98436
-
hát a hajnalka az egy virág:))) a többit meg már történelem...
szted fog esni? -
én semmire mer asse tom, h mia fenyő az a hajnalkamag:)))
mondja má meg vki mi az a hajnalkamag? -
nem igen!! bár volt egy növényem, de meghallt szegény, pedig mennyi mindenre lehetett volna használlni:D
de akkor mire is használod??:))) -
Hát ezt igen! (és nem ültetésre használom őket :)))
Ültettél már magot? -
nem nagyon!! hmmm hajnalkamag?? és mit is csinállsz vele? (mert nem csak ültetésre lehet használlni:))))
szereted a virágokat? -
hát ha lesz kedvem, este 8-ig elmegyek az OBIba hajnalkamagért.
Szokott lenni osztálytalálkozód (akár általános, akár középiskolai)? -
sztem plyan lehet mint az aúúúúúú:)))
csinállsz este vmit?? -
Úgy tudom, hogy a macska mondja, ha pl. a farkára lépnek.
Te hogy tudod, "mi az a meooow"? -
nemigazán.
Tudod,miaza "meooow"? -
pc-n, de ha jössz a hülyeségeiddel, h a pc-nek befellegzett, konzolosoké a jövő, akkor ütök..:D
sokat játszol? -
aztat nemtom h milyen vírus, de egy vírusfalóval talán le tudod még kapni róluk...néha sikerűl, jah és internetre fel ne menj legközelebb vírusírtó nélkűl, mert sztem már eléggé tele lehet szarral a vinyód 8csak egy jótanács) szal sztem szegyj éle vmit, pl nod32, vagy norton, vagy vmi hasonlót, és nézd végig az egészet, valszeg meg fogja találni a vírsut, és ha szerencséd van, nem kell kidobnod az egészet...
(ez különben nem ilyen topik, de azért segítettem, legalábbis remélem...) -
Darko #18778 Hy All!! Nem tudom mi lett a gépemmel, de nem tudom megnyitnia képeimet, azt írja ki mind az 5000 képemre ami fennt van gépen, hogy modosítva 2006. június 22. 21:04 -kor, de télleg minegyiknél ezt írja ki és nem engedi megnyitni, a villámnézet nem hozható létre !!! Ez egy képfaló vírus?? Próbáltam már rendszer-visszaállítást csinálni, de nem jött össze... Vissza lehet még fordítani a vírust vagy már nem?? Ha igen akkor program neveket kérnék !!! A képek nagyon fontosak, sok családi kép van közöttük. És ez milyen fajta virus lehet ?? A gép sajnos nem talált semmit.
Üdv. Zsolti. -
nfsu2 avp2 heroes 5
min nyomod? -
mivel ezt kérdeztem:D de különben pl most quake4, meg starship troopers, de olykor előveszem a gta-t is, vagy az nfs underground sorozatot!!
te mivel nyomod? -
jah
mivel? -
hát nagyon ritkán felejtem el az ilyen dolgokat...
szoktál játszani a gépen? -
asszem,uccán 200ft volt a legnagyobb... de most,hogy így takarítok,találtam vhol egy ötezrest,és tökyool jött,néha berakok vhova vmi zsét,és elfelejtem,hogy ottvan,és tök pojén ienkor megtalálni....:D
Veled történnek ienek..?
(jaamúgy gyorskajáról jut eszembe: vannak ojan körímélek,hogy fel van téve benne egy csomó kérdés,és akitől kaptad,annak a válaszai vannak benne,és volt egyijen gyorskajás kérdés,hogy mi a kedvenc gyorskajád,vagynemtom,mire barátnőm: "félkész spenót a mélyhűtőből elég gyors?")bocsi,ezcsak így eszembe jutott,mindíg mosolyra derít..:) -
100Ft :DDD
Te? -
pfúj:)nem szoktam salit kérni. ezek szerint kész mák:))
találtál már nagyobb összeget(pénzt) az uccán? -
Hát mi sem szoktunk enni gyorskaját, s elég sok rosszat hallottam róluk... Viszont én meg csak ritka alkalmakkor főzök:) Nem szeretek főzni. S minek, ha anyukám jól főz?:D
Volt már, h étteremben giliszta volt a salátádon? -
nem:(sőt sztem nagyon nem szeretem.
ha tudsz főzni, akkor mér kell a sprintkaja? -
nem nagyon, de néha muszály ott enni...
te szereted? -
Hát tudok főzni, csak az nem bizti, h olyan jól, mert általában midnenki vigyorgó pofával lenyom két kanállal belőle, aztán otthaggyák:D
Szereted a gyorséttermeket? -
uff..késtem
nem dolgozom/pilla. s mindig tanulok vmit:)mer az kell és jó is:))
kérd ua. -
nem arc de igen:)naon szeretem pl. a németet és az angolt is. az angolt sztem nagyon jó móka tanulgatni 
jókat tudsz főzni? -
Wandy #18764 oh. bocsi -
Wandy #18763 Beszélni pici angol.
Dolgozol vagy tanuló vagy? -
nem sajna, csak gyatrán angolúl!!
te beszélsz? -
remélem kettesben:))
beszélsz vmilyen idegennyelvet? -
Wandy #18760 Sajna nem, pedig szívesen elmennék a családommal.
Családdal vagy haverokkal mész? -
Jajj, szegényke... Igen, és nem. Megyek, de nem nyáron, hanem ősszel :D
Szoktatok még családi vakációt tervezni? -
Wandy #18758 10 éve szinte nem ért nap és 3. alkalommal 15 percre feküdtem be a szoliba. Pecsenye piros vagyok most. 
Mész nyaralni? -
Attól függ miről van szó, de általában igen.
Mi volt a legnagyobb őrültség, amit csináltál? -
Wandy #18756 Nem minden esetben.
Te? -
hmm eztet itt, de mostanában nem hallgattam, már lehet nem is müxik:S
nyílt vagy az új dolgokra? -
uff..késtem, bocs
állatnév:nyuszipók
kérd ua. -
Sok napozás, pihi, és hátha összejön egy kis munka is mellé... :D
Mi a legfurább állatnév, amit hallottál? -
mosmá igen:))
milyen netrádiót figyelgecc? -
késtem mán megint....egyenlőre semmit nem tervezek, csak balcsi, de ahhoz meg kedvem nincs naon...
kérdés u.a -
nemtom, ugyanúgy butít mint a tv, a sok hülye reklámmal, meg alapból, én olyan zenét szeretek amit nem játszik rádió:S csak netrádió:))
jó kedved van?