98410
-
Jó lenne valami nyári melót találni, esetleg angol felsőfokot megcsinálni.
Sokat szoktál hazudni? -
tartozások és megcsináltatnám a fogaim.
Nyári progi? -
tartozások..
Neked? -
kamionosjoe #58303 Valamilyen szinten biztos.
Ha megnyernéd a lottó 5-öst, mi lenne az első gondolatod, mire költenéd az első forintokat? -
4-esre.
Szerinted manipulálják a lottósorsolásokat? -
a magyar vonatkozásúakat nagyjából meg elég ok külföldit is.
Hányasra érettségiztél töriből? -
majd ma
történelmi évszámokkal mennyire vagy tisztában? -
2009.
Google mondta, hogy jó hely
Bebasztál tegnap?
-
kamionosjoe #58298 János.
Mióta, honnan ismered az Sg.hu-t? -
melóztam ma is, és holnap is
mi a keresztneved? -
Nem.
Egyszer a fa lombkoronájának alján.. ez eléggé nem mindennapi, nem? :D
/a levelek takarnak.. :D/ (Nem neked, csak úgy, aki várta a választ a te kérdésedre.. :D)
Úgyan úgy éled meg ezt a nemzeti ünnep által kapott szabadnapot, mintha rendes hétvége, vagy szabi lenne?
(lustálkodsz, ugyanúgy tevékenykedsz, elmész-e a kocsmába, ahogy hétvégente.. stb.. :D ) -
Mert még él 

Vízben dugtál már?( folyó, tó, uszodai medence) kád nem számít -
Vonakodva..
Ez a bzi Orbán Viktor miért kiabál ennyire a kossuth téren? -
A kezem és az ásó. Na meg a sok öltetni való magocska.
Ha újra bevezetnék a sorkatonaságot, szívesen vonulnál be, vagy inkább vonakodva? -
Nem egészen tudom, hogy mi lett volna a cél.. :/, ezért nem politizálnék, és nem szidnám egyik mai pártot sem.. :D :D
Rotakapa, traktor, vagy simán a kezed, és az ásó? :) -
Talán igen, de ahhoz kellene újabb 20 év mire kész lenne. A többi nagyvárost az enyémen kívül nem ismerem tömegközlekedés-ügyileg, de nálunk felesleges lenne. Még a helyijáratos buszközlekedést sem tudják fenntartani...
Jól jártunk, hogy nagyon külön akartunk válni az osztrákoktól? (1848 kapcsán) -
"seggtörléstől kezdve orrfújásig át a takarításig mindenre elég."
:D :D xD
#58287: Nem bánom én, hogy minimalizálják a költségeket, mert annyi szép lányt állítanak a pulthoz.. *.* ahhwww.. :D
ON
Nem szoktam, nem is szeretem a szénsavasokat, de ha szénsavas, akkor cherry coke, canada dry, kinley (gyömbér) stb..
De a fav a körtés, barackos cappy, és a citromos, mangós-ananászos, havas-szilvás nestea.
Lesz még egy olyan magyar nagyváros, ahova metrót fognak telepíteni, vagy földalattit, olyan alapon, hogy pl. szegeden, és máshol is van villamos(jármű) hálózat, budapesten kívül? -
Igen.
Kérdés lent. -
A MC drága, de pl Debrecenben van min 3 és mindig dugig van, tehát tuti sokat adóznak.+ megéri venni 1 db sajtburgert is mert annyi szalvétát kapsz, hogy seggtörléstől kezdve orrfújásig át a takarításig mindenre elég.
Kólát szoktál inni? -
Szóhoz se jutok. Nagyon nem szoktak érdekelni az efféle adatok. Sztem direkt jobb fényben tünteti fel a Mekit mint valójában. A diák foglalkoztatás meg egyenesen röhej, hiszen azt csak azért csinálják, hogy a fizetéseket minimalizálják.
