98366
-
hagyjuk
(összeesküvés elmélet, amelynek alapja, hogy a repülők által húzott fehér csíkok tulajdonképpen mérgek, amiket direkt permeteznek ránk) konteos faszság
tartanál valamilyen egzotikus állatot? -
fogalmam sincs:D
Hagyjuk ezt a témát? -
nem tudom.
mi az? (nem nézem meg, gugli nem a barátom, lusta vagyok most erre :D) -
nem ismerem.
mi az a chemtrail?:D -
közeli ismerősnek, kis összeget igen, ha megbízhatónak tartom
a chemtrail hülyeség? -
nem láttam.
adnál kölcsönt? -
Igen,
tetszett a kutyás gifem?
-
nem emlékszem már, oly' régen. valamikor novemberben v. ilyesmi?
Prot: kamilla tea és gőzölés? meg fogj meg valakit és parancsolj rá, h hozzon sót, most és azonnal
12+-t látogatod? -
jobbulást :) aloe vera nedvét csöpögtesd, ha van. kamilla tea szintén becsöppenthető. ha van szemcsepp, az is. abból bármelyik.
a kedvem rendben van.mikor voltál lázas?
-
Nincsen napi,csak reggeli rutinom.
Milyen kedved van?
Bónusz.Be van gyulladva a flem+hurutos is.Nincs itthon só,mit tegyek rá meleget vagy ami jó ilyen jellegű problémára.Ugye a melegített só zokniban nem jó megoldás mert nincs só. -
Steins;Gate.
#92355 -
DragonBall volt még gyerekkoromban.
Neked? -
Agresszív nyugdíjasok.
Kedvenc animéd? -
a pletykát biztos, hogy utálom, most más nem jut eszembe.
napi rutinod? -
Pont így. Evés közben amúgy is szeretek filmet/sorozatot/animét nézni (ritkán játszani); önmagában az evés annyira untat, hogy gondolkodni kezdek, az meg nem vezet semmi jóra.
Valami, amit utálsz? -
gép előtt, pazarol a fene időt arra h asztalhoz leüljön külön
te? -
Amit haverok adtak nekem, azzal elvagyok. Én meg mást nem nagyon szoktam becézgetni.
Hol szoktál enni, ha otthon vagy? Asztalnál, konyhában, esetleg a fotelban ülve, a kanapén eldögölve? -
Ezt a kommentet.
Mi a kedvenc beceneved? -
The Warded Man.
Te? -
Voltam, nem jött be.
Mit olvastál legutóbb? -
voltam és kurva szelíd volt.
te? -
most keltem 1 órája, de ez azért, mert délben feküdtem le, előző este nem volt aluka. rendes körülmények között nem szoktam, max 5-10 percre szieszta.
voltál már vadasparkban? -
Kedvenc kajáim vannak inkább,vagyis nem kaja hanem féleségek.Csirkehúsos ételek,nagyon szeretem a salátákat.
Szoktál néha délután alukálni egyet? -
Nem szoktam. Csak nagyon-nagyon ritkán, ha kezdem elveszteni a türelmem, és azt is csak akkor, ha valaki hallja és célzásnak szánhatom neki. :D
Mi a kedvenc kajád? -
meh, soha nem volt ilyennel gondom, egyik favorit csajszim módszeresen ilyen cuccokban, sőt, néhanapján ezt kőrokker kapucnis pulcsikkal kiegészítve mászkált, rajta spec kurvajól állt - persze ez is emberfüggő.
ritkának meg nem tudom őszintén mennyire ritka, már ha erre vonatkozott, én szoktam látni ilyen öltözéket egyes embereken.
szoktál az ujjaiddal dolgokon dobolni? -
Sima,fiú fazonú póló,farmer,akár ing+nyakkendő(errő jutott eszembe).Kb mint ahogy a fiú lezbicsaj öltözködik mindez egy heteró csajon.Ehhez jön még mondjuk a kicsit nagyobb méretű mackó melegítő utcán hordva stb.........
Így már kerekebb?
+kérdés.Ritka mint a szemüveges cigány? -
definiáld. (2:1, ill inkább 1,5:1, mert...)
farmer, póló, tornacipő abszolút de korrekt női öltözet, és alfahímeknél is teljesen elfogadott, sőt... vagy mire gondolsz? -
Igen,szerintem nagyon jól áll egy sima inghez is!
Szerinted gáz ha mondjuk egy lány fiúsan öltözködik? -
20-40 másodperc. Nagyon hamar elunom magam.
Szeretsz nyakkendőt hordani? -
20-40 perc, ha tanulnom kell, azt is sok megszakítással, rövid időközökben teszem
te? -
Amikor kell.
Meddig vagy képes folyamatosan figyelni? (Tanuláskor, tanórán, vezetéskor, beszélgetéskor, stb.) -
légzés, víz ivás (vezetékes, amibe ki tudja mi van), tojom le a divatos kajás irányzatokat, eszek én mindent, amit megkívánok. ezekbe tuti bele is fogok halni :D
milyen gyakran vágod a körmeidet? -
nem
káros szenvedélyeid? -
nope, csak csuklót, bokát, és pöppet szétbaszott könyökömet
dohányzol? -
tudom
tudod ropogtatni a nyakadat? -
most keltem 
tudod ropogtatni az ujjaidat? -
elmegy kategória..:)
(itt is jó hangosak)
hogy hogy ilyen sokáig vagy ma fent? -
nekem meg ez a jaj :) :D
https://www.youtube.com/watch?v=wT6AQh0y0OQ ez?
(felkeltek a madarak :D) -
hát nem az én műfajom:D
És neked ez?
-
van telóra angry birds. nekem normális kis samum van, az semmi ilyet nem tud. de volt egy kígyós kis játék, azzal elszórakoztam sokat.
http://www.youtube.com/watch?v=kDn-0c2iK10 ez tetszik?