98410
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• ressy14
    Manapság a Maradj talpon-t és a Magyarország szeretlek-et szoktam néha nézni. Régebben meg a Legyen ön is milliomost. Ja meg a Multimilliomost a "csigakettesen" ( TV2 )

Neked tetszenek a modern épületek? (nagy kocka alakúak) pl: ez az épület , vagy ez
  • georgesmatyas
    Legyen Ön is milliomost. Anno: Szerencsekerék, Mindent, vagy semmit,

Neked?
  • ressy14
    Még tanulok, de viszonylag megvagyok elégedve az egyetemmel, pár tanár népművészeti cserépedény, de a többség jó fej.

Milyen műveltségi vetélkedőt nézel/néztél?
  • Tarajos Sül
    Szeretem a munkám, MÁVnál kis csipet csapatban villanyszerelők vagyunk, ha hívnak minket a központból, legyen az bármilyen villamos hiba, mi megyünk ki. és rengeteg van ilyenből.. adott vonalakon.. Stb.

Te? :)
  • Peter1
    én édességet vettem az ismerőseimnek.

szereted a munkádat? vagy csak "egyenlőre nincs jobb lehetőségem" elven dolgozol a jelenlegi munkahelyeden.
  • Tarajos Sül
    Ez egy jó kérdés, mert nem szoktam filmet nézni, inkább a nationalon, discoveryn sorozatokat.
    De az tudom, hogy amikor kb 1 hónapja moziba akartunk menni(ott voltunk elötte, csak mégse mentünk), akkor a legsötétebb órát akartuk megnézni.. :)

Nőnapkor édességnek is örülnek a csajok/nők, vagy csak a virágnak?(ott is a szál valaminek, vagy lehet cserepes is)
    Pl. szív alakú Cherry Queen Stb.
    /Az elképzelésem megvan, csak a véleményetekre, meglátásotokra vagyok kíváncsi.. :D /
  • tommyboy123
    Van :))))

Milyen filmet láttatok utollára?
  • georgesmatyas
    Nem, ha ő is elfogadja az Én káros szenvedélyeimet.

Van jelenleg stabil kapcsolatod?
  • ressy14
    Ezeket az embereket az államnak vagy a gazdagabb rétegnek kellene támogatnia, nem az (alsó)középosztálynak. Hál'Isten errefelé nincsen sok ilyen rászoruló, legalábbis a megszokott útvonalamon (otthon - suli) nem találkozok velük.

Hátrány a szemedben, ha a kiszemelt leányzó vagy a párod dohányzik?
  • Tarajos Sül
    Balaton. :)
    Korlátlan szabadság volt mindentől, még ott voltam 1 hétig. :)

Te adnál pénzt olyan hajléktalannak, aki legalább dolgozik is, nem alszik, szemetet keres stb?
    Pl. ajtónyitógató, egy helyben áll, megdolgozik érte, vagy egy keresszékes, egyik lába sincs meg, de nem otthon magába roskad, hanem "kikerekezik" a térre?
    (Zugló vasútállomás) Elöbbinek adtam is 40Ft-ot kb, úgyis csak fszságra költeném, meg ide raknám a közösbe, csak gyűlik a sok apró..
  • smith09 #58215
    Alcatraz, Alf, Két pasi meg egy kicsi

Mi volt az a hely ahol eszedbe jutott h örökre itt maradnék !
  • Ic3 m4n
    idegességtől néha fáj a fejem, és különböző népcsoportok látványától öklendezek néha, és durva hányinger jön rám

Melyik műsort, sorozatot, és/vagy filmet kedveled?
  • zsoltioregon
    beteg vagyok tőle. Minden reggelem qwaszar

Voltál már rosszul? (pia és drog nem számít)
  • Ic3 m4n
    nemlesz meló, lazulgatok végig jejejee:)

téged is idegesít már ez az idő? (hideg, hóeséses faszság:D)
  • zsoltioregon
    Kertészkedek, tanulok, pihenek.

És te?
  • Tarajos Sül
    Igen, persze, mind a kettőt.

Mit csinálsz a hétvégén?
  • zsoltioregon
    Egynekse!

Zoltán nevű ismid van? felksözöntötted?
  • ressy14
    Azt neked kell tudni. De gondolom ha választhatnál, inkább nem cigiznél.

