261
Kislánny vigyázz :D
-
#181 ez a geci fekete szar inkább nyalná az utcát úgyis olyan rohadt koszos. vagy menne vissza afrikába mielőtt megveszem rabszolgának és felakasztom a legközelebbi villanypóznára. hogy lehet valaki ennyire ocsmány? küldték volna gulágba a kis szar őseit. vagy éppen lámpa búra lehetett volna belőle -
szando #180 úristen!!! -
#179 Erdélyben, faludiszkóban vagy 4-szer hallottam egy éjszaka.
Siralmas. -
-
soldier #177 adideadidi adidiadide!
:DDD -
szando #176 upp!
még mindig mennyire felkapott ez az ember vazz, múltkor is volt a balázs showban... hát szánalmas.. -
RadeoN #175 szerencsére volt benne Lovasi is... :)
"senki nem éért seeemmit..." -
SSS #174 Az a helyzet hogy 1X láttam a klippjét ami pont olyan mint a 2002-es Sunshine klipp, csak nem 50 csaj van benne hanem 2, a strand zárva van, és végig csak pákó büdös nigger seggét mutatják. A kábeltévével nem rendelkező földi halandóknak viszont elég nehéz felvázolni ezt a vizuális katarzist (a klipp "zenei" részét most hagyjuk). -
#173 pakogumi -
#172 ez a nyamvadt kis gecc benne volt a mohácsi vészben.. hogy dögölne meg.
undorító... hogy engedhetnek ilyen majmot ki az állatkertből? -
#171 szerintem kíméld meg őket -
SSS #170 Hi!
Valaki nem tudja onnan lehetne letölteni a klippjét, mert szerenék ráilyeszteni vele kábeltévével nem rendelkező felebarátaimra? -
#169 2003 dec 31. legnagyobb poénnya volt ...
elénekeltük a pákó eggyik számát ... csak magánhangzóbol áll ;)
Eöü a aiia !!!
-
Phat Smoker #168 fekete pákó rock da place! -
Darkboy #167 kislány viggyázz, hogy el ne hibázd, kislány a bugyira vigyázz! -
#166 EZ A PÁKÓÓ MEKKORA EGY DÁKÓÓ!!!! -
#165 ez egy nagy baromság !
semmi értelme
ez egy köcsög (F.P.) -
#164 Jut eszembe, tudja valaki, hol lehetne letölteni azt a Balázs showt, amiben ott volt Pákó, Benedek, Pongó, meg a Matisz nagypapi? -
#163 Az oldaláról le lehet tölteni a "Kislány, vigyázz" c. opusz éneksávját. Ajánlom mindenkinek. BOOOOORZALMAAAAS!!!
-
#160 az "add ide a didit" jazzman eloadasaban volt az igazi... -
Gandibá #158 Bár ez még annyit sem érdemel hogy fikázzuk.. -
Gandibá #157 Ez egy büdös szarházi, aki még magyarul se tud. -
#155 de adja ide a didit :DDDDD -
harczos #154 :DDDDDDd
de jogos..... :/
mennyen a jó bűűdös píííííííí..... :))))) -
#153 Ti ennek a köcsögnek nyitottatok egy Topicot??? Ez még azt se érdemli meg!!!
[#mf3 -
#152 Vajon mikor fogják nagyon csúnyán megverni ezt a patkányt? Mert igencsak érik a dolog minden jóérzésű emberben. Már előre látom a másnapi újságcikkeket, hogy mennyire rasszisták a magyarok... -
#151 Alvajárók...gratulálok...akkor inkább a poén páko...
-
#150 eredeti neve: Oludayo Lapite Pako G ---> LoL
No comment ... -
#149 adidde ad didit :DDDDDDDDDDDDDD -
#148 Dögöljön meg ez a fekete kopasz majom. Menjen vissza afrikába, és éhezzen a banánföldeken a rohadék.
Minek akar ő bármit is csinálni itt Mo,n? Anyját!% -
#140 Honnan? -
#139 juj gyerekek, leszedtem az albumot, hat nem semmi!Szinte kabare. -
#138 Oldalt nem tud valaki? -
#137 Nem mükszik:((Nem adja be a Hubokat. -
szando #136 DC... -
#135 Honnan szedhetném le?Melyik oldalról? -
#134 Nagyon állat a srác!:))
Ma reggel hallottam a Megy a Gőzös című számát.Nekem tetszett.Most próbálom leszedni. -
szando #133 Télleg? Akkor lehet ott figyeltek föl rá a meneddzserek... beszarok -
#130 de amúgy mi volt az a két ember? az télleg jelent vmit magyarul, és én vagyok a hülye, vagy nem jelent semmit? -
#129 nem lehet valahol letölteni?