98410
-
Mirk #57743 Nem
Hány éves vagy? -
Idén februárban (és az nem szeretkezés volt)
Férfi csak akkor férfi, ha van barátnője/felesége? -
Mirk #57741 5 napja talán.
És te? -
Tartós tejet ne vegyél :D
A világos volt és életszerű. Lehett volna így is: Mikor szeretkeztél egy lánnyal szenvedélyesen utóljár stb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az emberek többsége baszik amúgy nem szeretkezik!
Mikor szeretkeztél egy lánnyal! utoljára? -
georgesmatyas: Eléggé sértő volt a kérdésed, úgy döntöttem törlöm, bár előbb kellett volna, tudom. :)
Máskor szebben fogalmazd meg, köszi. :) Szerintem jogos, tiszteljük már ennyire a nőket.
Ez, és ez, amit a könyvjelzőmbe elmentettem.
Szerinted helyénvaló, hogy töröltem emberünk kérdését?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor basztál nőt utoljára? -
fekete gagyidasz
kedvenc flash játékod? -
fekete
neked? -
utálom a focit
milyen pénztárcád van? -
Szerintem 18 év legyen, az alattiakat még talán meg lehetne máshogy is tanítani, hogy bűnözni rossz dolog.
Voltál már kint a magyar válogatott valamelyik meccsén?(foci) -
Amíg nincs fagy fával, szeméttel, szénnel vegyestüzelésű kazánba.
Ha bejön a fagyos időszak akkor gázzal.
Mennyire vinnéd le a büntethetőség alsó korhatárát? -
Vidéki vagyok ! :-)
Mivel fűtesz otthon ? -
Eléggé igénytelen típus vagyok így könnyen megszokok minden változást, sőt néha észre se veszek bizonyos dolgokat.
Mit dolgozol Pesten? -
Jól, viszont múlt héthez képest ez a hetem 180 fokos fordulatot vett és egy kicsit nehezen kezelem ezt a sok hirtelen jött változást( munka, pestre költözés stb)
Neked volt már ilyen érzésed, hogy nehezen tudtál alkalmazkodni a változásokhoz és inkább a jól megszokottat kerested? -
Igen.
Hogy vagy ma? -
Igen. 73%-os hatékony vagyok.
Dizájnérdrogot használtál már?? -
Szerintem nem.
Gyakorikérdéseket olvasod? -
Disco, de múlatós remix, mert attól sírva fakadok!
Hip-hop az disco zene? -
Nem járok szórakozóhelyre, koncik meg mindig máshol vannak. Kocsma neveket meg minek mondjak? :D
Disco zene vagy rock? -
pill ma van szombat 

Új kérdés: Melyik a kedvenc szórakozóhelyed (nevét mond meg és miért az a kedvenc)? -
Csuklómat nemrég operálták, mert eltört.
Naoszt! Voltál fent szombaton? -
Kifejezetten WTF nekem. Ez a kérdés sztem az SG-t olvasó közönség 5%-át érinti ill. érdekli.
Mivel műtöttek eddig téged? -
Nem. A pénz jobban szeretem, mint ahogy a rasszokat utálom.
Jó kérdést löktem ma fel a szavazótopicba? :D -
Learn to fly
Rasszistának tartod magad? -
úgy szoktam, hogy olvasom addig pl; ha ezt olvasod, holnaptól lesz életed legjobb hete, de ha- és innen nem olvasom tovább, hanem direkt elgörgetek onnan :D
tudsz mondani valami jó flash játéékot? -
Szerintem nem.
