Placebo nev. bandát?
  • kulabácsi
    hát változó, elvileg igen, gyakorlatilag nem nagyon foglalkozunk egymással :( de ez már más kérdés...

és te milyen kapcs. vagy velük?
  • Karminca
    hupp,bocs,csúsztam... Hát,attól függ,hogy mennyire rontja el a kedvemet a telefon...

kérdés u.a.
  • Karminca
    nemtom. engem vhogy irritál.. Bátyám szokta néha olyan hangosan,hogy "ugrál" az asztal... Bár monnyuk,ha rossz kedvem van,és semmire nem akarok figyelni,akkor utazás közben eléggé hangosan szoktam hallgatni vmi zúzós rock számot....

Yooban vagy a szüleiddel?
  • kulabácsi
    hát persze!! muter meg is őrűl, mert azért egy goát mélyládával...:D

mit csinálsz, ha jó kedved van, de kb 1 telefonhívással elb@sszák?
  • Annakin
    nem.legjobb barátnőm vót, belé meg vhogy nem lettem szerelmes:)))

szted nagyon hangosan hallgatni a zenét?
  • kulabácsi
    (jól nyomjuk:D)
  • kulabácsi
    nah akkor szal hát jól bírom, de azért fáradok mint állat...

voltál már szerelmes a legjobb barátodba/nődbe?
  • Annakin
    volt ilyen barátnőm.

kérdés:u.a.
  • kulabácsi
    uff elkéstem!! hát jól bírom, de azért fáradok mint állat...

a kérdés ugyanaz
  • Annakin
    csussz. bocs.
    psze,h volt.

jól bírod a fizikai melót?
  • kulabácsi
    persze!! én mindíg ilyenekkel szoptam, sztem nem kell annyira kiakadni rajta, csak fog és lődd fejbe a gecbe...:D

volt már olyan h az egyik legjobb barátod elhidegűlt tőled és mostmár kb inkább nem is akarsz vele talni, mert teljesen bekattant és azt érzed h szarik a fejedre?
  • Annakin
    még nem.

jól bírod a fizikai melót?
  • Tarajos Sül
    én nem!
    de jo,hogy ennyire vidámak vagytok!
    matektanárom igazságtalanul akadta meg az eggyest!(ceruzával irta be)
    ugyanis igért egy dogát,amit nem irtunk meg,amit én 4-5-re megtudtam volna irni!
    Ezzel elvette a javitási lehetőségemet!
    igaz nem ugy "buktatott" meg,hogy tele volt ötössel a napló :),de ezzel tudtam volna javitani!
    szal nagyon kivagyok rá bukva,ugyhogy osztfönöknél bemártom!Vagyis szolok neki,hogy mit müvelt!

Neked is volt ilyen szerencsétlen jegyed?(osztályzatod)
  • kulabácsi
    semmit! dolgoztam, aztán aludtam kicsit, majd megnéztem a match ponint c filmet!!

te láttad?
  • Annakin
    most még igen de lehet,h sírás lesz ennek a vége:)))

mit csináltál ma?
  • kulabácsi
    hát mert ők erősebb jellemek, bár ez nem igaz, csak nem nyílvánítják ki annyira érzéseiket, inkább magukban sírnak, vagy teljesen elfojtják...

jó kedved van?
  • tigeroo
    talán mert ők nem szégyenlik azt hogy sírnak..

a férfiak miért nem sírnak annyit??
  • Tarajos Sül
    volt,de nem nagy ügy!Egy csajjal találkoztam,már sms-ben meg volt beszélve,és a találkán láttuk egymást!
    Megse birtunk szolalni,én mondtam neki,hogy bocs,hogy ilyen vagyok!Ő mondta,hogy nem baj,mert legközelebb jobban sikerül majd!Én kérdem tőle,hogy lessz legközelebb?Ő mondta,hogy "Méne lenne?"
    a találka után kb 3 nappal irtam neki,hogy kb 2 hét mulva elmehetnénk-e a mekkibe?(MC Donalds)ő irta,hogy mért is ne?!
    ezután nem vette fel,vagy 2 napja hivom!Semmi irok neki,hogy mi a pálya?Visszair,hogy szüneteltessük,mert nem akar komoly kapcsolatot?Pedig én csak azért hivtam,hogy mikor találkozhatnánk a városában,mert pont akkor volt a nőnap,és gondoltam vinnék neki egy szál roszát,és hogy mikor adhatnám neki oda!
    Ebben csak az volt a nagy oltás részemről,hogy irtam neki:"Anyámnak is veszek egy szál virágot,pedig ő vele se járok!!!!!!!!" :))))

Bocs,hogy hosszú voltam!

Nem bunkóságbol,de ha egy csaj sír,mért nem törli le az arcárol papirzsepivel a könnyeit?
  • Annakin
    persze, h szerelmi. de má vége régen.

s neked lelki sérülésed volt már?
  • kulabácsi
    hmm párszor törtem karom, szal valszeg az, de már nem emlékszem rá:D

milyen lelki sérülésed volt a legfájóbb?
  • flippy
    fizikai:)

Fizikai sérülésed mi volt a legfájdalmasabb?
  • Annakin
    lelki sérülésem volt naon fájó nem fizikai.

lelki v fizikai bibire gondoltál?