98412
-
Nem szoktam fogadalmakat tenni, úgysem tartanám be :D
A jelenlegi helyzetre értettem, ha lehetőséged lenne rá (konkrét külföldi ajánlat) akkor inkább mennél el innen jó pénzért vagy maradnál a nevetséges fizetéssel. Azaz nagy lóvé, de idegenben vs. kis lóvé, idehaza.
Szerinted 5-6 év múlva családos, gyermekes anyuka/apuka leszel? -
mert gondolom arra értetted, hogy menekülnék-e a válság elöl.. Nagyon gázos lenne pénzügyileg, és ha az életem/családom/házam múlna rajta, egyetlen lehetőség a külföldi meló, akkor igen.. de ragaszkodom én a hazámhoz.. nem azért, mert annyira jó.. :D hanem mert itt hagyni mindent, bp-et, a várost, ahol élek, az ismiket, a megszokott környéket.. stb, és az a hercehurca..
ON :) -
Én még nem annyira érzem, hogy szorul a hurok a válság kapcsán, mert igaz szüleimmel élek, de pl ezen a héten is beleadtam egy 20-ast a tűzifába..
Tudok én így gyűjtögetni, és még több lesz, ha felhagyok a bagóval(ha 100Ft lesz, akkor biztos, ez lesz a fogadalmam, egyébként is úgy ég tőle a gyomrom, hogy néha nehezen elviselhető, evéssel-ivással csillapítható, az energiaital fogyasztása+ cigarettázás kombót még nem is mondtam.. :/)
Megvan már az újévi fogadalmad?
és pedig mi az? :P :D -
Nem hinném, te vagy a topik gazda, teljhatalmad van :D
A világvége előtt fejezd be a motorodat és nem lesz feleslegesen megépítve :D
Ha kezdő orvos lennél, kiköltöznél külföldre?
-
Ez, ez, és ez. :)
A legdédelgetettebb álmaim közé tartozik egy elektromos járgány megépítése, és saját használata.. :)
Jövőre szeretnék átalakítani egy simson "robogó" motort elektromosra.
(Bár lehet, hogy nem pont 2012-ben kéne.. :D )
Ez reklámnak minősül? :) -
ha szülinap vagy ilyesmi nem, de ha mondjuk kisebb konci(voltmárilyen) akkor igen
kedvenc weboldalad? -
Határozottan kutya. Tesóm hazahozta(18-19 éves volt akkor, de nem akarom bánta) a kiscicát, "jajj de aranyos", mostmeg már anyám, apám kényezteti, de rendesen kiabálnak miatta.. Nem vagyok szeretethiányos, csak néha túlzásba viszik..
Te mennél olyan buliba, ahova a "szervező/rendező/tulaj" meg se hívott, csak az mondta, hogy menj el, akit meghívtak?(Gondolom érted a szitut.. :) ) -
kutya
kutya vagy macska? -
Sok műfajt szeretek.
Melyik állatokat kedveled? -
Te tudod.
Milyen zenét szeretsz? -
néha
kéne? -
Isten őrizz, nem akarok darabokban hazajönni.
A zenei fórumba szoktál hsz-t írni? -
Régebben piromán voltam, akkor tetszett, de picit érettebb fejjel azt mondom, hogy pénzkidobás, mind az állami nagy, mind a saját kicsi.
Mész síelni? -
Ha azt nézem, hogy a pénztárcában lényegesen kevesebb helyet foglal, mint a fém társa :), akkor igen.
Sok érmétől kidomborodik a tárcám.. :/
Tűzijátékot veszel, vagy szerinted is olyan, mintha meggyújtanád az a papírpénzt, amit ráköltöttél?(Apám felfogása, de azért kiszokott menni nézni.. :D) -
sms, vagy másnap..