Ebben az országban senki nem keres jól.. :( legalábbis az nem, aki rendesen, megdolgozik érte. (szerintem)
Én kapok 80-at, nem titkolom, pedig a munkámmal hozzájárulok ahhoz, hogy rendesen járjanak a vonatok, és az állomás peronok ne legyenek sötétek éjszaka.(80-90%-ban térvilágítások karbantartása)
(Ha arra célzol az én pénzemből fizetem ki a telefonom árát. :) )
Te hiszel az olyan irományokban, körlevelekben, "ha 20 napon belül nem küldöd tovább 15 embernek, akkor életed legrosszabb napja vár rád, ellenkező esetben sok jóra számíthatsz, amikre nem is gondolnál.." ? -
Én biztos nem adnék ki érte ennyit, a legdrágább telefon amit vettem az 22 ezer volt.
Szüleid jól keresnek? -
"életem 4. nokia telefonja lett volna", --> mert tényleg drága, és akkor már nokia 5800, vagy nokia c5-03 között gondolkozom. 50eFt(5800),40eFt(C5-03). :) -
Nem, szerintem nem.
Nem tudom miért nem nem félek attól, hogy húúú, elkapom, de valamiért nem jár a fejemben. Lehet, hogy azért mert lusta vagyok alapból is, de nem azért nem megyek el.. Szerintem felesleges, és ennek tetejébe potyára elmegyek ide-oda, várok több órát.
Emlékszem, amikor sikerült belelépnem egy nem is nedves környezetbe lévő vasdarabba, és bele is fúródott a sarkamba minimum 2 centi mélyen, akkor rohantam tetanusz innyekcióért, ez az influenza valahogy nem izgat ennyire. :)
Szerinted megéri megvenni egy telefont 90 ezer forintért?
(Nokia 701) A nokia egy telefon, ha ezzel jönnétek :D , életem 4. nokia telefonja lenne, és másmilyen márka nem is volt..
/De apám azt mondta, hogy nem éri meg, mert 2 év múlva úgy is jön újabb, és akkor megint veszek másikat, ami valahol igaz is/ -
Igen. Kurva volt kb 10 évvel idősebb, mint én akkor. én akkor 20 voltam.
Beoltatod magad influenza ellen? -
Szerintem használj csak 1 reget. :D
Voltál már együtt nálad idősebb csajjal? (kort is) -
Legrosszabb: Jött unokatestvérem és közölte anyámmal és velem, hogy meghalt apám.
Legjobb: mivel élvezem az életet, így sok jó pillanatom van, de kiemelkedően jó most így hirtelen nem ugrik be.
Szerinted takarodjak el az SG-ről ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(alregjeimmel együtt) -
Most lehet politizálni :). Pénzért mindent lehet. :D (csak hülyülök. :) )
Nekem mindegy, mert azt sem ismerném fel, úgy, mint ezen a Shanghai-t, de aztán rájöttem, hogy miért ne lehetne az a képen, én nem tudom.. :) :D
Hogy zajlik/zajlott le életed legjobb, és legrosszabb napja?
-
Sanghai
Győr jobb lenne mi? :D -
Néha igen, de túlzásba se jó vinni.
Melyik város képe szerepel a bannerban? -
Hahahahahaha :D Elöző munkahelyről eltávolítottak. Gyakorlatilag 24/7 a Fellow, FLP, Amway szarságokat nyomom (tényleg olyan sápadt vagy nem kell valami aloeverás testápoló?)
. Budapesti emigrációm meg már 1 hónapja csúszik :D
Magyarul nem dolgozok:DDD
Utálod néha a magatehetetlenséget?
-
Nem szoktam.
Hetente hány órát dolgozol? -
Rohádt rásszístá!:)
Igen van kivéve CE, D, DE, nagymoci és T:) Magyrul csak B és C van.
Szeretsz barkácsolni? -
Átvitt értelemben jó lenne :D Fehér karácsony 
Van jogsid? -
Voltam önkormányzatin.
Fehér lesz idén szted a Karácsony? -
Én is megyek, 2006-ban Mszpre szavaztam tavaly meg a Fideszre, de a következőkben még nem tudom kire fogok.
Voltál már számlálóbiztos vagy elvállalnál egy ilyen munkát?