98366
-
IXEMGabeo #92768 tavasz, mivel számomra a kezdetet szimbolizálja...bár évről évre csúsznak el az évszakok a globális felmelegedés miatt...lassan 2 évszak lesz jellemző Magyarországra...
Elfelejtettél valamit? -
nincs fav, legyen a hőmérséklet ~32°C alatt és ~10°C felett és nekem tökéletesen megfelel
volt már olyan, h sikerült akaratodon kívül alighanem elindítanod egy netes mémet? -
a tavasz. de a nyár is majdnem annyira.
jól ismered a kreszt? -
Néha igen évente 1x :)
melyik a kedvenc évszakod? -
nem. a nyári záporban igen, az el sem áztat, van hangulata.
te hogy vagy ezzel? -
Tudok, de azt nem igazán szeretem.
Szeretsz esőben sétálni? -
naná.
te malmozni? -
tudok
tudsz sakkozni?:D -
udsz kézen állni? (Ez lemaradt...) -
185.
T -
179
te? -
Detto. :)
Milyen magas vagy? -
kedv és fáradtságfüggő. van, hogy megőrülnék, ha nem lehetnék társaságban, máskor pedig egyedül akarok lenni és élvezni a csendet.
mit vacsiztál? -
nyugit
te? -
Csak azt.
A nyüzsit vagy nyugit szereted jobban? -
A helyes válasz: 1 hajót amiről tud felszállni repülőgép,repülőt,és üzemanyagot :DDD
Szereted a hülye kérdéseket/válaszokat?:D -
egy szatellittelefon/rövidhullámú rádió kombó (azt használnak hajók?), természetesen beépített napelemes- vagy kézi töltővel, egy méretes bőrönd tele nagy mennyiségű pénzzel a világ minden sűrűn használt pénzneméből, ami természetesen robban ha rajtam kívül más nyitja ki, és... eh, legyen egy postássapka.
te? -
áramvezetéket, kompresszort és gyógyszeresdobozt (nem tudom :))
te mit? -
még mindig nem:D
mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre? (ha mondjuk csak 3 tárgyat vihetnél)? -
fekve:D mivel telihold lesz, egész felszínesen. tegnap meg sehogy. kis nem várt program bekavart.
félsz a sötétben? -
Egész jó, bár volt jóval jobb is.
Hogy alszol mostanában? -
mostanában javulóban, bár dohányos vagyok, szóval 3 emelet után tüdőkiköpés még csöppet bejátszik.
neked? -
Biztos van rá valamiféle teszt, de valamennyire pár jól megválasztott kérdésből is kiderül a dolog.
Milyen az állóképességed? (No pun intended.) -
szerintem nagyon is hogy jó, bár így hirtelen tippem sincs hogy lehet az ilyet tesztelni
hogy lehet az ilyet tesztelni? (leszámítva ha az ember videojátékokon nőtt fel) -
Az utóbbi, gondolom.
Mennyire jó a mintafelismerő képességed? -
hmmm... viszonzatlan szerelemnél bevághatod saját barátzónába a csajt ha van elég eszed, vagy potenciálisan elvághatsz vele minden kapcsolatot... ellenben megcsalás is egy olyan dolog, ami (embertől függően) könnyen leszarható szvsz. de talán legyen a második, első felett legalább van valamiféle kontrollod.
szerinted?
bónusz: kerültél mostanában ilyen helyzetbe? -
Nagyon ritkán, akkor is csak 1-2 felest.
A viszonzatlan szerelem vagy a magcsalás rosszabb? (szenvedő oldalról nézve) -
sok évig nem piáltam mert nem volt hozzá hangulatom, utóbbi időben hellyel közzel van
másnaphoz kevésbé, de hát mit van mit tenni...
szoktál alkoholt fogyasztani, és ha igen, mennyire... mértékkel?
fél-off: ööö, nem teljesen fedi le, feltámadt része stimmel, de revenant másik nagy tulajdonsága, hogy azért mászott ki a sírjából, hogy az élőket terrorizálja... tökéletesen illik a jelenlegi szituációra azt hiszem
-
ha az élet úgy hozza muszáj piához nyúlni 

Mindig őszintén válaszolsz az itteni kérdésekre? -
Ha az alternatív módok csődöt mondtak, én tuti bevállalnám. 
("Feltámadt", esetleg? Bár, kissé furán hangzik.)
Hogy-hogy italhoz nyúlsz? (Úgy rémlett, hogy már nem vagytok jó barátok.) -
előzetes tervem valakinek a fűzése volt, de közben egy régi halott fogam úgy döntött, hogy élőhalottként (miért nincs magyar szavunk a "revenant"-ra?) kísért még egy kicsit (vagy széttört a gyökere, az is lehet), fogorvosom pedig úgy, hogy hétfőig szabadságon van... szóval: szenvedés.
gin + fájdalomcsillapító jó mókának tűnik visító fájdalom kinyírására? -
IXEMGabeo #92737 ja, persze;)
#92736:
Edda koncert estefele
Vélemény a szoláriumról? -
Az utóbbi jó pár évben szinte csak a nevem írtam le kézzel, szóval... jobb nem tudni.
Holnapi program? -
bhahahaha.
khmm... izé. legkevésbé sem, és ezzel én vagyok a családom legrendezettebb tagja. rémisztő.
mennyire szép/rendes a kézírásod? -
Engem nem szoktak visszautasítgatni. 
Mennyire vagy rendszerető/rendmániás? -
IXEMGabeo #92733 70-75 kg-g bezárólag, de ne legyen anorexiás semmiképp, mert a csont a kutyáké...mondhatni inkább a teltebbeket
Miért van annyi visszautasítás, ha az ember szimplán csak szex ajánlatot tesz? -
nagyképűség arra hogy ők nők:D (rib@ncság,pénzéhség,fingás:D)
Milyen alkatú nőket(férfiakat ha erre nő válaszolna) szeretsz? -
Olyat nem bölcsességért kaptam. Ha érted.
Mi nőknél a legvisszataszítóbb tulajdonság? -
naponta?!
(igazából fingom sincs, ahogy jól esik)
tetszett már valakinek annyira valami bölcsességed, h 3.99 $ értékű ajándékot vágott hozzád? -
erre most nincs kedvem válaszolni.
Hányszor mosol kezet naponta?