7
Gf4 Ti4200 fagy a teszt alatt
  • Gerry
    Próbáld meg teljesen leszedni (uninstall, majd a maradék file-okat és registry bejegyzéseket kézzel törölni) az alaplapi drivert, és a detonatort, majd töltsd le a legfrissebbet, mind alaplapi, mind videódriverből, és tedd fel, esetleg BIOS-t is lehetne frissíteni az alaplapodon (nem tudom milyen van neked), az is segíthet, de valószínűleg valamiféle driverprobléma okozhatja a dolgot. Ja, 3DMark2001-ből melyik van? SE build 330, mert ha nem, érdemes azt letölteni, lehet, hogy a régebbi nem megy jól GF4-el. Vagy ami még orvosolhatja a problémát, az a legfrissebb DirectX 9.0b letöltése, és telepítése.
  • Vándor
    Köszi a tippeket. Nincs semmi húzva, minden alapjáraton megy. A gépem nem egy erőgép csak egy 1600 XP. Tegnap unalmamban kipróbáltam néhány régebbi drivert de semmi nem változott. Azután próbálgattam az élsimítást és a szűrést állítgatni és legnagyobb meglepetésemre kétszeres ani szűrés mellett tökéletesen lefut a teszt 98 alatt is és XP alatt is. Nem értem egészen az összefüggéseket de legalább működik a kártya.
  • Sir Quno Jedi
    Vedd vissza az AGP-t 4x-esre, ill. csökkentsd a feszelyt amit a kártya kap (ez általában a prociéval együtt állítható), ill. nézd meg milyen meleg a kártyesz és a proca (kézzel), a pillanatyi túlmelegedés is okozhat ilyet !
  • NeoMaN
    Akkor nem... szard le.
    Viszont ha húzol valamit, akkor lehet az a baj.
    Meg talán megprószálhacc másik videjókari drivert:
    www.guru3d.com
  • ollie
    az a lényeg, hogy jól működjön, senkit nem érdekel, ogy 3dmark alatt kifagy. akkor gond, ha játékok közben is csinálja.
  • Vándor
    Üdv mindenkinek!
    A gondom a következő. van egy Inno Gf4 Ti4200 128 kártyám. Látszólag minden ok. A játékok tökéletesen mennek de 3D MARK 2001 teszt alatt lefagy a gépem. Két op rendszert használok. 98se alatt fagyi, Winxp alatt nem fagy le csak sokáig áll egy bizonyos résznél, majd végigmegy a teszt. Mi lehet az oka ennek? Ha máshol nem tapasztalok gondot akkor érdemes vele foglalkozni?