98410
-
kb 8-8,5 ezer. ennyi a havi díjam. ezért beszélhetek és SMS.t is küldhetek.
szoktál reggelizni? és mit? -
Igen.
Hány Ft értékben telefonálsz/hó? -
Szeretem a mhelyem, MÁVnál kis csipet csapatban villanyszerelők vagyunk, ha hívnak minket a központból, legyen az bármilyen villamos hiba, mi megyünk ki. és rengeteg van ilyenből.. adott vonalakon.. Stb.
Azon kívül szerdán iszunk a névnapomra, azért mert még soha nem ittam velük(nem vizet.. :D ), és a 4 napos hétvégére is gondolunk majd. :)
Múlthét pénteken küldtem egy sms-t az egyik népszerű sárga rádióba.. :D
Nem történt semmi, de szerinted figyelik, ki hány sms-t küldött be, hogy ne a legelső sms után kerüljön be az illető adásba, mert akkor többet nem fog írni, ha az elsőnél sikerül? -
szívem szerint a jelenlegi cégemben, csak picit feljebb
szereted a mostani munkahelyed? -
nem az, utálom a plazmamobilokat :D
hol látod magad 5 év múlva? -
700 Ft már durva lenne. Nyárra szerintem lesz 500 is ne izgulj.
Érintőképernyős a telód? Ha igen, szereted? -
olyan autóra mint a tied és olyan méretben azért nem csodálkozok.
megint emelik a benzin árát. meddig mehet még? -
abban a méretben amiben nekem kell 78ezer ft per darab... összesen 312
fasza mi? -
nemtudom
mennyibe kerül? -
biztos vagyok benne
miért olyan kibaszott drága egy autógumi? -
Passz.. Sztem javítgatok.. Pihizek, elmegyünk majd előreláthatólag csütörtök este pestre bulizni, most szerdán munka után melóhelyen iszunk, mert én még semmit sem vittem a 4 hónap alatt, amióta ott vagyok, többiek pedig igen.. :)
Szerinted történt már baleset(akár halálos, akár nem), az miatt, mert valaki olvasta a reklámtáblákat vezetés közben: olvas, közben megy, nem figyel, előtte satuznak stb..? -
melózok
te? -
:DDDD Még a zene az hagyján 5/10, de a klip az pocsék :)
Mit csinálsz a 4 napos hétvégén? -
egész jó, kicsit fárasztó
blink 182-őt szereted? :D
-
neked nem :)
Milyen volt a napod? -
nem
kikéne próbálnom? -
fudehúdejó sztem.
Kamionszimulátoron szoktál játszani? -
Hogyne.
San Andreas most is fent van, bár nem szoktam vele játszani, de ha kedvem támad, akkor nem kell telepítgetni. Már az is uncsi, hogy raktam be pár új autót.. 100%-os végigjátszás bent van, mostmár nem olyan izgi.. :/ :)
Ha lesz, milyen lesz a Gta 5? -
Mindennapos csak a dezodor, ha megyek "valahova" (buli, randi, akármi más) akkor parfüm.
GTA szériát szeretted/szereted? -
Ilyenem volt, sztem qrva jó az illata, egymás után vettem 3-at is, csak ajánlani tudom. :)
Most ilyenem van, jó illata van, bár az előzőtől nem jobb.(szerintem)
..és ilyenem is van. Az elöző puma jam man-tól ez nekem sokkal jobban tetszik.(ez vetekszik az elsővel.. :) )
Látom, hogy keretnek 3 ezret írtál, de biztos máshol olcsóbb...
A legelsőt azt pl. régen 3 ft körüli áron vettem..csak az a baj, hogy az régen volt.. :/
DM-ben biztos olcsóbb, vagy müllerben.
Mikor szoktál parfümőt használni?
Randevúkór :D, baráti összejövetelkor, buliban, vagy csak egyszerűen minden nap? -
semmilyet. mostanában akarok venni egyet.
Milyet ajánlasz? max 3000 HUF! -
Tanulok, kertészkedek :), meccsre megyek és pihenek. Aztán, hogy ebből a tervből mi lesz, az majd kiderül.
Milyen parfümöt használsz? -
rokonozok, kertészkedek, tanulgatok, edzek.
Te? -
Nem. Csak pénzkidobásnak tartom. Nagyon ritkán (félévente 1-szer) szoktam totózni csak.
A következő hosszú-hétvégén mit fogsz csinálni? (márc. 15-16-17-18) -
egyáltalán nem. Pénteken utaztam majdnem 8 órát (4+4) és megint jól megsuckoltak. reggel szar volt a kedvem, még ma is rosszul voltam. Az egyetlen sikerélményem hogy 2-esem volt a lottón tegnap :)
Szoktál lottózni? -
Angol, az sokkal jobban a hasznomra válna, és a többség, akiket én halok beszélni, az angolul beszél.
Nem arra értem, hogy ganéj módon hallgatóznék, hanem pl. két fiatal, csinos lánnyal elbeszélgetnék.. :) Like-olnám azt a napot. :) Sztem tök jó dolog lenne, nem csak a csajszik miatt.. :D
Mit gondolsz? Úgy sikerült ez a hét, ahogy eltervezted? Visszaforgatnád az időt.. pl: Áhh kedden jobban siethettem volna, meg tudtam volna nézni az xy-t :) -
Nope. (kopkop)
Milyen nyelven tanulnál meg legszívesebben? -
Nálam a magázódás csak poén :D. Anyámmal meg tőlem fiatalabbakkal is szoktam így bohóckodni.
Influenzát elkaptad idén? -
Raikkönen.
csapatban a McLaren (amióta az eszemet tudom)
Ne tegeződjünk inkább? :P -
Vettel. istállónak már nem (régen Honda)
Ön? -
igen. tavaly kint voltam a Ringen is. (VIP a Chevy miatt
). életemben először.
Forma 1-ben kinek szurkolsz? -
Nóóó. Majd talán ma :D
WTCC-t szoktad nézni? -
Hát nem :)
Naószt! Voltál fent szombaton? -
Linkin Parktól most ez a kedvencem. -
Régen imádtam, kedvenc zenekarom volt.. Meteora, Hybrid theory; az összes szám kurvajó ezen a két albumon, de a What I've done volt a határ, onnan elkezdtek nagyon popposodni, és már lassan közük nincs a rockhoz.. régi számaikat mai napig szívesen hallgatom, de az újakat már nem is ismerem..
Rózsaszín Pitbullt szereted e? :)
-
Őszinte leszek annyira nem . Pedig meghallgattam kb 10 számot tőlük most.
Inkább ez jön a rock témában:
Linkin Parkod szereted? -
meló + megyünk haverokkal nyaralóba veretni :DDDD kurvajó lesz
Bullet for my Valentinet szereted? -
reggel még kell, délután már a pulcsi is sok 
Nyárra van valami progi? -
Salgótarján..
Téli kabátod elraktad már? -
Igen. Van 1-2 ami sztem pocsék pl ez, de jobb mint a lepusztult fos régi épületek.
Melyik városban laksz?