36
  • Gladiator
    télleg, a tomb raider2ben volt sárkány a végén?
  • PedoPedroPondro
    fosgeci
  • HuAn82
    2 éve nincs normális film????Te hol élsz?Mars?:-)
  • bTu
    A Resident Evil jó volt, csakhát a szinkron khm..:)
  • Davidus
    A Resident Evil no comment:)
  • HuAn82
    Az egy NAGY XAR!A Resident Evil-Kaptár volt eddig a legjobb játékból készűlt film...
  • HuAn82
    Akkor is más véleménye!
  • Davidus
    Wazz volt Mario film is:) Arrol lemaradtam:(
    Teknősökre ugráltak benne meg minden?:)
  • Davidus
    Szerintem meg a Mortal Kombat volt a legjobb játékból készített film.
  • Yfel
    Akárki akármit mond, szerintem a tomb raider még mindig a legjobb játékokból készített film volt... legalább annyit megér, hogy az ember moziban nézze... gondoljatok csak az olyan címekre, hogy "Resident Evil" meg társai...

Y
  • gonosz
    viszont ha ismersz vkit es megbizol a velemenyeben...
  • Davidus
    így is van:)
  • IrkaBirka
    Most a hatodik résznél tartok, és szerintem az eredeti jobb, mint a színésznős ;)
    Arról nem is szólva, hogy az első Tomb Raider bevezető animációja alapján az a 'Megölték az apukámat' az első részben elég durva félrevezetés. Nu meglátjuk, hogy a második filmnek mi köze lesz az elsőhöz, illetve a játékhoz... (hmm, mire kijön a film, lehet, hogy piacon a tomb7?)
  • b
    na szasza, valld be, hogy bele vagy zúgva a ribancba! :)
  • Davidus
    A TR1-ben az volt a jó hogy nem tartott még egy órával tovább. Angelina Jolie-nak meg jó szopós szája van. Szal ha a szopós száj a régi és lesz egy kis izgalom is a filmben akár jó is lehet.
  • HuAn82
    Mások véleménye alapján megitélni bármit is anélkül,hogy saját tapasztalatból vonnánk le a következtetést hát khm..."érdekes dolog".
  • HuAn82
    Egész jó volt az 1 is.Nekem bejött.Az előzetes alapján a 2 talán jobb lesz.
  • zaki
    én 1X +néztem az 1-et, de annyiszor elég is volt, de azért +nézem a 2-t
  • Braveheart
    Hát remélem jobb lesz mint a játék, azt meg se néztem elég volt hallani a többiek véleményét...
  • [HUN]PAStheLoD
    ez a te véleményed én eltöltöttem 2 órát egész kellemesen. és ennél többet nem tudott adni nekem(!) egy film se.