98410
-
láttam már, nekem csak olyan volt hogy beborultunk busszal az árokba :D
alvint szereted? -
0,00 %. A témához csak annyit szólnék hozzá, hogy ha 47 ezerből meglehet élni, akkor mi ezt jó szándékúan megduplázzuk és felajánljuk a képviselő Uraknak, nettó havi jövedelemnek.
Politikáról ennyit.
Szenvedtél már el / Láttál már élőben autóbalesetet? -
Jó kérdés..
Lehetséges, hogy nem, mert folyó..
#58021: Nincs benne link.. :D :D
Divatgabi: Légy oly szíves, máskor válaszolj a legutolsó kérdésre, és utána tedd fel kérdés formájában a gondolataidat, hogy azt megoszthasd eme kedves topik, kedves lakóival.. :D :D
Szerinted mennyi volt Matolcsy véralkohol szintje, mikor kijelentette, hogy 47 ezerből meg lehet élni? :D -
Nem, pedig jó rajzfilm régen sokat nevettem rajta.
Szerinted be fog fagyni a Duna Budapestnél? -
nem
boci és pipit szoktad nézni reggelről? -
Ha kódolva küldöm a jeleket akkor aztán nézheti, nem fognak érteni belőle semmit. Szerintem nem olyan nehéz megoldani Kínában is ott a nagy tűzfal aki akarja mégis nagyon könnyen meg tudja kerülni.
Voltál síelni vagy valamiféle téli "nyaraláson"? -
Hogyne. :D
..de nem várom el, hogy itt legyetek a nap 24 órájában. :)
Mi lesz, ha tényleg eljön az "Acta" ideje?
(Megaupload-os topic)
A lényege, hogy a szolgáltató fogja figyelni a Te! személyes internet kapcsolatodat, hogy nehogy letöltsél illegális tartalmakat.
Ez mind szép és jó, csak nagy valószínűséggel ezek a mondatok is könyvelve lesznek.
Internetszolgáltatók fognak neki örülni.. :D egy globális hálózat kialakitásának. és rohadjanak meg, szerintem ennek a díját is ránk verik, mert velünk mindent megtehetnek.. :/ -
attól függ milyen könyveket szeretsz...
örülsz, hogy "fellendült" a topic? -
Meg vagyok elégedve, de lehet hogy így is költözök.
Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom? -
Még nem dolgozok. De ha munkahely keresés lesz nálam napirenden, akkor legszívesebben egy közepes méretű cégnél dolgoznék, megfelelő jövedelemért. Álom, édes álom...
A lakókörnyezeteddel/településeddel meg vagy elégedve, vagy inkább elköltöznél, ha lenne rá lehetőséged? -
nemhinném
hol dolgozol? -
Nem igazán szoktam megszámolni, de mondjuk hogy igen. :D
Szerinted jól jártunk a Malév csődjével? -
bakancsot
tetszenek a 10+ soros bakancsok? -
Jól. Bár a drágítás ennyi erővel minden káros anyagra értendő lehetne, pl: alkohol, kávé, stb... Akinek még így is megéri, hát tegye.
Bakancsot vagy edzőcipőt hordasz ilyen időben?
-
Igen, baj mert marha sok pénzt kidobsz az ablakon miközben még beteg is leszel tőle. De olyan embert aki a boltban veszi a betegséget nem tudok sajnálni, aki hülye haljon meg. Remélem év végéig minimum 1000 Ft lesz egy doboz cigaretta.
Jól mondom? -
nem, mert cigizek
baj? -
mostanában nem igen jártam szórakozóhelyekre, de ahol én voltam városomban ott még nem igen fordult elő. majd egyszer jól megbüntetik őket!
próbálsz tenni ellene valamit, hogy elkerüld a passzív dohányzást? -
Passzívan, folyamatosan.
Miért van az, hogy betiltották a dohányzást a belső helyiségekben a sok paraszt mégsem képes kimenni és ott kint cigizni? -
ellustultam szóval sajnos sok. magamtól simán elaludnék 10-12 órákat is.
dohányzol(tál)? -
Sonkás szenyót.
Hány óra alvás kell neked ahhoz, hogy kipihenten ébredj? -
Nem.(az összeset nem,de a legtöbb szerintem menne)
Mit ettél vacsorára? -
Sok együttest szeretek, de talán RHCP-t hallgatok a legsűrűbben.
