Válaszolsz, Kérdezel, Válaszolnak

Oldal 1 / 1972Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

smith09
Kipihentem a heti melót és ettem egy nagyon finom pizzát.

Szereted a szódát ?
Calver
Fáziskéses, de egy barátomnak a szülinapját ünnepeltük. Mai legjobb program az ennek az undorító másnapnak a kialvása lesz.

Neked mi volt a hétvégi móka?

"The trees move. Do you not see it?"

smith09
Üditő vagy limonádé, esetleg icea tea.

Mi lesz a legjobb dolgod ma este ?
Calver
Maradok ilyenkor a frissítő dolgoknál, rozé fröccs vagy meggysör.

Te?

Nekem is ez az itteni, esetleg egy kicsit északabbra. De én amúgy a jég hátán is megélek, szerintem ugyanolyan jól tudnám érezni magam Afrikában, mint az Északi-sarkon, mindenhol alkalmazkodni kell és akkor jobban elviselhető.

Nyáron milyen alkoholos italokat szoktál fogyasztani?

★★★★★

smith09
Nekem tetszett a hazai időjárás amíg az évszakok kb úgy működtek mint ahogy alapesetben kellene , tavaly ősszel voltunk Bariban az tetszett annak ellenére hogy nyáron kifejezetten meleg lehet. De a barátságtalan idő nekem északon nem tetszene hosszú távon.

Neked mi a favorit éghajlat? esetleg ország is, pont ez miatt.
Calver
Az életkedv hiányát 😄 Amúgy elvileg esernyő a kötelező dolog, én konkrétan egy hónapon keresztül el voltam nélküle, bár nyáron mentem ki. Skócia hűvös, párás és szeles, szóval meleg ruhák mindenképp kelleni fognak, sokkal hidegebbnek tud érződni az ottani idő, mint magyarországon.

Mi a kedvenc éghajlatod, ahol legszívesebben élnél?

smith09
Nem, leghosszabb idő az volt mikor egy hétre elmentem külföldre nyaralni Európában. ( köszönöm a részletes ismertetőt ! )

Szeptemberben megyünk nyaralni Skóciába. Mit érdemes vinni, azaz mit ne hagyjak itthon semmiképpen ?
Calver
Egy ideig Cambridge és Birmingham között kb félúton, aztán Cambridge mellett, aztán egy rövid körre Londonban. Folyamatosan szürke ég, kibaszottul, elképesztően csúnya, foghíjas és börtöntetkókkal borított emberek, a 17°C az nekik nyári meleg idő, egyszerűen fájdalmasan depresszív az egész hely.

Hittem a mesében hogy "jajj, ez hogy csúnyák az angolok, ez csak városi legenda", hát kurvára nem. Kb egy mosolyból meg tudod állapítani, hogy ki a bevándorló, amint látod, hogy megvan minden foga, bár már azelőtt is általában, visít róluk a belterjesség.

Éltél már külföldön, hosszabb/rövidebb ideig?

smith09
Kb alapfok. De maszekba eljárok tanulni hetente 2 x illetve, foglalkozok vele szabadidőmben amennyit tudok.

Hol éltél Angliában és miért volt pokol a te részedről ?
Calver
Gyakorlatilag anyanyelvi szinten (near native), dolgoztam már nemzetközi cégnél, külföldi klienssekkel, ahol a kommunikációs nyelv angol volt teljes egészében, foglalkoztam angolul írással professzionálisan, sőt, éltem abban a pokolban is amit angliának neveznek. Komikus módon jelenleg csak "magánéletben" használom, munka terén kb sehol.

Te?

smith09
Honda ufó civic

Mennyire beszélsz jól angolul ?
Motor, van egy 400ccm° Suzuki Burgman-om. Jó időben szinte mindenhová azzal járok, de néha még rosszabb időben is.

Neked?

★★★★★

smith09
Voltunk Olaszországban már.

Mi a kedvenc közlekedési járműved ?
Munkába a rendes normális zoknit. De amikor haza érek akkor váltok a titokzokni fajtára vagy amikor itthon vagyok hétvégén akkor azt veszem fel.

Merre mész vagy voltál nyaralni idén?

★★★★★

smith09
Kávé.

Milyen zoknit hordasz nyáron ?
chhaya
Nekem egészen tökmindegy. Otthon nem is kávézom, a céges kávé meg nem tudom milyen. A többiek szoktak rajta lamentálni, hogy ez most finom vagy nem finom, én meg semmi különbséget nem érzek. 😄

Ha muszáj választani: kávé, tea vagy energiaital?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

smith09
Ruhában van pár dolog igazán bevált ez mellett szeretem őket.

Melyik kávégyártó kávéja a legfinomabb neked ?
Calver
Minimálisan, 20 éve nagyjából csak Adidas Superstar cipőket hordok (mert a lábamra van öntve, nem a 3 vonal miatt), és egy-két márkával voltak rossz tapasztalataim (ellenségemnek sem adnék mondjuk Samsung mobilt), de kb ennyi.

