98412
-
Voltam önkormányzatin.
Fehér lesz idén szted a Karácsony? -
Én is megyek, 2006-ban Mszpre szavaztam tavaly meg a Fideszre, de a következőkben még nem tudom kire fogok.
Voltál már számlálóbiztos vagy elvállalnál egy ilyen munkát? -
jah és voltam is eddig mindig! -
Most lehet politizálni :)
Igen megyek. Jobbik!
No és te? -
Egyszer elmentem mellettük köszönés nélkül :D
Amúgy még nem kerültem velük közelebbi kapcsolatba, én a törvénytisztelő, jó kisfiú vagyok.
Voltál szavazni, és a következőre elmész? (Párt és képviselőjelölt neve nélkül!) -
egész gyorsan. Mostanában ASA 100-at szedek így tovább vérzik, de maga seb jól gyógyul.
Rendőrökkel mi volt a legdurvább atrocitásod? -
Van elég sok, de normálisabbak szerintem mint az ország többi részén. Mondjuk ebben a városrészben ahol én lakok nem él egy sem.
Milyen gyorsan gyógyulnak be a sebeid? -
Túlpörögtem :DDD
na a kérdés: Győrben tényleg sok a cigány? Én annyit láttam mint máshol és kevesebbet mint Miskolc, vagy Szeged -
Mi a kérdés? :D -
exponenciálisan nőjön %-ban bruttó havihoz viszonyítva, úgy hogy nettó 5 millió fölött már 95% az elvonás.
Ez csak a fizetésekre vonatkozik, vagyonra osztalékra nem.
persze ez sok átalakítással jár, pl egészségügy, közlekedés tb. de majd megszokjátok, ha hatalmon leszek :D -
Talán fél évig. Az viszont több volt amikor dolgoztam, csak feketén.
Szerinted hány százaléknak kéne, hogy legyen az adó normálisan? -
Egy angol középfokúm van. Aztán lehet megpróbálom a felsőfokot is.
Mennyi ideig voltál leghosszabban munkanélküli? -
Én kevésbé.
Hány nyelvvizsgád van és milyen nyelvből? -
Úgy látom, nagyon nem megy Szabi szakállának a bolt:D
Itt is egy:DD
Bírom az ilyen vicces hirdetéseket:DD -
El. Itthon is meghalhatsz, ha szar, vagy jó környékre keveredsz.
utóirat: meleget szeretem!
Kevesebb autó fut a környékeden, mióta drágább az üa? -
Érdekes, engem nem ijeszt meg. Pusztán a tudata, hogy fogorvosnál vagyok. :D Néha érdekes jajveszékelések hallatszódnak a rendelőből, és azt is tök nyugodtan viselem.
Látva, hogy Észak-Afrikában milyen "derűs" helyzet van, ha lenne holnapra lefoglalva egy nyaralásod, elmennél ezek tudatában is? -
Húztak már ki egyet, de az nagyon régen volt, és meglepően jól viseltem, nem is ordítottam, de a könnyem az megeredt.. :D
A fogorvosok által használt fúrónak a hangja miért nehezen elviselhető?
Zavaró a hangja, vagy "emlékeztet" a fájdalmakra, a beavatkozás alatti kényelmetlenségekre? -
Igen. Vettel őszintébben tud örülni, mint az átlag. Szerintem most is visítani fog :D
Meg van minden fogad, vagy húzták már ki? -
Csak ittunk bent a városban(faluban :) )(én pl. nem is sokat, 2 db somersbyt)elmentünk a bolthoz, ahol vettük, onnan pedig egy billiárdos, összeülős, dumálós helyre. Ennyi volt a szombat estém. :)
Szerinted a Forma 1-es versenyző, Vettel fog örülni az év utolsó versenyének fináléjában a már korábban megszerzett VB címének, ha az utolsó verseny, utolsó kör végén nem ő láthatja majd először a kockás zászlót? :D :D -
Igen.
Voltál fent szombaton valahol? -
Néha.
Loptál már? -
Szimplán szerintem van az internetes és egyéb beszélgetéseknek egyfajta normája, ha valaki nem tartja be, az az illető saját lelki szegénységének bizonyítványa. Nem azt mondom, hogy baráti környezetben nem beszélek néha-napján trágárul, de itt nem hinném, hogy illő. Bár a világ, sajnos egyre inkább ebbe az irányba tart. 
Elszoktad olvasni a horoszkópodat? -
a beleegyezési korhatár szerint 14 felett már nem számít annak
igen, várom a nyarat, mert utálom a hideget, de azért kánikulára sem vágyom.
szerinted egy általános eszmecsere kategóriába tartozó topikban mennyire megengedett egy-két enyhe csúnya szó? esetleg életkorhoz kötnéd az ilyen topikok látogatását? -
Dehogynem:) Csak lepedofiloztak mert ~ 16-18 éves kizzzslyányokkal cseverészek Facebook-on:D és ezek mind felnyársaláááám ám 
Várod már a nyarat? -
persze
miért, te nem? -
GSM boltból gagyi telefont használtan, de főleg SIM kártyát kell venni, ha nem akarsz név névvel új számot.
