98412
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Ic3 m4n
    egynek elmegy :D

milyen zenelejátszót használsz?
  • Tarajos Sül
    Igen, egyszerű, de nagyszerű.

Tetszik? :D
  • georgesmatyas
    Jah amúgy hányszor szar 1 nap volt a pontos kérdés :)
  • georgesmatyas
    Griff az a hamvai feltámadó madár. A zöld csillag az meg tetszik csak úgy :)

Te magadnak csináltál logót?
  • Ic3 m4n
    Az élet, vagy mire gondolsz? :) (változó)

Mi vitt rá hogy ilyen logót gyárts?
  • georgesmatyas
    Ezt csak a belső kőr érti:)

Hányszor szar 1 nap?
  • Tarajos Sül
    Nem értelek.

Kérdés: :D
    Pontosan mire gondolsz?
  • georgesmatyas
    Van 3 működő telóm. Mindhárom nagy szolg-nél. Mind kártyás. Az előfizus teló csak üzletembereknek jó, akik egyfolytában pofáznak. Amúgy meg a előfizu egyfajta béklyó.

Hogy hoznád lendületbe a dolgaidat?
  • Tarajos Sül
    Amikor szétszedtem egy megatresk petárdát(puskapor gyűjtési céllal :D ), akkor elég nagy bátorságot vettem. :D Direkt a folytást vettem ki, de kínlódtam, még átvágtam az a kemény papírhengert, féltem nehogy másnap a jobb fülemmel forduljak a másikhoz, mert a balra süket vagyok. :D Mindezt a szobámban. :D (hideg volt kint)
    Hirtelen ez jutott az eszembe..
    Jah, és az se volt egy laza dolog, mikor vártam a fegyelmi tárgyalásomon, hogy kirúgnak-e a suliból, potyára jártam 4 évig, vagy nem.

Előfizetéses telefon vásárlása,(szinte ingyen, csak később tejelhetsz), vagy egy összegben letudni az egészet (mindenféle hűség nélkül)egy kártyafüggetlen telcsivel?
  • georgesmatyas
    "A"

Bátorságpróbád volt-e már (vonat elé állni megvárni magad) és mi volt az?

• Tarajos Sül
    80-90%-ot. A pénz"üggyel" kapcsolatban.
    Környezetbarát vagyok, ezért pl. tavaly karácsonyra csináltam egy LED-es spot lámpát, 37 LED-ed, egy energiatakarékos izzót átalakítva(ha érdekel, vannak róla képeim. :) ) Ez nem olyan "gyorsan összedobom, még a vásárló előtt világít"(kínai csodák többsége), hanem itthoni használatra, a legminimálisabb teljesítménnyel, jó megvilágítás mellett a legnagyobb élettartammal.(még most is ennek a fényénél írok. :) )
    Egy energiatakarékos izzótól 9x kevesebbet fogyaszt. Vaterázgatok is, egy jelentéktelen hibával megvásárolt porszívót eladtam 6400 Ft haszonnal, miután megcsináltam. :)
    A családalapítás részére nem tudok választ adni, mert még nem tudom biztosan, de folyamatban. :)

Amikor ránézel a városban egy közvilágítás melletti ünnepi díszkivilágításra(világító csillag az utcai oszlopon), akkor arra gondolsz, hogy "erre bezzeg van pénz?!?!", vagy arra, hogy "Legyen szép ünnepünk. :)" ?
  • georgesmatyas
    Scarface, Rambó 4, Taken, Gran Torino, 9 Rota, Antikiller 3, The Negotiator, Ronin, Transformers 3., Heat

Hány % esélyt adsz magadnak, hogy viszed valamire az életben?

• Ic3 m4n
    fél év kb..

mondasz valami jó filmet?
  • georgesmatyas
    pont itt vagyok barátságosabb, ismerkedősebb. Pl ma is volt konfliktusom, hogy nem köszöntem vissza.

