98416
-
Coca-Cola-t.
Szoktál hordani napszemüveget? -
Órát meg bőrkarkötőt.
Mit ittál? -
ma hajnalban
hordasz kiegészítőket? -
Az almás és citromos elmegy, de ezek technikailag nem is sörök.
Mikor voltál utoljára részeg? -
Még kislánykoromban ))
Bejönnek a gyümölcs ízesítésű sörök ?? -
olyan, mint a bannerban a tábla világos része.
hordtál már szandált zoknival? -
igen
milyen színű póló van rajtad? -
Soha nem vennék onnan semmit, de egy távolabbi ismerősöm vett egyszer egy hasizom fejlesztőt, ami azóta is ott áll a sarokban :)
A logók mellett baloldalt a szürke/zöld csík azt jelzi, hogy jelenleg SG-zel-e? -
Igen. Nyelvkönyveket.
Vásároltál már te vagy más családtagod olyan dolgot a Teleshoptól amivel meg vagy te vagy valamelyik családtagod elégedve? -
Van egy egész polcnyi, bár nem tudom minek...
szoktál könyvet olvasni? -
Nem. Egy életem van próbálom nem ilyen vackokra elpazarolni.
Van még odahaza VHS és magnó kazettád? -
E-mail nem számít,focit nem nézek,húst lehet pótolni,de egyszer ezért nem tudtam WoWban raidre menni.
Játszol valamilyen MMO-val? -
raptorjesus #56563 Egy amolyan zseni, aki éles látásával és revolucionista stílusával meghatározó egyénisége lett az SG.hu-nak. Pernbannon többek között a zsidó és egyéb idegen nációk iránti ellenszenve miatt van. A való életben is a logikus gondolkodást és a kapcsolatépítést tartja első számú szempontnak. Utálja a kishitű, pesszimista hozzáállást.
Személye megkerülhetetlen lesz néhány év múlva, nemcsak az SG-n, hanem általánosságban magyar Internet médiában.
Aktívan munkálkodik, hogy a most pol pozícióban lévő elnyomó népellenes emberekről a lehető legtöbb információ legyen felhalmozva, hogy a későbbi elszámoltatás hazugságok nélkül megtörténjen.
Mi volt a legkellemetlenebb áramszünet életeben? (fontos email-írás közben, nagy focimeccs közben, kiolvadt az éves fagyasztott hús, stb...) -
zorovpeter #56562 Kemény mint a sziklaaaa!
Ki az a Drevil? -
nem tudhatom, nem ismerem, de több, mint valószínű, hogy akit bannolnak az visszajön.
interneten keményebb vagy, mint a való életben? -
néha szoktam
Drevil barátunk visszatér még szerintetek? -
nejlonsonkát zsemlében
macisajtot eszel? -
igen, pl.: töltött káposzta, káposztafőzelék, húsleves, meg úgy mindenféle levesre ráuntam, mert már valahogy nem olyanok, mint amilyenre 10 éves fejjel emlékszek.
milyen hústermékeket fogyasztasz leginkább? (kenyérrel, zsömlében, vagy főtt ételben) -
xido #56557 elvileg igen,gyakorlatilag még sose tettem érte lépést,hogy elérjem:)
untál már rá kedvenc kajára,mert nem úgy készítették,ahogy megszeretted egyszer?:) -
Jellemzően előbbi, de helyzetfüggő.
Ennél mi kultúrkörünkben különlegesebbnek számító állatot (csiga/kagyló/rák, kinek mi számít annak, de nem kutya:))? -
"színes" Kééész... :D :D
Inkább halk, a másik kategória is-is. :D
Őszinteség, vagy "nem akarom megbántani, ezért nem mondom el"? -
zorovpeter #56554 Ha dobnak.
Milyen fajtát szellentesz leggyakrabban? (Hangos-hangtalan, szagos-szagtalan, színes... egyéb?) -
extramagascsaj #56553 Én szakítottam.
Szakítani rosszabb vagy ha dobnak? -
Nem, mert annyi ilyen csalódást láttam, amikor az egyik fél komoly szándékú volt, a másik meg nem (csak épp ezt nem tudta egyik se), hogy inkább kihagyom, hogy átverjek valakit és ezzel csalódást okozzak. Viszont ha tisztázva van az ilyen, és nincs káros hatással a későbbi kapcsolatra, akkor miért ne? Senki se egy szent ember.
Nagy átlagban te szakítottál, vagy téged dobtak? -
extramagascsaj #56551 Nem mindben voltam szerelmes. Volt, hogy csak azért mert jó volt vele lenni, vagy mert nagyon szeretett, és úgy gondoltam, hogy ezért mindenképp megérdemel egy esélyt a dolog...volt,hogy szex miatt, vagy mert próbáltam mást feledtetni.
Próbálkoznál haveri körben felszedni valakit, ha nem komolyak a szándékaid? -
rózsaszín felhők meg stb.?
nem. ezek olyan dolgok, mint a gyerekmesék... felnőttként már hülyén néznek ki :]
minden párkapcsolatodban "szerelemes" (amikor úgy érezted, hogy leélted volna az egész életed az illetővel) voltál? (vagy volt olyan is, amikor valami más miatt voltál vele? pl.: kényszer, szex, pénz, érdek, vagy csak jó volt vele lenni) -
extramagascsaj #56549 Esetleg vízum miatt,ha ezzal a másiknak tudnék segíteni. Önérdekből nem.
Szerelmes vagy? -
Nem. Minden nap úgy kelek fel hogy" Na ma megváltom a világot!" feelingem van aztán persze többségben kurvára nem csinálok lószart se:D
Kötnél valakivel érdekházasságot(vízum, másik fél nagy vagyona és egyéb miatt)? -
van :S
keltél már fel úgy, hogy egyből tudod, hogy semmit nem fogsz ma csinálni? -
xido #56546 nem vészesen,de esni fog ma szerintem
frontérzékenység? -
nem ismerek egyet se.
fúj a szél? -
Pl ezt
vagy ezt
ha olcsóbbat szeretnél meg:
olcsóbb
de ha nagyon olcsót akarsz pl Cora-ban vannak 2000-3000-ért jó UV szürős cuccok, de azok műanyag keretesek és nem karcmentes üvegből vannak.
Környékeden jóban vagy a rendőrökkel? Köszöntök egymásnak stb....
-
Nem szoktam napszemüveget hordani, de van kettő itthon, eggyik ócskább, mint a másik, ezért szeretnék venni egy újat.
Milyen napszemüveg márkát ajánlanál? :) -
Még nem, de amilyen idő van idén sem lesz belőle semmi sem.
Milyen napszemüveget hordasz ? -
Csak a Mosoni-Dunát.
Úsztad már át a Balatont? -
Szeretnéd tudni mi? hackerkém:)
Úsztad már át a Dunát? (keresztbe) -
nyitva az ablak, 10°C van kint, de ha meleg van, akkor reluxa le, ventilátor be. nincs légkondi.
böngésződben milyen kiterjesztéseket/pluginokat/bővítményeket használsz? -
Valami Asztronomus izé----- Arc.
Van légkondid? -
Aha sajnos álmos is vagyok már... 
Ki találta ki hogy 24 órából kell állnia egy napnak? -
1 
Mindjárt aludnikázni kéne?