i815 vélemények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, kérem az Abit az más, õk régen nem tudtak biosflash-elõ progit írni, ma már az övéké is ellenõriz sütés elõtt (legalábbis amit én használtam mostanában az ellenõriz)!
Elvileg az aflash nem enged fel más verziójú alaplapba való BIOS-t, én már kipróbáltam (direkt), és kiírta, hogy nem tud flash-elni, mert a BIOS nem ehhez az alaplaphoz való!
Csak arra figyelje, hogy a lapnak megfelelõ updat-et tölts le, mert ha másik verziót, akkor kicsit hosszadalmasabb a dolog :))
Elmész az ASUS oldalára, lehetõleg FTP (ftp.asus.com.tw/pub/asus/mb), itt megkeresed az alaplapodat, és letöltöd hozzá a legfrissebb BIOS-t. Ezekután még le kell töltened az aflash.exe nevû programot, vagy azt amit az alaplapod támogat (ennek utánnajárhatsz az ASUS honlapján, de szerintem neked is az aflash.exe kell, eddig az összes P-II utáni alaplaphoz ez volt a jó). A letöltött exe file-t, és a kicsomagolt bios filet (xxxxx.bin) felteszed egy bootfloppyra, amin semmi más nincsen, csak egy nyer boot, bebootolsz, és elindítod az aflash.exe-t, a többi már adja magát! (megadod a lementendõ BIOS nevét pl.: A:\oldbios.bin, majd megadod az új nevét, pl.: A:\xxxx.bin, majd flash, és a végén amikor megkérdezi, hogy akarod-e mégegyszer flah-elni, akkor azt mondod, hogy no, kilépsz a progiból, reset, be a bios-ba, nyomsz egy load default-ot, beállítod újra a dolgokat, save, restart, és örül!)
hi CUSL2-C-m van, és elég jó. Nem sok gebasz van vele.
Ha valaki tud, akkor segítsen, hogy BIOS-t hogyan kell ápdéjtelni, mert a 120Gigás vinyót nem látja.
Köszi
Ha valaki tud, akkor segítsen, hogy BIOS-t hogyan kell ápdéjtelni, mert a 120Gigás vinyót nem látja.
Köszi
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én is találkoztam már pár ilyen alaplappal, és mind tök jól muzsikált általában Celeronok társaságában.
Semmi baja nem volt!
TUSL2C-m volt jó sokáig, 1133 majd 1400as P3al.
Azon kivül, hogy max 512MB ramot kezel, abszolut megbizható, és jó alaplap volt.
Azon kivül, hogy max 512MB ramot kezel, abszolut megbizható, és jó alaplap volt.
i815 chipsettel szerelt alaplapokról véleményeket várok...átmenetileg kellene alaplap, és ilyenre gondoltam.