98410
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• Ic3 m4n
    Ja,
    amilyen van a boltban, de ezek közül választok álltalában: kék vikroj, kékmulti, kékpall, piros multi vagy bordó pall.
    Vannak olyan "ismik".
    Felvilágosítanál róla?

/Faszé akar mindig valaki balhézni?/

Kedvenc kaja?
  • zsoltioregon
    ma már minden össze/szét van baszva. Így is volt így is lesz amig világ a világ.

#57937: sokan elmentek SG (nem is lép fel), akik meg itt "törzstagok" azok kidolgozzák a belüket, vagy mivel úgy is kiderül ki kicsoda nem akarnak az emberek magukról beszélni, mert szégyellik az élethelyzetüket. Ha van időm visszaolvasgatom a régi kommenteket és sok olyan is írt aki még itt van SG-n, de sztem neki ez a topic már uncsi, mert nem tud veszekedni :D

#57940: Fszé verekedsz mindig :D (valóban, ha visszaütsz és nem csak védekezel, az már garázdaság)

/Bátorkodom egy több alkérdést is tartalmazó főkérdést feltenni/:)

Cigizel?
    Milyen cigit szívsz?
    Ismerőseid (akik bagóznak, milyet szívnak)?
    Van olyan ismid aki esetleg zöldikét vagy JWH/Herbal stb is szív? (te nyílván nem :D
    Mit szólsz az új dohánytörvényhez?
  • Tarajos Sül
    Talán egy Szabó Ádám-os koncerte. Hirtelen ez jutott eszembe, és ki nem hagynám.. :)
    A csávót a Csillag Születik-ből ismerheti a világ, adhatsz neki bármilyen zenét, elharmonikázza.. :D
    Szívesen meghallgatnám abban a formában pár kedvencemet.. :)

Szerinted soha már nem is lesz tél(úgy, mint régen), vagy el fog tolódni végérvényesen pár hónappal?
    (ha az van, amit mondanak, hogy még csak most jön a java..)
  • Ic3 m4n
    nem sajnos
    /tegnap volt egy kis balhé, és a rendőrurak tájékoztattak eme remek dologról:DDD/

milyen koncertre mennél el legszívesebben ha lenne a közelben?
  • Tarajos Sül
    Én nem halottam ilyesmiről, Te? :D
    Egyébként szerintem is az, nem tudom honnan vetted, de azt kéne megütni, aki ezt kitalálta, ha valóban így van, és a törvény szerint nem üthet vissza, úgyebár.. :D :D

Nem tudod, hogy mi alapján kerülnek be a vaterán a termékek az "ajánlott aukciók" mezőbe?
  • Ic3 m4n
    nemtudom

szerinted is egy vicc, hogy ha megütnek, akkor a TÖRVÉNY SZERINT nem üthetsz vissza..?:DDDDD
  • Tarajos Sül
    Ha lennék, csak akkor, hogy segítsek az embereknek.
    Én mostanában nem szidom a rendőröket, amugy :D, mert sok jó dolgot is tesznek.. Pl a rádióban is mennyi dologról hallani, hogy "az elkövetőt elkapták" Másrészt ha szoktál járkálni akár pesten, Pl csepelen, akkor láthatod, hogy mindig igazoltatják a romákat, és ezzel is jót tesznek az emberekkel, mert pl nekem is volt közelebbi negatív kapcsolatom velük.. :)

Miért ennyire kihalt a topik?
  • zsoltioregon
    A java még csak most jön:)

Lennél rendőr?
  • ressy14
    Mindkettő fél hibás. Engem nem igazán érdekel, hogy más gyerek drogozik, ő qrja el az életét, legalább több lesz az álláslehetőség.

Lesz még tél, vagy már tavasz jön?
  • Tarajos Sül
    A-a, nem tervezem.. Most megyek majd discoba, este 9 felé indulok..
    Egy kisebb fajtába, nem is egy ratyi hely, középkategóriának nevezném.. :)

Szerinted a szülők hibáznak ott, hogy a gyerekük kábítószerhez nyúl, vagy simán a gyerek hülye, hogy nem gondolkozik?? hogy nem kéne..
  • zsoltioregon
    Agytumor lesz:D

Leszel fent szombaton valahol?
  • jhetedikj
    Mert romlik a pénz, szóval igazából ugyanannyi mint régen csak neked tűnik 100 forinttal drágábbnak.

