98359
-
nincs olyan, hogy abortuszos váróterem.
nem. látogatóként sem.
te? -
Nem tudom. Az abortuszos várótermet?
Voltál már börtönben? -
sosem veszekedtem mesefigurákkal.
tuddo mit mondanak halálsornak?
-
Nehéz dönteni, de a kedvencem a Batman Begins.
Ki vagy békülve Batmannel? -
Nem láttam.
Ha csak egyetlenegy filmet mondhatnál kedvencnek, legemlékezetesebbnek, legmaradandóbbnak, akkor melyik lenne az? -
kicsit álmosan.
#90792 dehogy mennék. mások nyomorát nem lesni kell, hanem segíteni rajtuk.
láttad már a három amigot? /jó kis vígjáték:D/
-
Nem vonz az ilyesmi. (Főleg, mert elég undorítónak találom azt, hogy az emberek elmennek túristáskodni oda, ahol másoknak az otthona dőlt össze.)
Hogy vagy? -
Nem, meglehetősen ellenszenves dolog számomra.
Te mennél? (+Hova?) -
szaladgálásra farmer, póló, vagy blúz. csinibe pedig szoknya, ingblúz, blézer, vagy kosztüm. nyáron maxi ruha, ha nem akarok vackolódni az öltözéssel, vagy midi szoknya, trikó, vagy sort és póló/ing/trikó. itthon szabadidő alsó és póló.
elmennél katasztrófa túristának valahová?
-
Persze. Sokkal hosszabbnak tűnik így a nap.
Milyen ruhákat hordasz elsősorban? -
az én részlegemben mindenkivel, másik épületben van 1 nő, vele évekre visszamenőleg nem haverkodunk. a többi részlegben is vannak kedves kollégáim, kollegonáim, igazából csak azzal az 1-gyel van gyíkom, de az sem munka miatt.
örülsz, hogy már nem olyan korán sötétedik? -
Igen, sőt ha eltűnne az egyik kolléganő a képből, akkor 100%-osan is az lennék.
Jól kijössz a kollégáiddal? -
igen, ez messze a legjobb eddig. a legkönnyebb is.
te elégedett vagy? -
Eddig minden év végén emeltek valamennyivel, szóval akkor.
Elégedett vagy a munkáddal, munkahelyeddel? -
cba a leggyakoribb, viszont legszívesebben tesco :)
mikor volt fizuemelés nálatok? -
Csak olyat főzök, amit mindketten szeretünk és megeszünk.
Hol vásárolsz legszívesebben? -
tv most sem megy :D egyértelműen tv nélkül.
magadnak, vagy a párodnak kedvezel inkább főzés terén? (értem pl. ha erőset szereti, te meg nem, vagy szereti a brokkolit, de te nem...stb.) -
Most semmit, rántott husi krumplipürével és savanyúsággal volt a legutóbbi menüm.
Inkább TV vagy zene nélkül élnél? -
nem szeretem.
#90779 semmit nem porból csinálok, tudok én főzni,sütni. nem kellenek nekem a bolti szarok :)
almost home volt legutóbb a listában.
mit főztél most?
-
Eztet.
Hallgatható/Tetszik?
Bónusz: Alice Cooper zenéit szereted? -
Fincsi. *_* Szinte minden gyümölcsleves. Csak attól vagyok rosszul, ha porból készítik.
Milyen zenét hallgattál legutóbb? -
ha magyarázatot igénylő a kérdés, akkor jobb, ha alaposan ki van fejtve.
eperkrémleves fincsi? -
A rövid vagy a hosszú, kifejtett válaszokat kedveled inkább? -
Elsősorban gépről, másodsorban youtuberól, harmadsorban telefonról.
Azért nem egészen, mert látni is lehet a szemmel, meg mondjuk biztos van, aki arra szereti használni, hogy szöget üt be vele, vagy lehet forgatni (
), sőt, habár nem a szemmel végzed, kacsintani is lehet vele. (Személy szerint leginkább A másik szemébe szeretek belenézni... Vagyis, "meg lehet vele látni a másik lelkét"... vagy mi. Plusz, állítólag kialakulhat szerelem valakiben, ha a másik mélyen belenéz a szemébe. Ez a második kedvenc elfoglaltságom vele.)
És beelőztek.
-
ha gép előtt vagyok, akkor saját mappa. úton, munkában mp4.
te? -
Szóval hogy mit szeretek leginkább nézni? Azokat, akiket szeretek, macskámat, mindenféle állatokat, természetet, utcán nézelődni, embereket figyelni, könyveket kívülről-belülről, ahogy valamiből valami más lesz.
Honnan hallgatsz elsősorban zenét? Gép, net, rádió, stb. -
Robitussin.
#90769 -
khmm. -
hiába van a nicked előtt @ ugyanolyan hülyegyerek maradtál, mint eddig. ez max a barátnődnek opció, az meg nem én vagyok. -
Térdelj le és meglátod.
#90769 -
Én valahogy úgy képzeltem el, hogy például olvasásra, filmnézésre, mások lelkének kiszívására jó fenekek megbámulására, stb.
Így? -
csukd be és megtudod.
hogy ityeg ? -
Nézni, néha látni.
Mire lehet még? :D -
Időjárásfüggő. Ha jobb lenne az idő, és lenne kivel, akkor kimennék helyette ping-pongozni, vagy sakkozni. Időjárástól függetlenül eljárnék futni. (Esőben amúgy is szoktam.) Ha nagyon nem tudnék mit csinálni, talán még olvasnék is. 
(Látszólag nem olyan vészesen rossz. (Mármint, nem az olvasás, hanem a megfigyelőképességed.))
Mire szereted leginkább használni a szemed? -
Pocsék. Néha a változást csak évekkel később veszem észre... (Apámat ki is akasztottam, amikor megkérdeztem, hogy nem volt a kertben ott egy mogyoróbokor? Hát de, csak évekkel korábban kivágta... Ja, oké. :D)
Najó, tényleg nem csak "néha", de jobb a helyzet, mint régen. :(
Mivel foglalnád el magad, ha egy hónapig nem ülhetnél gép és net elé? -
Túl sok van, nehéz egyet kiválasztani. "Néha."
Mennyire jók a megfigyelőképességeid? -
Az igaz, amikor anno tanyasi netünk (:D) volt, akkor meg sem próbáltam humiarit nézni.
Lustaság, néha közönyösség.
Neked? -
Semennyire, mert úgy se számít.
(Mondjuk, aki mobilról nézi SG-t (vagy tanyasi netet használ), az faszán át tud az ilyeneken görgetni.)
Szerinted mi a legrosszabb tulajdonságod? -
Nekem nagyon mindegy, semmi nem zavar a humiariban, max átgörgetem. Az ilyesmi kevés ahhoz, hogy bosszantson. :D
Mennyire szoktad megtervezni a napjaidat? -
Nem.
#90758: Az még hagyján, hogy berakja a sok malájkurvát, de faszért kell 15 megás gifeket berakni? Nem is titkolja, hogy trollkodásból teszi...
Szerinted legyen róla szavazás a szavazóban? :D