Mennyi volt a leghosszabb idő, ami Sg nélkül töltöttél? (első reg-től számítva)
  • Ic3 m4n
    csak eszembejutott..

neten keményebb vagy?
  • georgesmatyas
    igen privát, miután láttalak téged :)

Minek az neked?
  • Ic3 m4n
    soproni!!!!! nameg a karpackiee:D

ha megkérném, linkelnél képet a volt csajodról?
  • georgesmatyas
    Kőbányai, Soproni, Dreher, Tuborg

Önnek?
  • Ic3 m4n
    jobb

kedvenc söröd?
  • georgesmatyas
    Tőzsde fórumon ilyen kimondhatatlan indiai, kínai bankokkal jönnek, hogy fudejó, aminek HUN-ban még fiókja sincs, de ha lesz pénzem (mert valakik végre összeszedik maguk és segítenek akkor kínai és svájci bankokba teszem.

Jobb, vagy bal kezes vagy?
  • Ic3 m4n
    BB

van jobb?
  • georgesmatyas
    semmit. ma benyelte az automata a kártyámat :)

Mond! Te kinél bankolsz?
  • Ic3 m4n
    borús

mit kaptál mikulásra?
  • georgesmatyas
    semmit. (tényleg semmit), anyámat leszámítva tőlem beszorulva vérezhet akárki. Rohadjon meg mind!

Arra milyen az idő?
  • jhetedikj
    Nem szeretem Pestet szóval biztos nem.

Mint csinálsz olyankor ha valakit fel akarsz hívni telefonon, de már több mint 24 órája nem elérhető?
  • georgesmatyas
    Jah:) Milyen gyakran vagy idegbeteg, így értettem:)

Lenne kedved Pesten melózni?
  • Ic3 m4n
    Nem értem egész pontosan a kérdést, de ha az lenne, hogy mikor olyan, akkor nagyon ritkán, de ha azt hogy mitcsinálok akkor, akkor általában ütök valamit, fal, ablak(kirakat[ritkán]), vagy ami jön:D

te máshogy gondoltad a kérdést?
  • georgesmatyas
    Nem.

Milyen olyan az idegállapotod, hogy: "szétbsz az ideg"?
  • xido
    Északról jött,ahol sok a kék víz és a zöld fenyő és terepszínűben nem lehetett..ezért piros,mert az kirí a környezetéből:)
    egyébként meg anno az első Miklós püspök vagy ki és a piros egyházi palást....

Megtartod ezeket az ünnepeket?
  • Tarajos Sül
    Megpróbálnék leszokni az édességről a cigiről, mint most, mert még most sem szoktam le ezekről, de jobban tűröm a hiányukat, mint akkor.. Szerintem millióim lennének, ha az a sok pénzt nem költöttem volna el a 6 év alatt, és még egy-két egyéb dolog, amire nem térnék ki.. :)

Ki találta ki, és miért, hogy a mikulásnak piros az alapszíne?
    Miért nem kék, vagy zöld? :) :D
  • georgesmatyas
    Tudomásom szerint nem, de kevés volt a pontom, hogy pszichológia szakra felvegyenek, így lettem mérnökácsiés a világ megúszott engem, mint agykurkászt.

Ha újra kezdhetnéd 18 évedtől mit csinálnál másképp?
  • jhetedikj
    Tavaly csak a macskát dobáltam vele.

Voltál már a pszichológián?(mint beteg)
  • zsoltioregon
    Nem lesz világvége.

Hógolyózni szoktál-e még?
  • ressy14
    Még van elvileg egy évünk, szóval inkább még ne. :)

Nézed majd jövő ilyenkor a naptárban, hogy csak pár nap és "világvége" vagy még aznap is furán fogsz viselkedni?
  • jhetedikj
    Semmennyi.

Készüljünk a világvégére? :)
  • georgesmatyas
    anyagszerkezettant és hegesztési technológiák, ill hegesztések minőségbiztosítása, hegesztett szerkezetek tantárgyakat.

Mennyi konzerv és tartós élelemed van otthon felhalmozva?
  • ressy14
    85.035942, 44.437866. A Mikulás segítője vagyok.

Milyen tárgyat tanított a kedvenc tanárod?
  • georgesmatyas
    46°43´53.85´´ 21°22´0.09´´ A pontos koordinátáim :D

Hát neked? (le fogom csekkolni!)
  • jhetedikj
    A német az elején nehéz, utána könnyebb. Az angol fordítva.

Az északi szélesség hányadik fokán laksz?
  • Ic3 m4n
    nem láttam

szerinted angol vagy a német a könnyebb nyelv?