Lehet, hogy megbolondultam, mert tücsköket hallok ciripelni a tél közepén, ráadásul bent a belvárosban? :O
  • Tarajos Sül
    Ha nem is az, hogy nincs a netre pénz az embereknek, vagy a villanyszámlára, de szerintem mással töltik az idejüket az emberek, sokkal fontosabb tennivalók vannak manapság, ha nem is a válságot vesszük, mint az SG.
    Felkelek 4:40-kor, 6:30-ra bent vagyok melóhelyen, 14:30-kor kint, hazaérek kb. 4-re, kaja, maszek meló, valamit veszek vaterán olcsón, hibásan, megbuherálom, de úgy, hogy másokat ne veszélyeztessen, felrakom, lesz rajta kis haszon, hogy működik, tv nézés, fürdés, netán vacsora.. Átmenni a kedvesedhez, arról még nem is beszéltem.. Nem nagyon van idő netezésre (max email nézésre, vagy facebook.. :P :D) hátmég feljönni sg..
    Szóval többet kell dolgozni, hogy legyen annyi pénzed, mint régen, amikor kb fele annyit, vagy negyedével kevesebbet dolgoztál.. másra nem igazán van időd..

Mire fel emelte meg a Vatera 100 Ft-tal mindkét hirdetés/kiemelés díját? :D
  • georgesmatyas
    Nem vagyok Pesten. Eredeti terv az volt, hogy ott dolgozok, de februártól Békéscsabán dolgozok, így nem kell albérletre költeni.

Egyre kevesebbet vagyok (vannak) az SG-n. Én tudom miért nem vagyok fent gyakran, de mi lehet az általános oka a "kihalásnak"?
  • jhetedikj
    Fogalmam sincs.

Mit csinálsz Budapesten?
  • Tarajos Sül
    Karaván paranyica. Ha valami kaját veszek magamnak, mert sok pénzem van, akkor ez is a bevásárlókosárban landol. :)

Szertinted egy sztár, vagyis egy TV-ben ismert személy, mit gondolhat, ha követik őt? Ideges, őt ne kövesse senki, vagy örül, mert érdeklik az emberek? :D
    /Tegnap Bp-en, a westend jégteraszon voltunk, és a tetőkertről egészen a nyugati, 4-es,6-os megállójáig követtük a való-világos veronikát, a mostani szériából../
    Úgy nem érdekel a VV, de most hányszor találkozol velük? :)/
  • georgesmatyas
    Fehova tuti lesz, de 2012-ben lesz jún 11-15-ig az Eurosatory amire kimegyek. Ott én elélvezek annyi minden lesz :D Franciaországban pedig amúgy se jártam úgyhogy lesz móka.

Kedvenc sajtod?
  • Ic3 m4n
    200-300, és MINDET ismerem személyesen, talán 1-2 kivétel van

lesz mostanában fegyverkiállítás?!
  • georgesmatyas
    Ha szereted a kocsikat csak bámulni, akkor biztos megéri. Én csak 1x voltam, de igazából nem hatott meg. Szép-szép mindegyik meg 600-700 Le Mercik stb, de egy autó nekem csak tárgy. Teljesen nem izgat, hogy mennyi idő alatt gyorsul 200-ra vagy van-e benne brake-assist.
    Na fegyverkiállítás, arra elmennék :D

Hány Facebook ismerősöd van és ezek közül hánnyal nem találkoztál személyesen soha?
  • Tarajos Sül
    Az előző munkahelyemnél is ezt mondtam, hogy jobbat nem is kívánhatnék, a végére pedig már semmi kedvem nem volt, egyáltalán ott lenni a többiekkel, a mostani munkahelyemtől( a jelen állás szerint) sem kívánhatnék jobbat, nem sok a fizetés, kicsivel több, mint minimálbér, és a MÁV-nál dolgozom szakmunkás bizivel.. röhej.. :D , de szerintem a hangulat, ami feldobja a munkához való hozzáállásodat, hiába kapsz sok pénzt(szerintem), ha alig várod mikor mész haza, utálod a többieket, itt legalább eltelik az idő, megvagyunk hülyülve.. :D

