98412
-
Ha nem teszik, amit csinálsz eláslak Csepelen :D
Amúgy nem kell itt túlzásba vinni, úriemberek járnak ide!
Lennél színész? -
Szerintem nem is az amatörség, és nem is a menőség, de valamennyire az, inkább a kilógás a sorból, és a tisztelet elvásársa, mert ugye felnézünk egy olyan emberre, akinek van priusza. Úgy értem a felnézést, hogy tiszteljük, csak nem állunk le vele kötözködni.. :)
Szerinted kellenek a topik szabályai?
Úgy gondoltam nem rakom vissza őket, ha reklám van törlöm, azt sehol sem engedik, politizálni meg tőlem lehet, majd megálljt parancsolok :D, ha elkezdenek kekeckedni, szóval ha nem muszáj nem, de ha mégis csak is SZIGORÚAN válaszolsz-kérdezel alapon. :) -
nincs.
az menő ha van, vagy az amatőrség jele? -
nem
van priuszod? -
direkt nem írtam bele :DDD
-
Most nézem az az elötti kép cseréjével eltüntek a drága, jó szabályok.. Most lehetett volna politizálni, reklámozni, sértegetni a másikat.. 

-
TV, net, olvasás, edzés, de most baszottúl fáj minden alkatrészem.
Voltál már evezős túrán? -
#57492: Mi is az a rizikó? :D /Tudom már annyi mindent mondtam, kérdeztem, stb.., de ez most tuti.. :) már csak az eladó számlaszámára várok(max 2000 forint, nem nagy pénz, még ha be is húznak), és az aukciók végére..
Ez pont nekem való kérdés.. :D
Szinte nincs olyan édesség, amit ne szeretnék, de talán a turógombóc(tejföllel, cukorral), és az almáspités boci csoki.
Esténként mivel töltöd az időt, amikor még nem az ágyban vagy?
(úgy értem, amikor másnap reggel meló, suli) -
Pengés.
Kedvenc édesség? -
Ha értesz hozzá, akkor megérheti. De van benne egy kis rizikó, de te optimista vagy!

Pengés vagy villanyborotva? -
Is-is.
Pesszimista is, de optimista is.
Pl. van olyan helyzet, amikor vállalom a kockázatot, ha kockázatos, és nem azon gondolkodom, hogy mivan ha nem fog sikerülni, mert úgy nem megy az 1-ről a 2-re, szóval optimista vagyok, és lesz, ami lesz. :)
Most pl. vaterán nézegetek hibás cuccokat, amit könnyűszerrel meg tudok csinálni,(ma darab egy morzsaporszívó :D ) megveszem, és működőként eladom. Most pl. optimista vagyok. :)
Ez hivatalosan is működik? -
jah és tökfőzelék:D
Optimista ember vagy? Ha igen, akkor ez miben nyilvánul meg? -
Ja, ja! Meine Mittagessen war Frikadelle und Hackbraten.
Optimista ember vagy? Ha igen, akkor ez miben nyilvánul meg? -
Angol.
Hast du gegessen? :D -
Kenem, de Forma 1 szinkrontolmács nem lennék. 
Mi a kedvenc nyelved, ami tetszik? (tehát nem a hasznosságát kérdem) -
nem szívok ilyen szarokat
németet nagyon vágod? -
KV
MDPV-t szívtál-e már? -
nope
tea vagy kávé? -
Láttam, de nem hatott meg. Fél komcsi fél star trek faszság. Amíg ember van a földön, addig szar lesz és kész.
Nem sértősök meg. Most érzem, amit Robaj szokott :DDD
Fázós vagy? -
Fogalmam sincs. Inkább ha előre tudnám, hogy bekövetkezik, mindent megtennék azért, hogy boldog legyenek az utolsó napjaim.
Zeitgeist-et láttad már? wiki
(nem kötözködésből, de nekem a felhős háttér se tetszik, kicsit túl pixeles hatása van, bocsi a készítőnek) -
Sgre külön sehol nincs script, hanem más oldalakon vannak tutorialok, aki ért hozzá összeüthetne egy olyat tényleg.
Ha jövőre tényleg világvége lenne, miket akarnál addig mindenképp megvalósítani/elérni? -
Alap :), bár a szavak, és a szövegbuborékok gyors váltása tényleg kissé zavaró, de az ötlet, hogy az asztalnál körbeülnek, és meg vannak jelenítve a párbeszédek, szerintem k.rva jó lett.. :D :D
Hol lehet találni az sg-re ilyen "scripteket?"
Azthiszem így hívják őket..
(elférne egy olyan script, ami figyeli azt a narancssárga szöveget, (új hozzászólás érkezett) és mikor megérkezik, akkor automatikusan frissülne a topic. Ez pont akkor lenne jó, ha írod a választ kérdéssel, holott ez idő alatt már írtak.. Nincs szívem törölni :), és szerkeszteni nem tudok, így néha szétcsúszik a topic.) -
nem. megint új a design:D
ez igy marad? -
Hát majd lesz jobb is :D. A változatosság a jó!
#57475: semmivel
#57473:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annál jobb. Akkor király szűk vagy tuti!

EQ teszted kitöltötted? Mennyi lett? [apró]nekem 117[/apró] -
Szerintem semmivel. :D
A szövegbeviteli mező tetszik, meg a háttérben a felhők lehetnének részletesebbek úgy szebben nézne ki. A banner közepe maradhatna, de hogy a két szélén miért kell ugrálni a szavaknak azt nem értem(idegesítő is nagyon).
Neked tetszik? -
faja, csak nagyon gyorsan mozog a gif -
Nem, nem, vagy csak nem tudok róla.
Köszönöm Szépen, az az igazság, hogy ehhez a fajta programozáshoz nem értek, régen csináltam gportalt, de akkor még kicsi voltam, csak kíváncsi voltam milyen, meg akkor nem is volt nagyon elfoglaltáságom, szóval nagyon faja lett a html kód.
És íme a kérdés: :)
Mivel tartozom?
Remélem nem haragszol meg, ha törlöm a 3 hsz-edet, ami a kód-ot tartalmazza, csak foglalja a helyet, és igen jó, hogy foglalja a helyet :D, csak másnak lehet, hogy nem az.. :( :) -
Igen, de nem bonyolítom 
Legénybúcsún voltál már? -
El kell, hogy szomorítsalak. Nem.
Ismered a pastebin, vagy a tinypaste oldalt? -
Igen.
Buzi-e vagy? -
Minden alkalommal.
Máté ott van? -
Naná, lopnám!
Csajod lenyeli? -
eggeeen.
A VW Touareg szerinted menő kocsi? -
Nem.
SMS írásnál használod a T9-et? -
igen.
Naoszt! Vótáá fent szombaton? -
Szeretem a mozit is, de mostanában inkább csak itthon.
Szoktad nézni a csillagokat? -
Én meg tévét nem nézek.
Helyette filmeket nézek ))
Mozi vagy otthon nézel filmet ? -
Nem szoktam filmet nézni, de amit legutóbb láttam, az a szállító.
Nézed a x-faktort?
Ha igen, kinek szurkolsz? -
Túl sok minden hiányzik ahhoz, hogy hosszabb ideig valóban boldog legyek. Picit nehéz erre konkrétan válaszolni, hacsak nem a sörre gondolunk :D
Melyik filmet láttad utoljára? -
csokis :)
Mi hiányzik most a boldogságodhoz?