DoS támadás érte a Microsoft weboldalát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Y
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
A Microsoft esetében a több IP címrõl jövõ támadás azért is fontos volt, mivel az MS nagy teljesítményû Cisco router-eket használ - egyszerre többet is ahhoz, hogy weboldala mindig elérhetõ legyen.
Egy ilyen méretû DOS támadáshoz több napos elõkészület szükségeltetik. Az egyik legfontosabb nagy sávszélességû routerekre való betörés. 56k-s modemrõl nehéz túlterheléses támadást folytatni.
Egy legújabb Cisco OS-re való betörés nagyon nehéz, mivel olyan biztonsági hibát kell kihasználnod, melyet esetleg még nem fedezted fel, vagy éppen a javítást nem adták ki hozzá.
Az áldozatok tehát elsõsorban nem up to date routerek. Ez csupán a Cisco világ. Ezenkívül rengeteg más típusú router is található fontos helyeken.
Az egyik legnehezebb meló DOS támadás esetén annak kiszûrése, milyen IP címrõl érkezik a támadás. Sajnos a támadás olyan intenzív szokott lenni, hogy a router reboot után egyszerûen képtelen arra, hogy logolja a beérkezõ kéréseket, így nehéz megállapítani, honnan jön a támadás (loggolás általában legalacsonyabb prioval szokott menni).
ezt mindet bizonyos i-nek szántam
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és a hibás csomagokkal megintcsak nem tudom mért szarakodik egy webszerver... csak config kérdése 😊
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
gondolom nem véletlen :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17