Tetű postások.....

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Hát nem sajnos. És mi aztán nem adunk egy büdös forintot sem hisz ez a munkája. Nehogy már plusz pénzt adjak hogy bedobja a levelemet. LOOOL.

http://goo.gl/gd6Zi5

Mayday
Olvasgattam. Ezek szerint nem csak a mi postasunk ilyen... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[HUN]FaTaL
Nálunk is geci a postás. Anyám itthon van hallja hogy ordít a zene (mert kihallatszik az utcára) de baszik csöngetni csak bebassza azt a szart a postaládába azt ballag tovább. Másnap anyám meg mászhat be a postára átvenni a levelet.

http://goo.gl/gd6Zi5

Egy kis adalék a témához:
from Index...:
"
Megtámadtak egy postást Kõbányán

augusztus 8. 12:24

Leütötték, de nem tudták kirabolni támadói azt a postást, akire pénteken késõ délelõtt rontottak rá Kõbányán.
Az egyelõre ismeretlen tettesek a X. kerületi Száva utcában támadtak meg egy kézbesítõt. A postást hátulról leütötték, majd megpróbálták elvenni a táskáját is. Az esetnek azonban szemtanúja volt egy járókelõ, aki megzavarta a támadókat.

A páros ezért elfutott a támadás helyszínérõl, majd feltehetõleg egy piros Zsigulival elhajtottak. A rendõrség rablási kísérlet alapos gyanúja miatt indított nyomozást a tettesek után.
"

Én nem biztos, hogy kockáztatnék annyi lóvéért, amit adnak munkabér címén.

Adi
Nálunk se százas a postás.... Amúgy ha megnézitek elég sok postás, vízórás, gázórás meg fasztudja milyen órás, nem százasok a legtöbbje...
De nem is csoda. Értelmes embernek nincs kedve kint baszodni 1000fokba v. hóba trapolni. De ha nincs pénze az embernek.........................

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Ramore
áhh, a magyar mentalitás nem javulna még magas bérezéssel sem! ez született magyar betegség!
I.C.ram
Csak itt Mon. Svájcban tök normálisak a postások. Minden nyugati országban, ahol jobban fizetik õket, ilyen nem fordul elõ!
Punker
Na bementem a cuccért "csak" 15 percet álltam sorba mivel 4 óra körül már csak 1 ember dolgozik....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Még azt hozzá kell tennem, hogy a Posta a kézbesítés egyes területeit kiadta vállalkozásoknak. Tehát nem is szorosan postai az alkalmazott.
Nah, mindegy. Csak próbálom védeni a mundér becsületét, pedig nem is biztos, hogy megéri...

Ramore
Sajnálom õket, hogy kevés a fizetésük, bár tudom, hogy még így is elég sok borravalót kapnak, amit általában borra is költik el! Aki velem kutyául bánik (jelenlegi postásunk), azzal én sem fogok különbül bánni.
Punker
Figy az egyik postással jóban vagyunk, még a kutyáknak is szokot kaját adni(bár szerintem az elsõ adagot simán lenyúlták tõle 😊 ) meg mindig kap borravalót (itt ez milyen találó kifejezés 😊 ) szal nem értem miért szórakoznak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[HUN]PAStheLoD
nekem eddig mindig szépen korrektül kihozták a csomagokat leveleket stb... stb... DE ami nem az én nevemre volt ... azt kibontották meg nem kopogott/csengetett...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Namostakkor.
Hagy védjem egy kicsit a postásokat. Szerintetek mennyit kap egy kézbesítõ fizetésként(cc)? Kb. átlag 40eFt-ot! És ezért megy hóban-fagyban-esõben-1000fokban... Fenyegetik, kirabolják, lelövik mint egy kutyát. Ezekután szerintetek ki az, akinek megéri? Valószínûleg a román vendégmunkásnak...
Nálunk sem szokta mindig felhozni az ötödikre a cuccot. Na és? Bemegyek érte a postára. Legalább mozgok egy kicsit.
Az a helyzet, hogy ha egyszer legalább beszélsz a kézbesítõddel, mint ember az emberrel, lehet, hogy jobban oda fog figyelni.

