98415
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Ic3 m4n
    füvezés?? télen nemnő a fű, nemkell levágni (maeste)

olvasni szeretsz?
  • georgesmatyas
    Szeretem a késeket, ezt csak találtam megtetszett.

Mikor füveztél utoljára?
  • Ic3 m4n
    Gyere le ide, és nézz körbe :D :(

Mi vitt rá hogy ilyen logót kreálj?
  • georgesmatyas
    Tudod te. Meg a szombat a kedvenc napom azééé.

Miért Magyarország vezeti fajlagosan az öngyilkossági rátát világon szerinted?
  • Lyukasbogrács
    leszek, de azért aludni is fogok

miért vagy pont a szombatra kíváncsi?
  • georgesmatyas
    József Attila szavaival válaszolok:
    "Korán vájta belém fogát
    a vágy, mely idegenbe tévedt.
    Most rezge megbánás fog át:
    várhattam volna még tíz évet."

Leszel fent szombaton valahol?
  • Lyukasbogrács
    nem ittam

bántad már meg?
  • jhetedikj
    Egy keveset. :D

Te?

• Lyukasbogrács
    f

alkoholt ittál-e?
  • jhetedikj
    Nem, ez jobb.

Te fiú vagy lány vagy?
  • Lyukasbogrács
    kérdezd őt: By: zsoltioregon

előző banner nem jobb volt?
  • jhetedikj
    Általában jobban szeretem kevereve vodkanarancs, viszkikóla, rumkóla. Amit magában megiszok az a pálinka vagy a jager.

Minek ide ez a sok teszt felülre?
  • Ic3 m4n
    vörös!

kedvenc töményed?
  • ressy14
    Ködös :D Am meg picit mozgalmas, picit szürke.

Vörös vagy fehér bor?

• jhetedikj
    Amikor homokosok megtámadtak egy park mellett sétálva.

Milyen volt a mai napod?
  • Ic3 m4n
    jobbik

mi volt eddigi legrosszabb álmod?
  • jhetedikj
    Adidas.

Ha ma lenne a választás melyik pártra szavaznál?
  • Ic3 m4n
    not yet

milyen dezodort használsz most? ( ha használsz)
  • jhetedikj
    Még nem döntöttem el, de most hogy mondod jó lenne egyet kufircolni valakivel. :D

Nálatok esett már a hó?
  • ressy14
    Nem hiszek a vallásos dolgokban, de a szünetnek örülök és annak, hogy ilyenkor közelebb kerülnek a családtagok egymáshoz. Viszont ez az ajándék vásárlási mánia nekem nem tetszik.

Templomi esküvőt is akarsz, vagy csak polgárit, vagy egyiket sem?
  • jhetedikj
    Mi csak a karácsonyfát.

Szerinted Jézus Krisztus volt akkora raj, hogy érdemes megünnepelni a születésnapját?
  • Tarajos Sül
    2-4 hetente.

Kívűl ki szoktad díszíteni az udvart a fényfűzérekkel karácsonyra, vagy az is sok, ami a karácsonyfán van?
  • predator1982
    attól függ, ha nagyon fáradt vagyok akkor már két sört is érzek, ha jó a kedvem, és kipihent vagyok rövid is jöhet bőven:-)

milyen gyakran cserélsz ágyneműt?
  • jhetedikj
    Elég ritkán, de ha iszok akkor két sör után már furán kezdek viselkedni, ha még többet iszom akkor meg K.O. Régen még jobban edzésben voltam.

Te hogy bírod?
  • georgesmatyas
    Nem volt még komoly (x>fél év), összeköltözős kapcsolatom.

Milyen gyakran iszol alkoholt? és mennyire leszel alkoholos befolyásoltság alatt?

• jhetedikj
    Hát mondjuk rendes volt mert mielőtt megcsalt volna bejentette, hogy nyitott kapcsolatot akar, így volt alkalmam kibaszni mielőtt megtörtént volna a dolog. Amúgy nem viseltem könnyen akkor, de az idő mindent megold.

Hány bnőd volt eddig?
  • georgesmatyas
    Nem hivalkodóan nagyok, szimmetrikusak (formára, méretre, bimbóra). Fogásra ne legyen túl puha és jó kis kemény bimbója legyen, ha nyalogatja az ember.
    kb ilyesmi, de ettől még kisebb is jó.

Csalt már a barátnőd/barátod? Hogy viselted?
  • jhetedikj
    Nincs, vagy talán az hogy mindenhonnan elkések.

