98421
-
Ha azzal vagyok akivel igazán szeretek vele lenni, és jó vele a hangulat/velük) nem csak akkor, ha ittunk, és ha a legjobb zenék szólnak, amik a kedvenceink. Az alkolhol az utolsó helyet foglalja el, de az sem elhanyagolandó ám. :)
Szabadtéri, vagy fedett?
Melyik miért? -
Hétfőn..
Mikor jó egy buli számodra? -
D.
Mikor buliztál utoljára jót? -
Mivel nem értek hozzá inkább nem nyilatkozok.
Általában melyik fordul a leggyakrabban elő nálad? Korán lefekvés korai keléssel, késői lefekvés késői keléssel, korai lefekvés késői keléssel vagy pedig késői lefekvés korai keléssel? -
Nincsenek.
GKI-t muszáj megcsinálnom ha meglesz a c+e? (most én is ezt csinálom amúgy) -
A 4 éves terv erre vonatkozó fázisai :). CE jogsi-t most már megcsinálom ha beledöglök is :D, sok dolog meg csúnyaság azt le se írom.
Vannak hosszútávú terveid, amiket leírsz és minden nap majmolod? -
Nem igazán:D A lényleg vagy megcsinálod amit akarsz és jobban érzed utána magad mint a lustálkodással érezted volna, vagy jól érezheted magad a lustálkodással, de azzal nem is leszel előrébb illetve furdal majd a lelkiismeret. Engem legalábbis mindig szokott amikor úgy fekszem le, hogy nem vagy csak részben sikerült teljesítenem a céljaim.
Mik az elkövetkező fél év legnagyobb tervei számodra? -
barna. most rövidebb, általában 4-5 centis.
Lustaság ellen van ellenszer?
vagy a lustaságot egyfajta lelki betegségnek tekinted és kezelnéd, mintsem pszichológiai viselkedésváltoztatási dolgokkal orvosolnád?
érthető volt?
-
meglepetés 1103:D
milyen hajad van?(hajszín + fazon) -
A 850 kedvenc számon.
Neked mi a kedvenc számod? -
Én szeretem a kukoricát,de a kukorica nem szeret engem.
Miért pont 850 milliárd dollárt szeretnél? -
850 milliárd Dollárt.
Főt kukoricával milyen a viszonyotok? -
Egy nem azt mondom, hogy olyan húdejól fizető állást, de egy viszonylag olyat amiből meg tudok élni Budapesten.
Te?
-
Talán nem kellet volna mindenkivel ellenséges fasznak lennem, és most sokkal nyugodtabb és jobb(?) lenne az életem.
Mit szeretnél most legeslegjobban? -
A Balaton mondhatni elég nagy. Ha valaki nem bírja a zajos helyeket biztos tud találni egy csendesebb környéket is. Az idős ember odébb tud menni, de a diszkó nem.
Mi az amit jelenleg elég elcseszettnek érzel az életeddel kapcsolatban és ha tehetnéd mindenképp máshogyan csináltál(esetleg csinálnál) volna? -
Nagyon sűrűn az utóbbi, ritkán az első, mert ha megvárom, legalább tudom, hogy érdekli mivan velem, az meg a másik, hogy figyel is rám, mert észre is veszi rajtam, ha megsértődök. Ugyanez nem mondható el az 1. verzióról.
Te mit gondolsz azokról az idős emberekről, akik Balatonra mennek nyaralni, ráadásul még olyan is volt tavaly, hogy szórakozóhely közelébe, és ránk szólnak, hogy csöndbe legyünk.
Ő is pihen, igen. De mi is, szórakozunk, szórakozóhely közelében pedig normális, hogy hangzavar van.. avagy néha megszokott dolog.
Te mit gondolsz, kinek adsz igazat?
-
Sajnos nem élek ilyenekkel szóval nem de google a jóbarát.
Ha valaki megbánt akkor rákérdezel, hogy miért tette, vagy megvárod amíg előjön a kérdéssel "hogy miért vagy így megsértődve?" -
Nincs, de a tollas tetszik nekem.
