Fekete Pákó !!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A közel 5 perces hanganyagban a mester népszerûbb dalait hallgathatja meg az érdeklõdõ mint például, a már világhírõ: Kislány vidzsázz, add ide ja didit, Jánosz bácsi a csutában.
és a link melyrõl CSAK MOST CSAK ÖNÖKNEK ez a CSODA INGYENESEN elérhetõ álljon eme szent helyen:
Erre Tessék
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ne hagyjuk elsüllyedni a mitoszt :)))))
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
Örülök, hogy oly sok év után valaki megközelíti Fásy Ádám, vagy akár Uhrin Benedek népszerûségét és tehetségét...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
-the invisible-
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Komolyan, ezen mi tetszik az embereknek???
Mert Uhrin Benedek az poén úgy alapból meg a Szalacsi is üt, mivel nem egy kitalált elõre megtervezett dolog volt, de ez?
Kíváncsi voltam, letöltöttem a kislány vigyázz címû számát aztán csak néztem, hogy ezen mit élveznek annyian? Bár biztos bennem van a hiba, de amíg itt nálunk egy ilyen emberbõl ilyen teljesítménnyel "sztár" lesz addig megmaradunk egy (alacsony) szinten sajnos.
Na mind1.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Ez már alapból megér 3500 Ft-ot!!!
-the invisible-
Na amugy lattam ma enj is a ViVA-n az Interaktiv cimu musorban. Hat ez a csvo nagyon lol
ISOLA 90' Produkciós Iroda
e-mail: [email protected]
komoly gazdasági háttér…
web:
2002 -WFI- W!nField Informatics ©
file:///C|/feketepako/intro_5ver.html
webmester baze
Egymásra találtak, hogy csókolják meg egymást, ja meg a seggemet.
Különben nekem semmi bajom a csávóval, szerintem mindenkinek kellene tartani otthon egyet.:)
"Hírek
Pákó megölt egy legyet!
tegnap este pákó megölt 1 legyet véletlenül.
2002.12.16.
Pákó kifestette a kiskörmét
tegnap este kifestette a kiskörmét Pákó, véletlenül.
2002.12.17. "
ez az ember készen van de nagyon ekkora barmot
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mUHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHHÁHÁHHÁHÁHHHÁHÁHHÁHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHHÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÁHHÁHÁHÁHHÁHÁHÁHÁH
ÁÁÁÁÁ ez nagyon odabaszott :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jujj alig bírok magammal :_DDDddddddddddd
Komolyan, a magyar média mindig képes magát alul überelni. És az ilyet még képernyõre is engedik!
Ez szégyen! Egy afrikai buzi feka, magyar népdalokat énekel dance stílusban! Az ilyet tárgyalás nélkül kéne kivégezni....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a letoltesek kozott ajanlom mindenkinek a "Pákó éneksávja" -t letolteni.. borzalom..
V9ykn8_TZL0
www.feketepako.hu
-the invisible-