Hogy kell kinéznie egy szép női mellnek szerinted?
  • ressy14
    Szíved joga belekontárkodnod egy másik kapcsolatba. De ha az valóban a szakadék szélén ácsorog, akkor kérd meg a csajt, hogy lépjen miattad előre egyet. Ha meg egy nőfaló állat vagy akkor meg..... hát tudod, Just do it! :D

Van valami hülye szokásod? (pl: indokolatlan fütyülés, tisztaság mánia, stb)

• Tarajos Sül
    Még mielött azt gondolnátok, hogy nem szép tőlem, tök mindegy, hogy kihez megyek oda, és van neki barátja, ha jön, akkor az a kapcsolat olyan is volt, ha jó, boldogok, nincs az az ember, aki szétrobbantaná őket, én meg nem olyan vagyok..
  • Tarajos Sül
    1 db LCD, ezen kívül 2 db PC-n is tudjuk nézni a TV-t a TV-tunerkártyának köszönhetően.

Szerinted okos döntés egy olyan csajnál próbálkozni, akinek van hapsija?
    Az egy dolog, ha magától jön a csaj, ha szimpi vagyok neki, mert olyan kaki volt a kapcsolata, na de mivan a barátjával, akit meg kell fékezni majd a felgyülemlett dühétől? :D
    Szerinted megéri kockáztatni, vagy mostanság azt gondolják a srácok, elment, majd jön a következő, mindenféle bunyó nélkül?.. :)
    (volt, de hogy most van-e neki még, az rejtély)
  • ressy14
    Fogalmam sincs mi az a minibajnokság a Honfoglalón belül. De néha a sima módban (villámháború) szoktam játszani, csak nem tetszik benne, hogy pontokért cserébe lehet segítséget kérni, mivel én nem a pontokért meg az egomért játszok.

Hány és milyen TV-tek van? (CRT, Plazma, LCD, LED)
  • jhetedikj
    Honfoglalóval igen.

Te már nyertél a Honfoglalón Minibajnokságot?
  • ressy14
    Egy tömör szabályzat elférne a bannerbe/alá. Bár ha diktatúrát akarsz bevezetni, te tudod...:D
    (Am én is párszor játszok lövöldözős játékkal, de engem ez inkább lenyugtat, minthogy vérszomjat kapjak és nekiálljak népírtósat játszani a real life-ban.) :D

Nézel/játszol valamilyen vetélkedős játékot? (pl: Maradj talpon, Honfoglaló, Kvízpart, stb...)
  • Tarajos Sül
    jól belekutyultam az első pár mondatba.. :D
  • Tarajos Sül
    Van eset, amikor nagyon is.
    Egyik kissrác kezében láttam suli felé a vonaton(részben ismerős), nézem, nézem mit olvasgat.. A4-es papírra nyomtatva egyébként.
    Valamelyik játékhoz a szabályokat, kódokat, hogy lehet több pontot gyűjteni stb. Nem zárható ki, hogy a WoW-al kapcsolatos. Hála istennek a wow-ról csak halottam.
    Egyébként nekem azt mondta apám, hogy felnőtt koromban gyilkos leszek, mikor anno lövöldözős, véres, gyilkolós játékokkal játszottam, és ennek semmi jelét nem észlelem, épp ellenkezőleg, inkább környezetvédő típus vagyok, minden formában, amiben csak lehet.. :)

Roland0: A ribik nem itt vannak, de ha ilyenen jár az eszed, biztos ismersz pár oldalt, na ott keresd őket. ;) :D

Szerinted feltüntessem a szabályokak a banner alatt, vagy ne, azt töröljek, akihez kedvem van >:D , és aki rosszul viselkedik? :D
  • ressy14
    Passz. Inkább őt kérdezd meg. Szerintem tipikus maximalista ember, mindent megakar nyerni, amit csak lehet.

Butítanak a gépes játékok Egyetértesz?
  • Tarajos Sül
    Még nem játszottam egyikkel sem, viszont a COD, és a Medal Of Honor részeivel igen, mind a kettő tetszik. :)
    Most már erősebb gépigényű játékok vannak, és nincs is pénzem megvenni őket.(mert a hackelt, warezolt, nem induló, hibaablakos, kiakadós sz.rokkal már tele van a hócipőm)Mostanában a GTA:SA, vagy az Indycar seriessel játszom, de még fentvan a gépen a Train Simulator, a Trainz Railroad simulator, és újra, már nem tudom hányadjára játszok majd a SWAT 4-el.

A Forma 1-es Vettel a mai futamon kiesett a versenyből.
    Több, mint 100 ponttal vezet az első helyen a VB első helyén, már csak egy futam van hátra, ha ott is kiesik akkor is világbajnok.(Aki nem nézné.)Mégis, a mai nap tiszta szomorúan szált ki a versenyautóból.
    Miért nem tud örülni annak, hogy ez egy verseny, vele is előfordulhatnak hibák, főleg úgy, hogy a VB helyezésén nem változtat már semmi?
  • Ic3 m4n
    most red alert 2-vel nosztalgiázok :D, nameg diablo 2 elég komolyan:DD

ismered őket?
  • ressy14
    Ha muszáj választani, akkor az 1. De már vagy 5 éve nem láttam egyiket se, ha a TV-ben megy, akkor sem nézem meg.

Milyen szgépes játékkal játszol?