36
-
#36 télleg, a tomb raider2ben volt sárkány a végén? -
PedoPedroPondro #33 fosgeci -
#29 2 éve nincs normális film????Te hol élsz?Mars?:-) -
bTu #28 A Resident Evil jó volt, csakhát a szinkron khm..:) -
#27 A Resident Evil no comment:) -
#24 Az egy NAGY XAR!A Resident Evil-Kaptár volt eddig a legjobb játékból készűlt film... -
#23 Akkor is más véleménye! -
#20 Wazz volt Mario film is:) Arrol lemaradtam:(
Teknősökre ugráltak benne meg minden?:) -
#18 Szerintem meg a Mortal Kombat volt a legjobb játékból készített film. -
Yfel #17 Akárki akármit mond, szerintem a tomb raider még mindig a legjobb játékokból készített film volt... legalább annyit megér, hogy az ember moziban nézze... gondoljatok csak az olyan címekre, hogy "Resident Evil" meg társai...
Y -
gonosz #15 viszont ha ismersz vkit es megbizol a velemenyeben... -
#14 így is van:) -
IrkaBirka #12 Most a hatodik résznél tartok, és szerintem az eredeti jobb, mint a színésznős ;)
Arról nem is szólva, hogy az első Tomb Raider bevezető animációja alapján az a 'Megölték az apukámat' az első részben elég durva félrevezetés. Nu meglátjuk, hogy a második filmnek mi köze lesz az elsőhöz, illetve a játékhoz... (hmm, mire kijön a film, lehet, hogy piacon a tomb7?) -
#11 na szasza, valld be, hogy bele vagy zúgva a ribancba! :) -
#9 A TR1-ben az volt a jó hogy nem tartott még egy órával tovább. Angelina Jolie-nak meg jó szopós szája van. Szal ha a szopós száj a régi és lesz egy kis izgalom is a filmben akár jó is lehet. -
#7 Mások véleménye alapján megitélni bármit is anélkül,hogy saját tapasztalatból vonnánk le a következtetést hát khm..."érdekes dolog". -
#6 Egész jó volt az 1 is.Nekem bejött.Az előzetes alapján a 2 talán jobb lesz. -
#5 én 1X +néztem az 1-et, de annyiszor elég is volt, de azért +nézem a 2-t -
Braveheart #4 Hát remélem jobb lesz mint a játék, azt meg se néztem elég volt hallani a többiek véleményét... -
#2 ez a te véleményed én eltöltöttem 2 órát egész kellemesen. és ennél többet nem tudott adni nekem(!) egy film se.