98416
-
Egyetértek.
Nem kell eladó gitár? :) -
Nem tudom ilyen "légyszi segítsetek hol találom xy dolgot" jellegű kérdéseket ritkán látok.
Egyet értesz-e azzal hogy az olyan extrém esetű tömeggyilkosokat mint a tegnapi norvég ipse a lehető legmagasabb büntetéssel kéne megbüntetni. Itt nem az életfogytiglanra gondolok mivel akkor is csak az adófizetők pénzéből van eltartva élete végéig hanem arra, hogy mivel ennyi embert ölt meg a lehető legfájdalmasabb kínzásban legyen része a lehető leghosszabb ideig. -
Nincs, de a discovery channel-en szokott lenni a "sorozatgyilkosok" c. sorozat.. Nah mind1, csak úgy írtam.
Szerinted jogos, ha törlöm az olyan hsz-eket, mint pl. ez a töltsétek le stb, légyszi segítsetek, hol találom stb stb, aki nem úgy írja meg a hsz-t, hogy válaszol a legutolsó feltett kérdésre, utána írja saját kérdését?
/meg szoktam látni, hogy amugyis átléptek felette.. :) / -
nem tudtam eddig róla
van valami linked ahol olvashatok róla? -
Nem tudom milyenek. Ez az egész felsőoktatás egy hányás. Felvételit irasson az Egyetem azt csá, ne az döntsön, hogy ki jelentkezett gyengébb gimibe.
Norvég tömeggyilkosról vélemény? -
ízesített jobban bejön, nem azért iszok mert attól vagyok férfi, vagy hogy lerészegedjek, inkább mert jól érzem magam és jó az íze is
mit gondolsz a mostani felvételi pontszámokról? -
gondolom ha majd nem lesz robbanásveszélyes.
az ízesített alkoholos italokat( citromos borsodi, grapefruitos finlandia stb) vagy a természetes ízesítetlen italok jönnek be jobban? -
Régen, kereső(google) által.
Mikor fogják újra forgalmazni a szénsavas, kalinka vodkát?
Megkóstolnám. :) -
igen de nem találom.
Hogy találtál rá az sg.hu-ra? -
nem tudok.
Ambrust keresed? -
Google+ és iwiw is van
Tudsz repülőt vezetni? -
holeyshytz #56767 nincs:D
milyen közösségi oldalakat használsz a facebookon kívül? -
Én nem tudom a többiek mit csinálnak én még szoktam msnezni bár idő hiányában ritkán. A facebookos chat-től pedig egyenesen agyfaszt tudok kapni.
Van még iwiw és myvip profilod? -
Az a helyzet, hogy már msn-re sem szoktam felmenni.
Kivétel, amikor uncsizok, vagy a hotmail-es fiókomat nézem meg, és az msn-en keresztül kattintok rá.
Szerinted szoktak még msn-ezni?
(nem azt mondom, hogy már senki nem msn-ezik, de szerintem! már sokkal több ember van a facebook chat-jén, mint msn-en.) -
569. (a töltelék, vagy személyesen nem ismert külön csoportban van, az 224. A többit személyesen ismerem)
MSN-en hány emberrel szoktál beszélgetni? -
holeyshytz #56763 389
és neked? -
Nem
#56758: nem, csak mióta nem küzdősportolok, nem tudom normálisan levezetni a feszültséget..
Hány ismerősöd van facebookon? -
xido #56761 Régen volt egy fellángolás,volt is valami mezei hangszer,de hamar kifulladt a lelkesedés..
Felborította hétvégi terveidet a mostani időjárás? -
gondolom könnyebb vigasztalni/felvidítani valakit, aki részeg
szájharmonikázni szeretnél megtanulni? -
Nem, egyáltalán nem vagyok verekedős, nem keresem a baj, sőt elég sokáig gondolkoznék, ha azt kérdeznéd hányszor verekedtem.
