Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jóe?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
éhes vagy?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
mondd neked valamit az a szó, hogy metallica?
majkát szoktál hallgatni (mármint a zenéjére gondolok)?
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
amúgy nem próbálkoznék,ha tudom,h van vkije...az viszont más,ha az az ember próbálkozik nálam
mindkettõ eset gáz?
Ha tetszik egy lány te nem ismered de tudod hogy van barátja és mégis szemeztek akkor beprobálkoznál?
(Lehet hogy szer kapcsolatban van)
Live for nothing or die for something.
esti program?
Szerinted aki öngyilkosságot probál meg elkövetni az gyenge jellem?
Live for nothing or die for something.
végre péntek?
jó volt?
melyik filmet nézted utoljárA?
Szoktál még kazettáról hallgatni zenéket?
gamertag: kenobita
kedvenc vígjátékod?
Mi értelme ide írkálni?
Mostmár igen!!!<#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
És te lengéscsillapítót?:D
Miért kopog már a lengéscsillapító egy 18éves kocsin? :D
láttad már az angyalok városát?
te nem vagy álmos?
nem vagy álmos?
informatikusokkal dunát lehet már rekeszteni?
esetleg más szakma?
Szerintetek jó az,hogy informatikusnak akarok tanulni? :P
asszem babgulyás lesz
szereted?
munkád?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!