Amúgy nem vagyok telefonbuzi. Ha valahol lesz egy lopott letilthatatlan érintőképernyős vacak azért is max 20000-et adok akármennyit is ér újonnan. Új bolti készülékért is 17000 volt amit adtam.
Dugnál fiatal csajokat? Olyat akiről nem tudod biztosan hogy hazudja-e hogy elmúlt 18 :D -
(ha gondoljátok levehetem a teszteket, de mindjárt összezsugorítom őket)
Semmilyenen sajnos, szeretnék megtanulni angolul, de csak hobbiból, ha kell majd angolul olvasni, vagy nyaralás közben kérdezősködni. :)
Tetszene az idegen nyelv beszélése..
Mit gondolsz a GSM boltokról?
Megbízhatóak?(úgy értem, remélem nem jellemzi a gsm boltosokat semmi sumákolás.., hozzáteszem, nem az aluljárósokra értettem, hanem pl. xxlgsm.hu stb..)
Nokia 5800-ra fáj a fogam, legszívesebben edigital-nal venném meg, úgy, mint a mostani telcsim, mert megbízhatóbbnak tartom, ráadásul 2 év gari, csak már nem forgalmazzák) -
Miért lenne túllihegett? Az egészségügyi határértéket átlépni a szálló por koncentrációja. Ha te tüdőbajban akarsz szenvedni, hát hajrá. A városokra meg amúgy is ráfér, hogy kevesebb kocsi járjon.
Milyen idegen nyelven beszélsz? -
Rambo 4.
Szerinted ez a szmogriadó túllihegett faszság? -
Nem vallás, népcsoport vagy nemi hovatartozás alapján ítélkezem. Ha az illető államtisztelő, becsületes, legális pénzkeresete van, akkor OK. De azokat, akik nem ebbe a csoportba tartoznak, én is elítélem, ha erre célzol.
Melyik filmet láttad utoljára? -
Lesz itt jóság csak rikítani kell a gyomot.
Van zsidó, vagy roma származású, vagy homokos "spanod"? Ha valamelyik kiderülne (2. azért nyilvánvaló, marad 1 és 3) megszakítanád vele a kapcsolatot? -
Remélem ezt költői kérdésnek szántad...Te is tudod a választ. Mindenki tudja. 
Szerinted lehet még valaha kis hazánk "élhető", vagy a velejéig romlott és innen nincs vissza út? -
nincs kutyám.
azért ilyen drága, mert "jajj de szép, meg cuki, meg jó ha van házikedvenc, de ha megharap valakit beoltatlanul, akkor leperelik a gatyádat is, és ezért inkább fizetsz akármennyit, hogy beoltasd, csak meglegyen a kutyuli" tehát nem elég, hogy van valamid (amit ráadásul szeretsz is), költsd rá tovább a pénzt, és mivel "kötelező", akármennyit kérhetnek érte.
nem pofátlanság, ami ebben az országban megy? -
Egy ágat levágok az egyik fenyőfáról és azt telepaklom díszekkel.
De idén már ez se lesz, mert szétment a család. Lesz egy nagy zabálás azt csá.
Írtam egy mailt a legközelebbi kutyamenhelynek (15 km). Válasz: "várjak még pár napot, ha még nem megy haza, akkor vigyem be"
Beoltatod a kutyád rendszeresen veszettség ellen? Mi a faszért ilyen drága? -
Ha agyonvernéd, csak gratulálni tudok neked. A gyilkosság nem megoldás. Ha csöves lennél te beleegyeznél, hogy valaki agyonverjen?
Ha más nem jut eszedbe, akkor vidd be valamelyik állatmenhelyre vagy írd ki facebook-ra, hátha valaki elviszi.
És remélem csak viccből írtad, hogy agyonvered, ne legyél pszichopata.
Igazi vagy műfenyő lesz nektek Karácsonykor? -
van a fészbúkon vagy 5 inspiráló emberem. Az egyik pl.: Sun Tzu a másik pl.:Friedrich Nietzsche. de énsevagyok piskóta 
@#57667: haha
Van itt most a környéken több napja egy barna spáni. Nagyon éhezik reszket, Facebookon nem jelentkezik a gazdája, befogadni meg nem tudom, a saját ebeim miatt. Ha agyonverem, hogy ne éhhalálban/fagyhalálban múljon ki, az helyes, vagy helytelen? -
Újságot maximum. A könyvek nem tudnak lekötni.
Van példaképed? -
füvezés?? télen nemnő a fű, nemkell levágni (maeste)
olvasni szeretsz? -
Szeretem a késeket, ezt csak találtam megtetszett.
Mikor füveztél utoljára? -
Gyere le ide, és nézz körbe :D :(
Mi vitt rá hogy ilyen logót kreálj?