57
Fókusz, Aktív
-
#16 A mercsöndájzing nem a hétköznapi kereskedelmet jelenti...hanem egy termék/termékcsoport eladásának támogatását valamilyen más termék(film, filmsztár, sztárbemondó ) piaci erejének felhasználásával.
Uff, én szólottam :) -
#15 Uhh, mercsöndájzing? Magyarul kereskedelem... Olyan hülyén hangzik...már megint :) -
#14 A legjobb szöveg ezzel kapcsolatban az Irigy Mirigy legutolsó cd-jén volt, amikor parodizálták a fókuszt/aktívot az egyik intrójukban:
"Jó estét kívánok! Ez a ..... műsor. Érdektelen hírek, érdekes előadásban"
Ez a megalol, és a kurvanagy igazság... -
#13 Meg "sztárbemondói" :)) -
#12 Attól, hogy felhasználható merchandising célokra :D -
#11 Egyébként ez viszonylag könnyen elkerülhető úgy, hogy nem nézel híradót, nem olvasol újságot, és úgy általában szarsz abba bele, hogy mit keverik a szart, elvégre tenni ellene semmit sem tudsz, csak felidegesíted magad...én pl. ezt csinálom :) -
#10 Az MTV ródsójában meg valahogy úgy emlegetik őket, hogy "sztárműsorvezető". Mitől sztár egy műsorvezető? -
#9 Amugy tényleg fárasztó tud lenni amikor a "julisnéni beledőlt az árokba" híreket ugy tálalják fel mintha az évszázad balesete lett volna.
Másik dolog pedig hogy az utolsó 5percesTVjáték műsorvezetőjét is médiasztárként konferálják fel. :P -
#8 Miért lett volna kamu? nagyjából beazonosítottuk a helyet ahol felvették (miskolc belváros)
Már csak meg kell találni pontosan melyik ház. -
#7 A ker. tv-k mind ilyenek...sz.rt sem érnek -
#6 csodálkozom, hogy ez a topik még csak most indult....
(hamarosan a Pol.ban találja magát a topik, szerintem...)
-
#5 THX -
#4 http://jo.zan.hu -
-
#2 Nem csak a pánikkeltés, hanem a hazugság mesterei.Mostanában írtam is Fókuszznak egy levelet a tudakozópanaszos adásuk miatt, amelyikben (szerintük) megtalálták Baromarcút az közismert, tudakozópanaszos felvételből.Merthogy az full kamu volt. -
#1 Elegem van ezekből a pánikkeltő szarokból, akik csak azt mondják, ha ezt vagy azt csináljuk, akkor meghalunk, betegek leszünk stb. Mondja, hogy htalmas probléma a házikészítésű bombák, erre két másodperccel később már mondják is a tvben, hogy ez meg az kell csak az elkészítésükhöz. Köcsög szenzációhajhászok.