Hány nőnek vettél valamit ma?
  • Ic3 m4n
    ja

nem kéne?
  • Peter1
    van. inkább a szüleim.

dohányzol?
  • zsoltioregon
    Van veteményes vagy virágos kertetek otthon? Szoktad gondozni?
  • Ic3 m4n
    mikor hogy.. kb 3 (10 a leglustább)

Nem jut eszembe kérdés. Feltennél egyet?
  • zsoltioregon
    Ma és utóbbi napokban 8 (mármint nagyon lusta)

Mennyire vagy lusta? 0-10ig? :)
  • Ic3 m4n
    ja

• zsoltioregon
    Igen.

Te?
  • Peter1
    ilyenkor sajnálom, hogy nincs VIP-em
    szarul megfogalmazott kérdés. bocsi.
  • Tarajos Sül
    Optikai, vezetékes jeltovábbítással. :P :D
    ( Nekem, amikor várakozott a topic(csak a banner töltött be, írni se tudtam volna), akkor a firefox kiírta, hogy várakozik a fastonlineusers.com címre, ami megtalálható volt a topicfigyelőben, ami figyelte, és kiírta automatikusan számmal, hogy "xy ember nézi most a topicot.")A kód egyébként megvan. :)
    Most, hogy kivettem a probléma nálam sem áll fent, ugy, mint Peter1-nél.

Szoktál káromkodni?
  • zsoltioregon
    He? Az optikai és vezetéskes (Hama)

Neked?
  • Peter1
    nem.

optikai vagy rádiós egér?
  • Peter1
    igen
  • zsoltioregon
    Nekem eddig is gyors volt. Nem érzek különbséget. (2Mbit-es a netem)

Odafigyelsz az étrendedre?
  • Tarajos Sül
    Akció.

Így gyorsab a topic betöltése? :)
  • Peter1
    nekem lassítja

vígjáték vagy akciófilm?
  • Tarajos Sül
    #58191: Az is, most hogy így mondod. :)
    Talán boksz, mint néző, vagy biciglizni bicigliznék versenyben, leginkább terepre gondolok.. Az országúti az nem olyan izgi.. :)
    Sajnos nincs az utóbbira lehetőségem.

Neked is lassan tölt be a topik, illetve, látható-e, az a szám, hogy "xy ember nézi most a topikot.·
    Csak azért, mert elég lassan tölt be, fél perc kb.. mert várakozik a fastonlineusers.com címre, ami a piros szöveges(ember nézi most a topikot..) figyelőhöz szükséges.
    Ha lassít ez neked is, akkor muszáj lesz kivennem.
  • ressy14
    Utánanéznék, hogy valóban működne-e :D De ha a kérdésed az lenne, hogy esetleg vennék is tőled, akkor csak abban az esetben, ha sorozat-gyártanád a cuccot és jövedelmezőbb lenne egy átlagos bojlernél.

Van olyan sportesemény amelyen rendszeresen részt veszel, mint néző vagy sportoló?
  • Tarajos Sül
    Elektromosat inkább hibrid helyett.
    Nagyon odavagyok az e-autóért, és e-motorért.
    Utóbbit tervezem is a nyárra, hogy beruházok egy simson robogó féle motorra, és azt átalakítani. Elvileg nem is kéne rá semmilyen engedély, csak a biztosítást az e-motorra megkötni a valós adatokkal. Kb 150-200eFt kellene. Sokkal jobban húz, minr egy benzines, márcsak azért is, bár a benzines szörnyetegnek szerethetőbb a hangja, de az elektromos hangjába is belebolondulnék. :)

Hiszel abban, működne, ha amolyan bojlert készítenék, rendesen szigetelés, fűthető az alja, csak áram, és gáz helyett az aljára rátükrözött 5-6 "tükrözött" napfény melegítené azt, gőzt feljesztve a tetején, ami hajtana egy generátort? Hiszel abban, hogy az elképzelésem működne? :)
    /Hozzáteszem, egy normál fekete felület napközben épphogy nem égeti meg a kezem, és arra még nincs is fény tükrözve./
  • ressy14
    Kb. 6. Amit szeretek csinálni, ahhoz nem vagyok lusta.

Ha lenne rá pénzed vennél Hibrid kocsit, vagy leszarnád és inkább egy drágább "luxus" verdát választanál?
  • zsoltioregon
    Jobb

• Ic3 m4n
    "vezetékes", de vezeték nélküli :)

jobb vagy balkezes vagy?
  • zsoltioregon
    analóg

#58184 300M (nem C) erőssen gondolkodok, de Opel Omega lesz sztem :)

Van még jelenleg is aktív, vezetékes telefonotok?