K.András
Pedig igy müködik a világ(sajnos),ha valakinek nem fizetsz az le sem szar,ez ugy igaz az orvosra,postásra,rendörre,jegyzöre stbstb.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Ramore
Tõlem egy büdös vasat sem fog postás kapni az biztos! A postán dolgozó csaj, akivel beszéltem mondta, hogy a mi postásunk (az a tapló), szóval csomóan panaszkodtak már rá. Na és akkor mi van? Változott valami? Semmi, röhög a markába és dolgozgat tovább a maga módján.
sanzik
nalunk megvan beszelve a postascsajjal,hogyha nincs itthon senki hadja a csaladi potlekot a nagymuternal (3 hazzal lejjebb lakik)

erre osszfutok vele az utcaban,mondom neki: hol a suska?
erre elkezd hadovalni meg ossze-vissza beszelni aztan kinyogi,hogy neki azt mondtak a nagymuternek adja

mondom neki tudom,de ha itt vagyok nyugodtan odaadhatja nekem is (igaz a felesegem nevere jon a penz,de az mind1)
hat nem adta oda
jo van mondom leszarom...

erre megyek egy par ora mulva nagyanyamhoz azt mondja,hogy a postas ketsegbe volt esve mikor elakartam kerni a penzt mert nem merte odaadni ,azt hitte eliszom az egeszet ... !?!?!

hat mondom ez tiszta hulye:
1. nem ugy nezek ki mint egy alkoholista,szinte nem is iszok alkoholt soha
2. mi az anyam kinya koze van neki ahoz,hogy mit csinalok azzal a penzel ami nekem jon???

szoval tuti nem 100-as a postas itt nalunk,mert ez csak egy eset volt,voltak furcsabb kalandjaim is vele...
csak azt nem ertem,hogy mernek ilyenre penzt bizni???
Punker
már próbáltam de félóra várakozás után feladtam annyit nem ér....

Punker
szokott kapni mert rühellem az aprót azt mindig meghagyom neki. (legalábbis az egyiknek az rendes, csak nem teljesen funkcionál minden kereke de amúgy nem veszélyes 😊 )

K.András
ÁÁá ez akkor titeket nem szeret, egyébként tegyél panaszt a postán mert a vicc kategoriába tartozik amit irsz 😊

Manta
Csomagok meg szeretnek kibontódni a postán . Tûnt már párszor el cuccom, kártérítés meg vicc kategória.
K.András
Ez egy fogos kérdés 😄DD
Hát nem is tudom azért csak összefutsz vele néha napján 😊

Manta
De ha nem csönget be, hogy adjak neki pénzt? 😊
Punker
mondok jobbat, nem csönget + nem dob be értesítést, aztán pár hét múlva bedob egy értesítést ha nem megyek be a cuccért akkor visszaküldi a feladónak (természetesen otthon voltunk akkor is) eddig egyetlen megrendelt DVD-m se hozzta ki normálisan 😞 (ma is az jött volna) lehet hogy nem szereti a papírmunkát a pénzzel?

K.András
Az az igazság hogy pénzt várnak el ezért,ha nem adsz egyszer-kétszer 500-at akkor soha nem fog becsöngetni...

Ramore
naná, sõt várok egy csomagot, a ládában az értesítés, erre irány a posta, ahol mondják, hogy a postás elvitte a csomagomat magával, majd holnap jöjjek érte. ELVITTE? HOVA? MIÉRT NEM HAGYTA A POSTÁN? HA AZNAP NEM CSÖNGETETT BE, AKKOR MÁSNAP MAJD BE FOG?
PResident Evil
alap

Punker
x+1-dik alkalommal felejt el becsöngetni a postás és csak az értesítést dobja be. 😞
Nektek is szokott ilyen lenni?

← ElőzőOldal 2 / 2