Civilization III: Conquests
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
http://www.abandonia.com/games/99/download/Civilization_2.htm
civfanatics.com
apolyton.net
Mindkettõrõl rengeteg modpacket és scenariot lehet letölteni, ajánlom pl a warhammer fnatasy modpack-et.
Jah és persze még a Civ2 is állat!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Õrületesen jó játék! Hónapokra le tudott kötni annak idején és most sincs ez máshogy. Nemrég (kb. 5300 éve😊) elkezdtem egy gammát, ha jól emlékszem minden ellenfelet benyomtam, de csak Warlord szinten mertem elkezdeni, 1 nagy "szigeten". Ja én Egyiptomi vagyok, aztat szeretem.
Most (kb. Kr.u. 1300-ban), leigáztam a portugálokat -mivel nem volt életterem- és éppen nekifogtam a rómaiaknak is. A portugáloknak szerencséjük volt, mert 1 vagy két városuk egyenlõre😊 megmaradt, mert nem engednek át az oroszok a területükön, engedélyt meg sehogysem adnak (vajon miért? 😊), persze nem volt a környéken egy hajóm sem, de majd lesz...
Eleinte mikor csináltam a csodákat, mindig valaki megelõzött, 1 vagy két csodát csináltam meg, meg szereztem a portugáloktól is eggyet😊 most persze vezetek, de nem nagyon szeretnek velem diplomatikázni...
Írhatnátok ilyeneket Ti is. Nacsá.
The Matrix has you...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Írtam róla pár sort a pcdome-ra...
http://www.pcdome.hu/readerarticle.php?id=341
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Lesznek uj technikak az uj nepekhez, pl mumifikalas, hasonlok.
ez is egy tök értelmetlen hozzászólás a részemrõl
de ez van 😛
football without ultras is nothing
Érdekel a játék, amely még nem jelent meg ugyan, de karácsonyra szerintem már a servereken lesz.
Ki tud valami bõvebb infot? Miben lesz új meg ilyesmik. Annyit tudok, hogy alapból helyet kap egy nagyobb earth map, lesznek új egységek is de semmi egyéb...
Írjatok!