/jelenleg jo nesbo-vörösbegy című könyvet olvasom/
Hiányzik a papír 200as? -
Ha lenne havonta megjelenő elektronikával foglalkozó magazin, könyv,(régen volt, most nem tudom) biztos, hogy én is az első sorban állnék.. :) -
Hát igen. Az erre adott válaszból látszik, hogy hol járnak a velem egykorúak, vagy fiatalabbak.. ://
Egyébként az elektrotechnika könyvet, mert egyik ismi kérdezett pár tétellel kapcsolatban.. :)
Ha nem otthon szilveszterezel, akkohy hogy köszöntöd azokat, ahova nem tudsz elmenni, mert nem tudsz 2 felé szakadni?
Tartod a telefont, vonalban az utolsó másodpercig, vagy üzit küldesz, vagy elég másnap, mikor találkoztok? -
Néha igen.
Melyik könyvet olvastad utoljára? -
tök8, színest jobban szeretem(szebb)
msnt használsz még? -
Nem mondom meg. :D
A többszínű, vagy az egyszínű izzókra esküszöl? -
546 és fél.
Kivel dugtál utoljára? -
Én rítust, szerekkel szoktam tartani, nem porszívóval 
Hány kiló vagy? -
Ha még nem halottam, akkor tőlem lehet 5 ezer éves is. :D
Ha tetszik, azt úgy is kimutatom :D
..de ha teényleg ezer éves, akkor elküldöm a picsába az illetőt :D :D
Külön az ünnepek elött kiszoktál takarítani, vagy tartod a heti/havi ritmust? -
ha az illető buta, és megérdemelte, akkor nem
milyen érzés fog el, amikor valaki egy ezeréves viccet mesél/oszt meg. -
Eddig úgy néz ki: nem.
Káröröm csúnya dolog? -
nem. Zabálás van és veszekedés meg hiszti meg bebaszás.
Te meghívsz a tiedre? -
nem voltam még esküvőn soha
tényleg bökdösik a fiatalokat esküvőn, hogy "te leszel a következő"? -
Aha.
Hány esküvőn voltál eddig életedben? -
még igazoltatni se igazoltattak soha :D
szereted a rendőrvicceket? -
Igen. Kocsmában lesz afterparty babgulyással meg mittoménmivel.
(valeszeg én leszek a legfiatalabb)
Vittek már be rendőrök. (voltál már előállítva hatósági közeg által?) -
ha már mindenképpen mondani kell egyet, akkor az m
mész szombaton valahova? -
Z
Neked? -
Buddha szerint újra is fogom. :D
Melyik betű a kedvenced? -
Viszonylag igen. Sok szociokulturális szabályt betartok (temetésre feketébe vizsgára öltönybe menni, lehetőleg nem hugyozni a nyílt utcán, nem verni a szüleim stb). Amúgy csak a bátorság hiányzik, hogy pl USA-ba menjek 3-4 hónapos procedura és már simán mehetnék.
Ha meg elvontabban kérded: sose voltam olyan típus aki bezárva érezte magát ezen a bolygón. Itthon a kis udvaromban is jól érzem magam, nem hiányzik a lakatlan sziget.
Újrakezdenéd a életedet, ha lehetne? -
Nem értem mire jó ez a "betiltogatósdi". Alapvető elv, vagy jog, hogy mindenki azt csinál, amit akar, addig amíg azzal nem okoz másnak kárt, vagy nem veszélyezteti más életét. Na, de ilyen alapon az alkoholt is, meg a cigarettát is be lehetne tiltani, még sincs betiltva. Egyáltalán milyen alapon tiltanák be? Kb. olyan, mintha azt mondanák, hogy holnaptól betiltjuk a fehér kenyeret, a barna kenyér meg 100 forinttal drágább lesz.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem érdekel, nem érint egyáltalán.
Szabadnak érzed magad? Számodra mit jelent szabadnak lenni? -
Itt Sarkadon :)
Mit szólsz ahhoz a gonosz, csúf törvényjavaslathoz, ami betilt 1-2 jó kis "dizájnerdrogot" -
Itt Sopronban tervezem.
Te hol? -
Nedvespuncisat bármikor! :DDD
Már én is unom ezt pedig Én csináltam:)
Szilvesztert hol töltöd? -
Youtube.
Nem rakunk be valami jó csajt a logóba?
-
Winamp
És maga?