98365
-
IXEMGabeo #91245 Persze nagyon jól adok ki elefánthangokat az orromból (or not):D nem konyítok egyikhez se természetesen;)
Dohányzol? -
:D :D
Nem tudok róla, lehet volt olyan, hogy a háttérben éppen sétáltam. :D
Tudsz játszani valamilyen hangszeren? -
IXEMGabeo #91243 Legurultam egy csigalépcsőn (kb 20-30 lépcsőfok volt) végig bukfencezve, lepörögve, mint a Super Sonic és túléltem...6 éves voltam
Szerepeltél már TV adásban? -
Nem, annyira nem is vágyok rá.
Legextrémebb eset az életedben? -
IXEMGabeo #91241 tudtam, hogy metálos vagy nem hiába kérdeztem...
Johnny Gold disz hííír ez a jó hír...pokoli szar:D, de lehet láttam még szarabbat is...
Kipróbáltad-e már a vadvízi evezést? -
* ...az ambientig mindent... -
Tyűűű, kb. minden műfajból fel tudnék sorolni egyet, szóval úgy konkrét kedvenc nincs. A Rammstein volt az, ami megszerettette velem úgy a metalt, meg általában a zenét is. Azóta viszont hallgatok mindent, a black metaltól kedve a komolyzenén és a sludge-on át egészen a komolyzenéig mindent, és mindegyik műfajból ki tudnék emelni jó pár kedvenc együttest/zeneszerzőt.
Legrosszabb zenei klip, amit valaha láttál? -
nagyon is szeretem :)
kedvenc együttesed? -
IXEMGabeo #91237 déli part...északon nem jártam még
Szereted a rockot? -
Leszarom a divatot.
(BTW, hosszú hajam van, és ha nem balzsamozom be mosás után akkor kurvára igénytelenül kifésülhetetlen lesz, szóval én férfi létemre ja... használok balzsamot.)
Ha már szúba jött a Balaton; Északi- vagy déli part, vagy tök mindegy? -
nem, az férfiaknál szerintem már metroszexuális tevékenység
kedvenc ruházati üzleted? -
dehogy, vannak barátnők is a világon, nem csak barátok :D
hajmosás után használsz balzsamot? -
bezony, egy rövid balcsi becsusszan majd
a vb idejére a nők magányosak lesznek? -

ezt neked gaz :D
én magam lepődnék meg legjobban, ha mennék nyaralni.
te mész? -
valami gaz :D
mész idén nyaralni? -
egy olyan válltáska, ami gyakorlatilag 3 hét alatt kezdet is tönkre menni. nem volt drága, de még annyit sem ért emiatt.
tudod mi a petúnia? -
Városban eléggé. Kint a kertben/lent a telken/noname faluban meg istenigazából ki nem szarja le, nem igaz?
Mi volt a legutóbbi dolog, amit megbántál, hogy megvettél/túl sok pénzt áldoztál rá? -
nem látogatom egyiket sem
hosszú nadrág papuccsal hülyén néz ki? -
Hogy a viharba ne. Ma éppen a 12+os képek topikon röhögtem magam halálra.
Gumiból melyik a kedvenc topikod? -
[meghatódik] 
öööö... pár régi tagot ismerek személyesen akikkel valaha még elindítottuk a "connection" topicok áradatát komoly mennyiségű alkohol elfogyasztása keretében, de most aktív emberek közül asszem csak Tuvok-kal futottam össze másfél éve, videokártya vásárlás okán.
gumiszobát látogatod? -
Erről a fórumról senkivel sem. Bár Calverrel összefutnék, nagy forma lehet.
Te? -
IXEMGabeo #91224 Egyeseknek az a módszerük...ha nem fogad szót, nem ad tiszteletet nem árt néha megtanítani neki hol is van a helye...persze ezt sem szabad rendszeresen, mert egy életre sérülést okozhatunk számára
Hány emberrel találkoztál erről a fórumról személyesen? -
gyalog galopp, karib-tenger kalózai1,2, george a dzsungel hőse.
veréssel lehet gyereket nevelni? -
Sotet zarandok.
Kedvenc harom filmed? -
dehogy, csak az ajánlót olvasom el, nem mászok bele a közvetlen sztoriba.
kedvenc regényed? -
Nem.
Szoktál hátralapozni a könyvben és előre csekkolni az eseményeket, vagy mindig egyenletesen haladsz az olvasással? -
minden zöld főzeléket szeretek.
szeretsz fejben számolni? -
1-2 ezer ft-ot
spenótot szereted? -
nyáron igen.
mennyi pénzt szoktál magadnál hordani általában? -
Csak ha túl sok alkoholt fogyasztok, de akkor kegyetlenül, van hogy egy órán át folyamatosan.
Szeretsz nyitott ablaknál aludni? -
10-30 perc.
gyakran csuklasz? -
t<10min
te? -
rugóstul nekem :) nem, hanem a konvektorban. ez pénzes megoldás lesz -.-
szerintem úgy mondja mindenki, ahogy érzi, mindkettő helyes kiejtés.
mennyi idő alatt fürdesz meg?
-
tűzhelyen? emlékeim szerint lófasz az ilyen, volt h az egész gomb röppent ki miután elengedtem rugóstul mindenestül, 2 perc volt visszalegózni... asszem.
rugóstól vagy rugóstul? -
nem emlékszem most így hirtelen ilyenre. inkább ideges lettem pár baromságtól, de mélydepibe nem estem. ha megtalálom, belinkelem azt, ami kiverte a biztosítékot átmenetileg.
kiugrott a szikráztató rugója, az gáz? :D
-
ne hergeld, csak még morcosabb lesz tőle. bár eddig minden előre megbeszélt sörözést/borfesztivált elkerült a égszakadás, szóval én egész elégedett vagyok
mi volt a legutóbbi dolog, amit messze túl soká fogtál fel és hihetetlenül megzuhantál tőle? (legyen akár szó- ill. képvicc, vagy bármi más) -
én :D -
hot-dogot ketcup, mustár, krumplit hol ezzel, hol azzal, mustárral sosem, néha csak magában.
szégyelje magát az időjárás, ha vissza kellett kapcsolnom a fűtést? -
hotdogot ketchuppal és mustárral, visítok ha valaki majonézzel kajálja előttem, sült krumplira max ketchupot teszek nagy ritkán
te? -
én is kecsapnak ejtem
mivel eszed a hot-dogot / sült krumplit? ketchuppal, mustárral vagy majonézzel?