Hordasz a ruhádon majd kokárdát holnap? -
Nem reklám, ha az lenne, akkor akciókat tartalmazó linket linkelnék.. :D -
eddig nagyon úgy néz ki.. utána pedig haverral megyünk valamelyik szórakozóhelyre.. Még nem tudjuk, hogy melyikbe.
Ezt láttad már?
Mi erről a véleményed? -
Úgy néz ki: igen.
Te? -
Szerintem nem vérzett még soha.. Legalábbis nem emlékszem rá.
Inkább a homlokom vézett, de nagyon, és össze is varták a homlokom, mikor a jégen megcsúsztam, arccal előre estem, és belefúródott egy kisebb kődarab a homlokomba.
Holnap kimész a nemzeti ünnepségre? -
Ha nem kelek fel korán minden bajom van. Felébredni magamtól szoktam 5 körül szoktam magamtól, felkelni 6 körül.
Mikor vérzett utoljára az orrod? Mitől? -
Ja. Egyszer a Forma-1 pénteki szabadedzésén. Rohadt hangos volt, füldugó nélkül szerintem ott süketülök meg :D Amúgy egyszer ha lesz lehetőséged/tek, érdemes elmenni rá ha érdekel, profi légkör az biztos. Meg nem annyira drága a pénteki napon.
Ha nem kell korán kelned reggelente, akkor mikor kelsz fel? -
Nem.
Te? -
Az első gondolatom az lenne, hogy mibe fektetnék, mert annyi pénzt nem költenék el. Meg elmennék egy középkategóriás ruhaboltba (C&A, stb.) és úgy vásárolnék ruhát, hogy nem kell megnéznem az árcímkét. Aztán pár ismerősnek/rokonnak is adnék a zséből. De mindig arra törekednék, hogy ne kelljen soha dolgoznom. A maradék pénzből meg utazgatnék. (Egyébként én a megtakarítás híve vagyok.)
Hungaroringen voltál már? -
Jól vezet, de sztem kiesik műszaki hiba, vagy baleset miatt.
Ha megnyernéd a lottó 5-öst, mi lenne az első gondolatod, mire költenéd az első forintokat? -
Vmiért nem, de ha ugyanazt a melót itthon, is megcsinálhatnám, akkor nem mennék kínába.. :)
Amugy nem szellemi munkát csinálnék, inkább amolyan "fából-vaskarika" versenyre mennék.. :) Igaz, hogy heggeszteni nem nagyon tudok(forrasztani igen.. :) ), és a motorokhoz sem értek, de képzelőerőm az van rendesen..(mit, hova, mivel stb..)
Raikonnen szerinted hogy fog teljesíteni a hétvégén? -
régebben minden nap min 4x. Mostanában 2 hetente távolsági busz utánna 8-10 menet helyi busz és go haza :D
Kínába elmennél dolgozni (szellemi munkakör)? -
A csaj igen, a szám nem.
Milyen gyakran tömegközlekedsz? -
Borongós néha kisüt a nap, de nincs hideg.
Tetszik?
-
1.
Milyen az idő felétek? -
melyiket használod többet? Fészbúk vagy Sg? -
régen volt, de akkor se használtam
linkelsz valami jó zenét? -
Igen. Tegnap fel is vettelek :D
Skype-od van-e? -
Nem ittam még. A Fütyülős amúgy meg nem pálinka, az igazi az a házi. Csak akkor szoktam azt inni, ha kocsmába megyünk.
(mivel nem szeretem a sört, légyszi ne utáljatok ki
)
MSN-t használsz (még) ? -
Melóhelyről indultam el 13:45 felé, és mentem a reitter ferenc út közelében lévő dévényi utcába. :)
Ittál már fütyülős, ágyas aszalt szöllős páleszt? :)
Milyen az íze? jó?/de holnap kiderül úgyis.. :D/ -
nemnagyon:S pedig kéne, bár most épp azt teszem, toast:D
MErre leszel 2 óra körül?