Te?

14 éves korom óta.

Márkahű vagy?
Calver
Fú, szerintem nem volt ilyen nagyon kiemelkedő, de amit mondanék, az talán a Huawei P9 Lite 2018, amin még volt HÁTUL ujjlenyomatolvasó. Mai napig nem értem ez miért tűnt el, a bekapcsológombon lévő őrjítő, minden ilyen telefont módszeresen zsebreraktam kioldva, mert ugye ott volt az ujjam, ha meg igyekszel ezt kreatívan megkerülni, akkor a funkciót nem tudod rendesen használni. Elmebaj.

Mióta van mobiltelefonod?

smith09
i13 mini
Nekem is teljes mértékben megfelel. Nyilván ez sem mai darab.

Melyik volt a kedvenc mobilod amit valaha használtál ?
Calver
Ezeréves Xiaomi Mi 11 Lite 5G-m van, tökéletesen elégedett vagyok vele, bár az aksija kezd kicsit megviselt lenni.

Te?

smith09
Igen,

zöldség -gyümölcs, fele, fele,

milyen mobiltelefont használsz?
Calver
Csak egy, és ezen a tényen nemsoká változtatni is kell 😮

Sok gyümölcsöt eszel?

smith09
Nemsok ilyen számot ismerek, de talán az ilyen volt, mikor azaz ember aki szakállas volt de amúgy állítólag nő, szerepelt ebben a műsorban, de lehet h az nem is ez a műsor volt. 😄

Hány banán van neked otthon éppen ?
A napgyermeke vagyok, így jól.

Melyik a legcikisebb Eurovíziós szám szerinted?
chhaya
Nincs. A fórum létezését is el szoktam felejteni.

Hogy viseled a mostani hőséget?

smith09
LED izzó van kb mindenhol

neked mi a kedvenc fórum témád?
Calver
Van, egy közepes és egy kicsi (kulcstartóra rakható), plusz ugye telefon is használható erre. LED ilyen szempontból kiváló technológia, mindegyik baromi erős fénnyel rendelkezik... más szempontból hagy kívánnivalót maga után.

Milyen világítást használsz, LED (izzó vagy szalag), energiatakarékos kompakt fénycső, vagy régimódi halogén/tungsten-szálas izzó? Ha lenne lehetőség még állambácsi szabályozásai ellenére, milyent használnál?

smith09
Nem home office.

van zseblámpád? ha igen , hány darab?
1.
Földszintesben lakom, nincs erkély.

Tudsz napi 8 órát aludni?
chhaya
Van, de használaton kívül.

Home office vagy nem home office?

smith09
2.

Van erkélyed?
0, nem kávézom.

Hány nyelven tudod megértetni magad?
smith09
Magamra hogy totálisan ráálltam az angol nyelv tanulásra.

Hány kávét ittál meg ma eddig?
Most pont van Almdudler szörp, de nem szokott semmilyen sem lenni.

Mire/Kire voltál legutóbb büszke?
smith09
L'art pour l'art humorját szeretem, ha ez annak minősül.

Van otthon valamilyen szörpöd?
chhaya
2006-ban szavazhattam először, azóta azt hiszem mindegyik alkalommal voltam. Akkor ezek szerint hatszor.

Hogy állsz a szóviccekkel?

Calver
1. Aztán realizáltam, hogy ebben a manipulációban én nem kívánok részt venni, legalábbis a fasz rosszabbik végéről nem.

Te?

smith09
Igen.

Hány alkalommal voltál életedben szavazni ?
2

Tudjuk folytatni a sort?
smith09
1.

Hány szék van az erkélyed ha van ?
Igen, főzés után, hogy kicsit lehűljön a lakás.

Ha már kimaradt, újra felteszem. Hány óra van a lakásodban(egy karóra a fiók aljában nem számít)?
smith09
Munkanap 4.00
Máskor 5.00

Bekapcsoltad ma már a klímádat ha van ?
Ha irodai munkanap akkor 6 után valamivel, ha HO akkor fél8. Hétvégén 8körül, esetleg 9, de az ritka.

Hány óra van a lakásodban(egy karóra a fiók aljában nem számít)?
chhaya
Ezüst.

Mikor kelsz munkanapokon és mikor, ha nem vagy időhöz kötve?

smith09

Bebut írta (#98523):
Pizza. Két hetente tuti van.

Van plüssállatod?

Igen, egy kutya.

Milyen színű kocsiban ültél legutóbb ?
Pizza. Két hetente tuti van.

Van plüssállatod?
Calver
Csütörtök, pont útba esett város másik felén lévő egyik kedvenc kajáldám.

Mi az az étel, amit a legtöbbször főzöl?

Oldal 1 / 1972Következő →