..és ha lenne terepre való biciglim, és a közelben egy jó kis erdős, lehetőleg természetes pálya, és legalább még egy partnerem is lenne, biztos, hogy a szabadidőm min. 50%-át ott tölteném. :)
Tudsz nekem ajánlani valami fejlett, nem azt mondom hogy vérprofi szintűt, de nem is gyenge GIF animátor/szerkesztő progit? :) -
Csak a HIMYM-et követem, meg néhányból pár részt elvétve megnézek, de nem vagyok sorozatfüggő.
Kedvenc sportod? -
jelenleg nem, amúgy dexter, mad men, himym, big bang és family guy ami megy
és te? -
holeyshytz #56805 egyik sem.:D
nézel valamilyen sorozatot? -
Ez szerintem természetes, kivéve, az olyan nem normális egyéneket, akik már amugyis azt teszik szegény állatokkal.
Bocsika :D, én voltam, mert néha összejön, ha valaki megelőz, akkor tudom törölni az enyémet, és ezzel is kevesebb a kavarodás, mert akkor tudok válaszolni az újra, és minden ok. :)
Télen sózód, hamuzod, vagy fűrészport szórsz az útra, járdára?, vagy eggyiksem.. :D -
Lol eltűnt a másik 19:58as. -
Ah gyorsabb voltál.Nem tudom mire költeném,talán még gyűjtenék hozzá és autót vennék.
Kérdés #56801 -
2 kutya,meg volt egy teknős de elszökött,nem is tudom minden olyan gyorsan történt:S
Ha látnád hogy valaki állatot bántalmaz(pl. nem kívánt kismacskákat öl meg) akkor közbelépnél? -
www.sg.hu
Milyen háziállatok vannak odahaza? -
Semmit.
Mi a kezdőlapod? -
Alfréd a kacsa pl nagyon szerettem, de a Disney cuccok is bejöttek.
Újpestnek nincs pontja, mit érzel?
-
Kedvencem a Grana Padano
Mi volt gyermekkorod kedvenc meséje ? -
most colgate van a szekrényben
sajtot szereted? -
van egy doboz fogselymem, évek óta megvan, de nem sokat használtam.
milyen fogkrémet használsz? -
hát én egyszer azt hallottam hogy néha többet árt mint használ, mert a bacikat bepréseli az iny alá...én nem vennék, de te tudod
használsz fogselymet? -
Nem. Ahhoz kicsit melegedjen az idő.
Szájzuhanyba érdemes befektetni?szájzuhany FAQ szájzuhany árak -
még nincs kész, de fokhagymás sült husi lesz, rizzsel, desszertnek pedig csikodarabkás piskóta, vaniliapudinggal töltve:-)
ma ittál már sört? -
Idézem a mi volt ebédre topicból:
"Mai ebédem a reggelim volt. Jól megrakott szendvics + gabonapehely + győri édes jó reggelt + tea + tegnapról megmaradt desszertpizza"
Neked?
-
Rendet rakok a szobában. Tanulok egy kicsit németül. Facebookozok kicsit. Jövő heti programot lefixálom. stb
Mi volt az ebéd ma? -
Hát nekem Toshiba van lekopogom eddig működik gond nélkül, persze biztos van jobb, drágább.
Ma mi jót fogsz csinálni? -
nem vezetek autót, nincs bennem ilyen ösztön :D
szerinted melyik a legjobb laptop márka(, vagy gyártó)? -
2-3 ember akivel néha beszélek
Volt már veled olyan, hogy sétáltál az utcán és kerested a szemeddel a tükröket oldalt, hogy hátra tudj nézni? :D -
Ha valaki megbánt akkor még sok év után is elvárom, hogy bocsánatot kérjen. Van annyi tartásom, hogy ne puncsoljak senki kedvéért. Ha meg nem ismeri el a hibáját akkor mehet a levesbe. Azonban ilyen még nem fordult elő velem.
hány barátod van sg.hu chaten?