Fel tudod sorolni a megyéket megyeszékhelyekkel? (csak igen vagy nem) -
sokat
kedvenc együttesed/előadód? -
Győzike és a csálággyá. Más nagyon nem. Még nem voltam ott, sokat nem is tudok róla. Kellene? 
Sokat voltál kint ma a hidegben? -
nem
ha mondanák hogy mondj valamit Salgótarjánról.. milenne az első pár mondat ami eszedbe jutna? -
Ha lenn olyanom, akkor be.
Szoktál tippmixelni? -
fogalmam sincs.. kb 20-25?
acélos bakancsba bevállalnál fehér fűzőt? -
igen , sajnos:-(
hány fok van nálatok a lakásban/házban ilyenkor átlagban? -
Nem keresem az értelmét.
Nálatok havazik?
-
Samsung Galaxy Ace.
Csak 60 ezer. :)
Nekem is ilyen van, 9.-én 2 hónapja.. :)
Maximálisan megvagyok vele elégedve, néha kicsit belassul, de csak azért, mert van rajta nem egy ingyenes adroidos cucc.. (magyarán sok szar rajta van.. :D)
..de netezéshez, fényképezéshez, zenehallgatáshoz, játékhoz kiválló.
Nagyon érzékeny felület, nagy gombok.. 2 fajta is. :) Ha érdekel, írj a topicjába. /mert van neki :D/
Mi értelme annak, hogy eggyes hírlevelekről link nélkül, csakis levélírással lehet leiratkozni?
Aki ezt kitalálta, úgy gondolta, ha levelet kell írni, akkor nem akarok majd leiratkozni? -.- -
simán
mondj már valami közép(olcsóbb) árkategóriás faszányos telefont -
Ma egyáltalán nem fáztam, most megyek melóba ott meg meleg lesz. :)
Dolgoznál külföldön? -
válltáskát utálom, hátizsák ftw.
hogy viseled ezt a hideget? -
Inkabb sorozatokat nezek a discoveryn, es az NGC-n, TLC-n se ritka.
Pl ffebruarban lesznek uj reszei a katasztrofak nyomaban-nak az ngc-n(national geographic channel) nah, azt pl ki nem hagyom. :)
De moziban, vagy kulonleges alkalomkor dvd-n szivesen megnezek egy horrort(paranormal a. 1. majdnem sok volt :D, de nem hugyoztam be, csak a csajt megsajnaltam), vigjatekot, vagy akciot, a tobbi annyira neeeeem.. :)
Valtaska, vagy hatizsak? -
Hidegen hagy. Az, hogy kirabolt pár bankot, majd az egész magyar rendőrségből hülyét csinált bár nem szép dolog, de szerintem legendás figura. Nem ölt embert (bár akik a rablások időpontjában a bankokban tartózkodtak gondolom jól megijedtek) így inkább idekint dolgozzon, minthogy az adófizetők pénzén etessék.
Milyen típusú filmeket szeretsz? -
Úgy érzem most is nyaralok :D
Holnap szabadon engedik a Viszkis rablót (Ambrus Attila), örülsz neki? -
Nem. Szerintem ez csak megint ellenségeskedést kelt, a már eleve szétosztott országban. De hát ők tudják.
Tervezed, hogy elmész nyaralni vagy a pénz hiánya megakadályoz, esetleg amúgy sem szoktál menni? -
Nem tudom, nem is érdekel..
Becsület napjára mész? -
..de még mennyire.. :D
Kibékültem a barátommal, 7 éve ismerem, de kedden még annál is jobban összevesztünk, mint amennyire az előtt, végülis igazam volt azokban, amiket a fejéhez vágtam, mert ha nem lett volna jogos, szóba se állt volna velem, és megmondta volna, hogy mit képzelek magamról.. Munkahelyen se volt uncsi, igaz, hogy takarítottunk.. :D
Hogyan lehet bekerülni a Class FM, Morning Showban, a fekete-fehér-igen-nem játékba?
Amit szoktak mondani sms számot szerintem arra kell sms-t küldeni. De milyet, milyen tartalommal? -
Pontosan 8, de nem nagyon használom a könyvjelzőket.
Mai nap jó volt? :)