98416
-
jelentése ismeretlen :(
van kedvenc gabonapelyhed? -
Miskolc
Mi az igazi neved jelentése? -
párszor
honnan származol? -
Passz.
Voltál már Miskolcon? -
Dehogy
Miért kellett az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat amikor csináltál egyszer valamit? -
zorovpeter #56733 Nem tudom.
Tudsz franciául? -
Biztos nagyon jó ember.
Ki az? -
Zabálj mindenfélét+ Stanazol és közben edz. Ne úgy hogy felszedsz 15 kilót és utána kezdesz edzeni:D.
Kovács S. Ádám karatebajnokról mi a véleményed? -
Igen nagyon sok mindent, ebay-en is vaterán is.
Ha edzel melyik tömegnövelővel vagy megelégedve illetve melyikkel érted a legnagyobb hatást anélkül, hogy a hasadon is lerakódott volna súlyfelesleg?
(számomra eléggé S.O.S a kérdés:D) -
Attól függ milyen célra:) de amúgy ecset. :)
Adtál már el valamit vaterán? -
Mindegyiket, de mivel a kérdés nem ez..., az angolt tanulnám meg 100%-osan, ezzel a nyelvvel sűrűn találkozom.
#56717: :D :D Jólvanna. :)
Gondolom, akkor Te még nem jártál itt, mikor kakimaki kolléga (azt hiszem, de ha nem, akkor bocs) a feltett kérdéseit jobbról-balra futó effekttel küldte el. :D
Festékszóró, vagy ecset? -
holeyshytz #56727 Kaptam, elég ciki volt, de visszautasítottam szépen:D
Melyik nyelven tanulnál meg legszívesebben? -
"A"
Veled azonos neműtől kaptál már szexuális ajánlatot? Mennyire volt kellemetlen? -
Tudok biliárdozni, de nagyon ritka amikor egy asztal közelébe jutok.
Ha pénzhez jutsz(pl fizetésnapon) akkor racionálisan beosztod vagy hadjáratot indítassz a plázák butikjai ellen? -
Talán..
Szeretsz, és ha igen akkor tudsz biliárdozni(8pool) élőben? -
holeyshytz #56723 Nemhiszem:D
És te? -
extramagascsaj #56722 Nem...de vicces hogy felhoztad, mert a baráti körömben épp ez volt most a téma.
Voltak,akik nudiztak, és voltak,akik kukkoltak.
Te bevállalnád,h nudizol? -
Mindenféle:) Névről ne sokat ismerek, csak van.
Nudistastrandon voltál már? -
Bemegyek a városba vásárolni, utána kisebb szerelések, takarítás.
Milyen szobanövényed van? -
Igen Listerine. Nem olcsó de kiváló, olyan erős, csípős mentolos h ez tuti kinyír mindent. :-)
Mit csinálsz délután ? -
nem értem miért kéne ilyesmi, én sokkal jobban élvezem ha valaki kifejti magát ahelyett hogy igen/nemmel válaszolna
használsz szájvizet? -
Volt.
Szerinted nagy kibaszás lenne Tarajos Sül házigazda-Úrral szemben, ha mind a kérdések, mind a válaszok hosszát 120 karakterben korlátoznánk?Az ok :)

-
extramagascsaj #56716 nem,remélem nem is lesz soha
volt már h egyáltalán nem élvezted a szexet vkivel? -
nem.
volt már nemi betegséged? -
ja
ütöttél már meg csajt? -
persze és szeretek is.
verekedtél már? -
Én még nem láttam ilyent, de ez biztos valami afrikai szokás. Nekünk úgy tűnik verekednek közben meg lehet csak barátkoznak. :D
Tudsz csocsózni? -
1. Vettem a Müllerben egy A4-es Audi 1:24 méretarányú modell-t, aminek a tetejét lecsiszoltam, nem adok ki fekete sprayra 1-2 fújásért pénzt, ezért tussal befestem, lakk van itthon, 2. a motor világítását kéne megnéznem, 3. játszani szeretnék majd PC, csak a teendők.. :), 4. vettem egy háttérvilágítás nélküli elektronikus sodokut, aminek nagyon nem látszik az LCD-jén megjelenő számok, ezért elő van készítve a LED-es háttérvilije, csak össze kell raknom..
Nagyjából ezek a teendők, tegnap reggel kb 8:30 óta ma hajnali 1-ig dolgoztunk, és ma ezért itthon vagyunk, amugy hétköznap mind az 5 napon dolgozunk.
Tegnap, ahogy hajnalban 22:00-23:00 felé dolgoztunk láttuk, hogy verekednek az afrikaiak /négerek/ pontosan a 7. ker, wesselényi, hársfa útca sarkánál lévő építkezés elött, ahol én dolgozok :), de hogy milyen kipihentek voltak, hogy az ott lévő ideiglenes fakordon eggyik lécével fejbek.ták egymást.. szerencsére nem bírta az egyik annyira meglendíteni..
Kérdés, hogy sűrűn előforduló ez a jelenség? -
fogorvos, aztán próbálni nem szétharapni a zsibbadt számat, kicsit olvasni a pekingi őszből, photoshop tutik, talán megnézek egy filmet, aztán ha már nem vagyok zsibbadt eszek is valamit
neked? -
monoton, unalmas szokásos same shit már lassan több hónapja...
mi a mai program? -
Pár napja.
Milyen napod volt eddig ? -
IXEMGabeo #56706 07:43-kor, hogy pontos legyek
Mikor voltál nővel/pasival utoljára? -
nem még az összes fogam megvan
hánykor keltél ma? -
Meg vagyok keresztelve, de nem gyakorlom.
Húzták már ki (csont)fogadat? -
family guy
vallásos vagy? -
holeyshytz #56702 nem tudom.
family guy vagy south park? -
nem ismerem így nem tudok véleményt alkotni.
miről szól? -
nem, az ilyen dolgokat nem tartom produktívnak, ha egy változást akarok bevezetni az életemben, azt folyamatosan, kis darabokban, hosszú időn át vezetem be, ez bizonyíthatóan jobban bevált nekem.
ismered a hunger games könyveket? mi a véleményed róluk? -
Rendkívül rendszertelenül: kb 3 fő, 12, másodlagos és tucatnyi falatozós étkezésem van.
Intenzív napokat szoktál tervezetten tartani: pl.: eltervezed, hogy a következő 36-40 órát aktívan, pörgősen töltöd és az átlagostól eltérő viselkedés/szemléletprotokollt vezetsz be? -
nem tervezem
napi hányszor eszel?