Carstyling, tunning-show-ra érdemes lesz majd elmennem?
    Voltál már? Milyen?
  • ressy14
    Áááá, ahhoz már olyannak is kell lenni. Még gimiben/középsuliban/szakmunkásban is égő. Az egyetem meg már más tészta, ott megszokott :D

Elégedett vagy a jelenlegi állásoddal/suliddal?
  • Ic3 m4n
    spar, nonstop

buktál általános iskolában valamiből?
  • ressy14
    A Diesel-ek szerintem jók. Olyan 5000 HUF.

Melyik üzletben (név) szoktál a legtöbbet vásárolni?
  • georgesmatyas
    Fent bizony https://twitter.com/PZ2022 :)
    (gondolom te nem, mert az ilyen nyílt dolog, amit szinte akárki láthat :D)

Mondsz egy jó illatú sokáig használható (nagy) és óccsó >6000 HUF férfiparfümöt?
  • Ic3 m4n
    ja

twitteren fentvagy?
  • jhetedikj
    Csak kocsiból veszek használtat, de ha annyi pénzem lenne akkor abból is inkább az újat venném.

Várod a nyarat?
  • gabber_saviola
    Túlórákért, hétvégén ledolgozott napokért illetve ügyeletekért kapott többletfizetést megértem persze.

Rendszeresen vásárolsz más által már használt dolgokat? (ruhanemű, elektronikai ketyere ...stb.)
  • georgesmatyas
    Zámbó Jimmy, Hofi Géza, Szenes Iván, Teller Ede, Lékó Péter és Én persze :)

Szerinted megérdemlik a többletfizetést a rezidensek ebben a mostani formában?
  • gabber_saviola
    Igen, de annyira nem jött be.

Melyik az a Magyar híresség (zenész, színész ... stb.), aki büszke vagy, a "mienké".
  • Ic3 m4n
    Tankcsapda - Törölköző teniszütőkkel

tubákot már toltál? bejött?
  • Hegi90
    Többet, mert egyre szorgalmasabbnak érzem magam, és szemmel látható eredményei is vannak.

Kedvenc zene, amitől mindig libabőrös leszel?
  • Ic3 m4n
    nem, de meló miatt kötelező

többet vársz az idei évtől?
  • georgesmatyas
    Hegesztési Zsebkönyv, regény Gorkij: Az én egyetemem

Tüdőszűrésre meg egyéb szűrésekre elmész, ha amúgy nem kötelező?
  • Hegi90
    keveset, egy-két tárgyból csak.

kedvenc könyv?
  • ressy14
    Fogalmam sincs.

Sokat puskáztál a suliban?
  • Ic3 m4n
    ja

milyen értelemben?
  • jhetedikj
    Persze, hogy lesz és nekem már meg is van a jegyem a hajóra amin megmenekülök. xD

Szoktál kertészkedni?
  • Tarajos Sül
    Igen, és van rá 80-90%, hogy be is tartom... :D
    Ha nem is örökre, de egy jó darabig szüneteltetjük majd a kapcsolatot, úgyhogy úgy gondolom, megadom a módját, hogy elbúcsúzzak az utolsó elötti doboz cigitől.. :D
    Ma is szívtam, elötte 2-3 nappal, de ma olyan sz.r volt.. :/ :)
    Ha valahol megszegem a fogadalmam az a haveri kör lesz.. amugy nem kívánom annyira, volt olyan hét is, hogy max 1 doboz cigit ha elszívtam, szóval jól tartom magam, de még ez az adag is sok..

Szerinted is világvége lesz 2012-ben?
    ...vagy sikerült jól elterjeszteni ezt a kamu hírt, ráadásul dokumentum filmekkel még meg is erősítették? Mit gondolsz?
  • jhetedikj
    Semmiképpen, mert másnap dolgozok, max. 1-2 pohár pezsgő.

Megfogadsz valamit a következő évre?
  • Ic3 m4n
    akár milyen a hangulatom, ha valakit meg akarok ütni, azt megütöm, nemkell ahhoz idegesnek lennem

szilveszterkor nagyon beiszol?