..és nem azért, mert sokáig tartana megszámolni :D, mert nem emlékeznék rá, hogy mikor utoljára, és azelött,ésazelött. :)
Miért szokták azt mondani, ha valaki bánatos/rosz kedvű, "gyere, menjünk igyunk valamit"?
(Hozzátenném, részegen mindig arra gondolok, másnap olyan sok tervem van, megoldódig minden, tiszta jó lesz, holott nem, de ezzel az aktuális gond, amire ittam, nem nagyon szűnik meg) -
Kétszer hánytam 1 este meg tiszta merő sár lett a nadrágom mert mentünk valahova már nem emlékszem hova és egy saras földút vezetett oda.
Te folyton verekedsz vagy verekednél valakivel:D. Mindig ilyen szokott lenni a természeted? -
Nem.. de voltam már olyan ideges, hogy azt kívántam bár csak jönne két barna betörő, levezetném rajtuk az ideget..
Mennyire volt durva életed eddigi legdurvább berúgása? -
Orbit metolos.
Törtek már be hozzátok betörők? -
asszem az új úszónadrágom, eddig csak 3-szor használtam, annyiért nem érte meg megvenni
milyen rágót szeretsz? -
Igen tudok.
Mi volt az a dolog ami az utóbbi időben megvettél, de már aznap úgy gondoltad hogy rossz döntés volt a megvétele és mégse kellett volna?
Válasz extrasmagascsaj kérdésére ha már nekem címezte:
Én azért gondolom így mert azok az emberek akikkel én nagyon jóba vagyok természetesnek veszem ha még nem is találkozok velük heti 1szer, de az a minimum, hogy írok neki egy email-t vagy üzenetet hogy "na miújság? élsz-e még?" stb. Szóval szerintem egy jó kapcsolat alapja a heti minimum egyszeri kommunikációs viszony kialakítása.
-
szerintem igazi barát az, akik készek elfogadni, bármit is csinálsz, bármi történjék veled, és az elsők között fognak támogatni
tudsz rajzolni? -
akik mellettem állnak bajban is, nem csak a pofájuk nagy..
szerinted? -
holeyshytz #56751 Nem tudom, de én ezzel nemértek egyet:)
Milyen barátokat tartasz igazinak? -
extramagascsaj #56750 ezt neked kell tudnod
miért hiszi azt a kedves kolléga (Victor1103),h vki csak akkor lehet igazi barát,ha minimum heti 1x találkozol vagy beszélsz vele? -
nulla
az baj, ha nekem nincs olyan? -
Nekem tökéletes. Süt a nap és hűvös szél fúj. Rosszabb sose legyen. Van egy olyan ősz feelingje. Már alig várom elég volt a tikkasztó hőségből.
hány igazi barátod van?(minimum heti 1szer találkoztok vagy beszéltek) -
most 18 kedvenc van, annak nagyjából a felét látogatom napi szinten
mit gondolsz a mostani időjárásról? -
huszonnyolc, abból kábé 4-5 amit folyton használok :D
veled is így van? -
Kis mértékben gyógyszer nagy mértékben orvosság :)
Hány topik van a kedvenceid között? -
Lehet hogy túl sokat...
Sör egészséges? -
kurvára nem csináltam semmit, de ezzel elégedett vagyok :)
nyáron sok sört iszol? -
Egyáltalán nem. Az, hogy koktélt csak csajok isznak egy nagy hülyeség. Én a Pina Coladát szeretem speciel.
Elégedett vagy azzal amit a mai nap véghezvittél vagy kihozhattál volna többet is magadból? -
Azt mondják, hogy csajok isszák, bár ez engem nem nagyon érdekel, mert nekem ízlik, és nagyon nagy kedvencem a Malibu+Ananászlé.
Szerinted is csajos ital? -
Imádom a gabonapelyheket, de a kedvenceim a Cookie Crisp, az Strawberry Minis és a Lion karamellás.
Kedvenc alkoholos italod? -
javítok, jelentése: fejedelem, uralkodó