Az új Tomb Raider film izgalmasabb lesz, mint a játék (képekkel)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gladiator
télleg, a tomb raider2ben volt sárkány a végén?

fosgeci
HuAn82
2 éve nincs normális film????Te hol élsz?Mars?:-)

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

A Resident Evil jó volt, csakhát a szinkron khm..😊
Davidus
A Resident Evil no comment😊

V9ykn8_TZL0

HuAn82
Az egy NAGY XAR!A Resident Evil-Kaptár volt eddig a legjobb játékból készûlt film...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Akkor is más véleménye!

Davidus
Wazz volt Mario film is😊 Arrol lemaradtam😞
Teknõsökre ugráltak benne meg minden?😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Szerintem meg a Mortal Kombat volt a legjobb játékból készített film.

V9ykn8_TZL0

Akárki akármit mond, szerintem a tomb raider még mindig a legjobb játékokból készített film volt... legalább annyit megér, hogy az ember moziban nézze... gondoljatok csak az olyan címekre, hogy "Resident Evil" meg társai...

Y
viszont ha ismersz vkit es megbizol a velemenyeben...
Davidus
így is van😊

V9ykn8_TZL0

Most a hatodik résznél tartok, és szerintem az eredeti jobb, mint a színésznõs 😉
Arról nem is szólva, hogy az elsõ Tomb Raider bevezetõ animációja alapján az a 'Megölték az apukámat' az elsõ részben elég durva félrevezetés. Nu meglátjuk, hogy a második filmnek mi köze lesz az elsõhöz, illetve a játékhoz... (hmm, mire kijön a film, lehet, hogy piacon a tomb7?)
b
na szasza, valld be, hogy bele vagy zúgva a ribancba! 😊

Davidus
A TR1-ben az volt a jó hogy nem tartott még egy órával tovább. Angelina Jolie-nak meg jó szopós szája van. Szal ha a szopós száj a régi és lesz egy kis izgalom is a filmben akár jó is lehet.

V9ykn8_TZL0

HuAn82
Mások véleménye alapján megitélni bármit is anélkül,hogy saját tapasztalatból vonnánk le a következtetést hát khm..."érdekes dolog".

HuAn82
Egész jó volt az 1 is.Nekem bejött.Az elõzetes alapján a 2 talán jobb lesz.

zaki
én 1X +néztem az 1-et, de annyiszor elég is volt, de azért +nézem a 2-t

Hát remélem jobb lesz mint a játék, azt meg se néztem elég volt hallani a többiek véleményét...

War. War never changes.

[HUN]PAStheLoD
ez a te véleményed én eltöltöttem 2 órát egész kellemesen. és ennél többet nem tudott adni nekem(!) egy film se.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]