98410
QE4UCUtvAwMCUQgeEAVR

• ressy14
    Jó lenne valami nyári melót találni, esetleg angol felsőfokot megcsinálni.

Sokat szoktál hazudni?
  • georgesmatyas
    tartozások és megcsináltatnám a fogaim.

Nyári progi?
  • Ic3 m4n
    tartozások..

Neked?
  • kamionosjoe
    Valamilyen szinten biztos.

Ha megnyernéd a lottó 5-öst, mi lenne az első gondolatod, mire költenéd az első forintokat?
  • ressy14
    4-esre.

Szerinted manipulálják a lottósorsolásokat?
  • georgesmatyas
    a magyar vonatkozásúakat nagyjából meg elég ok külföldit is.

Hányasra érettségiztél töriből?
  • Ic3 m4n
    majd ma

történelmi évszámokkal mennyire vagy tisztában?
  • georgesmatyas
    2009.
    Google mondta, hogy jó hely

Bebasztál tegnap?

• kamionosjoe
    János.

Mióta, honnan ismered az Sg.hu-t?
  • Ic3 m4n
    melóztam ma is, és holnap is

mi a keresztneved?
  • Tarajos Sül
    Nem.
    Egyszer a fa lombkoronájának alján.. ez eléggé nem mindennapi, nem? :D
    /a levelek takarnak.. :D/ (Nem neked, csak úgy, aki várta a választ a te kérdésedre.. :D)

Úgyan úgy éled meg ezt a nemzeti ünnep által kapott szabadnapot, mintha rendes hétvége, vagy szabi lenne?
    (lustálkodsz, ugyanúgy tevékenykedsz, elmész-e a kocsmába, ahogy hétvégente.. stb.. :D )
  • georgesmatyas
    Mert még él

Vízben dugtál már?( folyó, tó, uszodai medence) kád nem számít
  • Tarajos Sül
    Vonakodva..

Ez a bzi Orbán Viktor miért kiabál ennyire a kossuth téren?
  • ressy14
    A kezem és az ásó. Na meg a sok öltetni való magocska.

Ha újra bevezetnék a sorkatonaságot, szívesen vonulnál be, vagy inkább vonakodva?
  • Tarajos Sül
    Nem egészen tudom, hogy mi lett volna a cél.. :/, ezért nem politizálnék, és nem szidnám egyik mai pártot sem.. :D :D

Rotakapa, traktor, vagy simán a kezed, és az ásó? :)
  • ressy14
    Talán igen, de ahhoz kellene újabb 20 év mire kész lenne. A többi nagyvárost az enyémen kívül nem ismerem tömegközlekedés-ügyileg, de nálunk felesleges lenne. Még a helyijáratos buszközlekedést sem tudják fenntartani...

Jól jártunk, hogy nagyon külön akartunk válni az osztrákoktól? (1848 kapcsán)
  • Tarajos Sül
    "seggtörléstől kezdve orrfújásig át a takarításig mindenre elég."
    :D :D xD
    #58287: Nem bánom én, hogy minimalizálják a költségeket, mert annyi szép lányt állítanak a pulthoz.. *.* ahhwww.. :D

ON
    Nem szoktam, nem is szeretem a szénsavasokat, de ha szénsavas, akkor cherry coke, canada dry, kinley (gyömbér) stb..
    De a fav a körtés, barackos cappy, és a citromos, mangós-ananászos, havas-szilvás nestea.

Lesz még egy olyan magyar nagyváros, ahova metrót fognak telepíteni, vagy földalattit, olyan alapon, hogy pl. szegeden, és máshol is van villamos(jármű) hálózat, budapesten kívül?
  • georgesmatyas
    Igen.

Kérdés lent.
  • georgesmatyas
    A MC drága, de pl Debrecenben van min 3 és mindig dugig van, tehát tuti sokat adóznak.+ megéri venni 1 db sajtburgert is mert annyi szalvétát kapsz, hogy seggtörléstől kezdve orrfújásig át a takarításig mindenre elég.

Kólát szoktál inni?
  • ressy14
    Szóhoz se jutok. Nagyon nem szoktak érdekelni az efféle adatok. Sztem direkt jobb fényben tünteti fel a Mekit mint valójában. A diák foglalkoztatás meg egyenesen röhej, hiszen azt csak azért csinálják, hogy a fizetéseket minimalizálják.

