98415
-
Én nemtudom, mert nem nézem.
Ti tudjátok? -
nemtudom. nem voltam itthon,nem láttam,bocsi:(
Miért,mitörtént? mármint...hátrébb rakták emiatt alonsot,vagymi? -
én nem,de eggyiket se nézem,csak ha már nincs kedvem itt lenni a gépénél,mikor pont vetitik!
hamár a forma 1-nél tartunk...
Te mit Gondolsz M. Schumacher elözö héti atrakciójárol?
(mikor megált az autoja az időmérő edzésen,pont amikor Alonso futotta gyorskörét) -
Räikkönen.
az időmérőt is szoktad nézni? -
sumi
neked? -
igen.
Ott ki a kedvenced? -
nekem sajna csak lábbuszra van jogsim:D
szoktad nézni a forma1-et? -
opsz!
nekem eggyik se!
Én nem szeretem a sört!
Te neked milyen jogsid van ha van?
nekem M van(moped)
-
nem!
De ha az lennél,akkor egyél másnap angol reggelit :)
(a Discovery-n vizsgálta a Brainiac)
sült szalonna,tükörtojás,savanyúság stb
Te neked milyen jogsid van ha van?
nekem M van(moped)
-
nemigazán..:D Életemben egyszer voltam másnapos,akkor eldöntöttem,hogy sohatöbbé nem iszom semmi alkoholosat(nekem már 3 korty is megárt...)..Pedig akkorsem ittam sokat... csak épp annyit,amennyi kellett egy szilveszteri koccintáshoz...
Melyik a kedvenc söröd? -
nem nem szoktam...
te nem vagy másnapos?:D -
Ó lekéstem!
Válasz a tiedre: Én úgy hallottam, hogy igen, de ne vedd 100-asra.
A kérdésem marad. -
Hát gyakran szólogattam be baromságokat magyar órán, azért kaptam vagy 2-t, meg még hatodikban két haverommal énekeltünk (a tanár szerint) "obszcén" dolgokról. Pedig csak valami akkori hülye kis dalocskát énekeltünk (ilyen 6.os szintűt).
Szoktál énekelgetni? -
kaptam,de már nem tudom,mert én nem a rossz magatartásomrol vagyok híres,hanem a rossz szorgalmamról!
Ez sajna meg is látszik a jegyeimben!
Mért nem tanulok?Nem szeretek tanulni,az érdekességekre kiváncsi vagyok azért,de azt se vágom,ha villanyszerelőnek megyek,ahhoz pl minek kell éneket tanulni?Az angolt még értem,ha külföldieknél szerelem a villanyt,meg a matek,ha vezeték hosszát kell számolnom!
Meg a tesi is?
Az igaz,ha diákmunkát vállalok,akkor az adószámomat is kérik,és a megdolgozott gázsiból,adot vesznek el? -
nem
De már fenyegetőztek vele párszor...:))
Ha kaptál, akkor miért kaptál? -
Menő #18031 igen, matektanárnak, mert átjavította a dolgozatom
kaptál már beírást? -
hajaj. pfú, ha most lennék sulis és ilyen szituban, miket kapna az a szerencsétlen tanar. akkoriban nem mertem beszólni, a mai fejemmel má nem így látom:))
szóltál már be tanárnak? -
Kicsit ki vagyok akadva, mert a Német tanárom két 4-esre és öt 5-ösre még feleltetni akar az ötösért. Pedig akárhogy is számolom, az már 5-ös.
Veled is történt már hasonló igazságtalanság? -
hát nem igazán, ahogy ismerem magamat én sztem kiskoromban biztosan ettem:D
mi van veled? -
Csak a döntőket nézem meg.
Szeretsz/szerettél gyurmázni? -
én senkinek de ti szurkoljatok csak nyugodtan az olaszoknak pl. nekem nyóc, minden meccs más de én mégse élvezem a focit. e van:))
mi a jó a focimeccsek bámulásában? -
jaajjj,elfelejtettem,köszi,h szólsz! de sajnos nemsokáig tudom nézni,mindjárt el kell kísérnem anyát vhova...
Kiknek szurkolsz? -
nem szerencsére!!
nézed a meccset!! (eddig 2 szép gól:D jó lesz ez...) -
nemigazán.
Találkoztál már szembe bikával??:P -
nem:D
Miért, te igen? -
nincs konkrét.
kergetett már meg tehén vha? -
Wandy #18020 Nem, de érzem a hiányát.
Hobby? -
hmm főképp a jellemétől...
sportolsz vmit? -
Fú,a Viktóriának egy csomó változata(Vik,viki,vikica,vikike,megmégmittudomén), Karmi,karmika, hüjeskizómacska.... nagyonsokvolt.. embertől,és az adott ember hangulatától függően változott....
Szerinted mitől függ az,hogy hogyan becézel valakit? -
Attól függ. Sok szép hagyományos név van, de az újak között is vannak jók. Mondjuk állandó kedvencem volt a Veronika, mert szépen hangzik, és sokféleképp lehet becézni.
Milyen beceneveid vannak/voltak?
-
Wandy #18016 Mindkettőt, de a neveket még nem tudom, mert nem csak én döntöm el 
Hagyományos vagy a modernebb neveket szereted? -
talán jobban örülnék egy kisfiúnak. de tul.képp mind1,már azt is kitaláltam,hogy mi lesz a gyerekeim neve..(márha lesznek..)
Te? -
Wandy #18014 igen, legalább kettőt
Fiút v. lányt szeretnél? -
huhh hát én ezt még nem nagyon tudom eldönteni, egyenlőre azt mondom h ilyen világba nem nemzenék gyereket, de ez még válltozni fog sztem!!
te szeretnél? -
nincs,csak olyan gyerekek vannak,akiket én "nevelek",de ezt elmagyarázni hosszú lenne,ezért bele sem kezdek,asszem....
szeretnél gyereket? -
hmm hát nem is tudom!! annyira sztem nincs....
van gyereked?:D -
én ugyan nem keresem a bajokat, jönnek azok csőstül kéretlenül is. persze, h tanulunk mindenből, hát ez lenne sztem az életünk lényege. tanulunk és feladatot/kat (életcélt)hajtunk s oldunk meg. az azér kis túlzás néha, h a problema ajándék vóna:))
van vmi különleges hóbortod v mániád? -
hupsz,elkéstem... most van,de nemnagyon szoktam
kérdés u.a. -
Én általában vidámnak látszom,de elég gyakran találok magamnak okot arra,hogy szomorú lehessek...Szal elég gyakran vagyok szomorú,de csak az esetek 20%-ában mutatom ki...
van vmi idézet,ami ide fűződik... asszem..:"Minden probléma ajándékot hoz neked. A problémákat azért keresed,mert szükséged van ajándékaira..."
Szerinted ez így igaz? -
jó hozzáállás. ehhez én nem értek. sokszor elmerülök a pesszimizmusomba, persze ha összeszedem magam akkor azér én s tok ám vidámkodni. 
van kedved mosogatni?