Hordasz a ruhádon majd kokárdát holnap?
  • Tarajos Sül
    Nem reklám, ha az lenne, akkor akciókat tartalmazó linket linkelnék.. :D
  • Tarajos Sül
    eddig nagyon úgy néz ki.. utána pedig haverral megyünk valamelyik szórakozóhelyre.. Még nem tudjuk, hogy melyikbe.

Ezt láttad már?
    Mi erről a véleményed?
  • georgesmatyas
    Úgy néz ki: igen.

Te?
  • Tarajos Sül
    Szerintem nem vérzett még soha.. Legalábbis nem emlékszem rá.
    Inkább a homlokom vézett, de nagyon, és össze is varták a homlokom, mikor a jégen megcsúsztam, arccal előre estem, és belefúródott egy kisebb kődarab a homlokomba.

Holnap kimész a nemzeti ünnepségre?
  • georgesmatyas
    Ha nem kelek fel korán minden bajom van. Felébredni magamtól szoktam 5 körül szoktam magamtól, felkelni 6 körül.

Mikor vérzett utoljára az orrod? Mitől?
  • ressy14
    Ja. Egyszer a Forma-1 pénteki szabadedzésén. Rohadt hangos volt, füldugó nélkül szerintem ott süketülök meg :D Amúgy egyszer ha lesz lehetőséged/tek, érdemes elmenni rá ha érdekel, profi légkör az biztos. Meg nem annyira drága a pénteki napon.

Ha nem kell korán kelned reggelente, akkor mikor kelsz fel?
  • georgesmatyas
    Nem.

Te?
  • ressy14
    Az első gondolatom az lenne, hogy mibe fektetnék, mert annyi pénzt nem költenék el. Meg elmennék egy középkategóriás ruhaboltba (C&A, stb.) és úgy vásárolnék ruhát, hogy nem kell megnéznem az árcímkét. Aztán pár ismerősnek/rokonnak is adnék a zséből. De mindig arra törekednék, hogy ne kelljen soha dolgoznom. A maradék pénzből meg utazgatnék. (Egyébként én a megtakarítás híve vagyok.)

Hungaroringen voltál már?
  • georgesmatyas
    Jól vezet, de sztem kiesik műszaki hiba, vagy baleset miatt.

Ha megnyernéd a lottó 5-öst, mi lenne az első gondolatod, mire költenéd az első forintokat?
  • Tarajos Sül
    Vmiért nem, de ha ugyanazt a melót itthon, is megcsinálhatnám, akkor nem mennék kínába.. :)
    Amugy nem szellemi munkát csinálnék, inkább amolyan "fából-vaskarika" versenyre mennék.. :) Igaz, hogy heggeszteni nem nagyon tudok(forrasztani igen.. :) ), és a motorokhoz sem értek, de képzelőerőm az van rendesen..(mit, hova, mivel stb..)

Raikonnen szerinted hogy fog teljesíteni a hétvégén?
  • georgesmatyas
    régebben minden nap min 4x. Mostanában 2 hetente távolsági busz utánna 8-10 menet helyi busz és go haza :D

Kínába elmennél dolgozni (szellemi munkakör)?
  • ressy14
    A csaj igen, a szám nem.

Milyen gyakran tömegközlekedsz?
  • georgesmatyas
    Borongós néha kisüt a nap, de nincs hideg.

Tetszik?

• Ic3 m4n
    1.

Milyen az idő felétek?
  • Peter1

melyiket használod többet? Fészbúk vagy Sg?
  • Ic3 m4n
    régen volt, de akkor se használtam

linkelsz valami jó zenét?
  • georgesmatyas
    Igen. Tegnap fel is vettelek :D

Skype-od van-e?
  • ressy14
    Nem ittam még. A Fütyülős amúgy meg nem pálinka, az igazi az a házi. Csak akkor szoktam azt inni, ha kocsmába megyünk.
    (mivel nem szeretem a sört, légyszi ne utáljatok ki )

MSN-t használsz (még) ?
  • Tarajos Sül
    Melóhelyről indultam el 13:45 felé, és mentem a reitter ferenc út közelében lévő dévényi utcába. :)

Ittál már fütyülős, ágyas aszalt szöllős páleszt? :)
    Milyen az íze? jó?/de holnap kiderül úgyis.. :D/
  • oneal1
    nemnagyon:S pedig kéne, bár most épp azt teszem, toast:D

MErre leszel 2 óra körül?