46
Civilization III: Conquests
  • tzmod
    Én tapasztaltam! Vajon van javító patch?
  • KH
  • ollie
    Nem tudom, mert soha nem nézem a városképeket, nem érdekel.
  • KH
    ööö, nem tudom tapasztalt-e olyat valaki, hogy gyári játékkal, patch-el a csodákat nem lehet látni a városképben, legalábbis a Conquest-es csodákat...
  • ollie
    nem ismerem őt, bár a warez siteokat se
  • ollie
    de
  • steweee
    egy bizonyos mihail kért ftp címet tőlem ahonnan letölthetné a civet meg hogy hogyan működik.ti ismeritek? itt szólok mindenkinek, főleg a nagyon segítőkész fiatalmebereknek hogy ha azt szeretnétek hogy sokáig működjenek warezsité-k akkor meggondolatlanul ne írkáljatok le mindent még priviben sem.nem láttam mihailtól még hozzászólást, így a nick-re kattintani sem tudtam, azért abból is már sok minden kiderülhet.nem is válaszoltam neki
  • zizzenet
    Az se kész...
  • ollie
    egyenlőre csak az alapjátékhoz van kész
  • Charly
    Sziasztok van hozzá magyarositás?
  • edios
    Onnan van meg a 3as,de ott nincs fenn a kieg
  • steweee
    wandoo
  • edios
    Nem,én csak sgfórumra járok:)
  • ollie
    Nem te kérdeztél erre a prohardveren is?
  • edios
    Nagggggggggyon szépen köszönöm! Már töltöm is
  • ollie
    Bocs, ott mégsem volt, de itt egy link:

http://www.abandonia.com/games/99/download/Civilization_2.htm
  • edios
    Thx,egy linket tucc mondani?
  • ollie
    2-est letöltheted az underdogs-ról
  • edios
    Dejó,h lanozni akarok civvel,és 1essel nem lehet(vagy nemtom hogyan kell),2es nincs meg,3ashoz meg nem találom a kiegészítőt sehol a neten... :(
  • ollie
    Ja a Conqusetben minden benne van, ami az alapban és a ptw-ben. Én is csak azzal nyomom.
  • steweee
    tudna vki segíteni?
  • steweee
    meg tudná vki mondani hogy ha telepítem az alapra a két kieglemezt akkor elég csak a conquestet felpeccselni 1.22-re(azt hiszem az a legmagasabb, vagy legalábbis nekem az van meg)és akkor már CSAK a conquest-tel érdemes játszani mert abban már minden benne van ami az alapban és a play the world-ben? mert azok nem mennek csak ha rátenném az alap crackjüket de nem tettem nehogy aztán ne induljon
  • ollie
    Ha valaki ki szeretne próbálni némi extrát:

civfanatics.com
    apolyton.net

Mindkettőről rengeteg modpacket és scenariot lehet letölteni, ajánlom pl a warhammer fnatasy modpack-et.
    Jah és persze még a Civ2 is állat!
  • Hamlet
    Megoldódott... kötsög depotism :)
  • Hamlet
    Felraktam az alap civ III-at felpatcheltem 1.29-re, ráinstalláltam a Conquestet. A conquestet crackeltem a mellékelt exékkel. Minden fasza megy a játék... CSAK mintha nem működne az irrigation és a mining. Hiába irrigálok ugyanannyi kaja terem! Ez miért van?
  • bigapó
    Jó kóstolgatást! Asszem sosem fog kimenni az íze a szádból
  • Falabu #20
    Nahh mivan emberek?! Kifogyott belőletek a hódítási vágy? Nekem most van meg a játék 3 órája és csak kóstolgatom, de így is elment az idő mint állat:)! A játék király. Nekem mint kezdőnek a játék kicsit nehéz, de megfogom szokni az biztos mert, "WOOOW"!!!
  • steweee
    az alap az rippes, a kieg az iso. lehet ez a baj. mindegy, már töröltem
  • ollie
    Úgy értem az egészet reinstall.
    Amúgy tört vagy eredeti? Nekem eredeti van és nincs vele gond.
  • steweee
    ha csak simán telepítem, akkor működik. de minek van kieg lemez ha nem telepítem fel? meg az egyúttal felpeccseli.5let?
  • ollie
    reinstall?
  • steweee
    az első része anno a kedvencem volt, akkoriban félelmetesen állat grafika, kitűnő változatos játékmenet! több száz órát játszottam vele. bár már én sem játszom ilyen jellegű játékokkal, kíváncsiságból kipróbáltam.és nagyon klassz.viszont rátelepítettem a kieg lemezt, és úgy nem működikm ehhez kellene segítség
  • Johnyy
    Ez tulijdonképpp stratégia vagy mi a lényege mert én sohase ismertem de anyian áradoztak róla hogy muszj kipróbni? Na majd megszerzem és ha még akkor is kell elküldöm... (stewe)
  • steweee
    vagy egy olyan crackelt exét, ami működik is. a gamecopywordös nem működik nálam! több verzióhoz sem!
  • steweee
    egy ifc23.dll filét tudna nekem vki küldeni?
  • bigapó
    Sziasztok!

Őrületesen jó játék! Hónapokra le tudott kötni annak idején és most sincs ez máshogy. Nemrég (kb. 5300 éve:)) elkezdtem egy gammát, ha jól emlékszem minden ellenfelet benyomtam, de csak Warlord szinten mertem elkezdeni, 1 nagy "szigeten". Ja én Egyiptomi vagyok, aztat szeretem.
    Most (kb. Kr.u. 1300-ban), leigáztam a portugálokat -mivel nem volt életterem- és éppen nekifogtam a rómaiaknak is. A portugáloknak szerencséjük volt, mert 1 vagy két városuk egyenlőre:) megmaradt, mert nem engednek át az oroszok a területükön, engedélyt meg sehogysem adnak (vajon miért? :)), persze nem volt a környéken egy hajóm sem, de majd lesz...
    Eleinte mikor csináltam a csodákat, mindig valaki megelőzött, 1 vagy két csodát csináltam meg, meg szereztem a portugáloktól is eggyet:) most persze vezetek, de nem nagyon szeretnek velem diplomatikázni...

Írhatnátok ilyeneket Ti is. Nacsá.
  • Botond #10
    na,írtak vissza,hogy ez azé van,mert már nem abc+map makein kell hozzá,hanem printing+navigation,merthogy így erősítették meg az exploration vonalat,ezt olvastam is,hogy megerősítették,de eddig nem tudtam hogy,na mostmár tudom :-)
  • Botond #9
    még mindig szar,egyszerűen nem megy a diplomácia rendesen,nem ajánlja fel a térkép cserét,se azt,hogy a kommunikációt más nemzetekkel átadjam egy 3diknak,nem értem ezek hova lettek,a sima civ3ban meg a ptwbenmég megvoltak,ezek nélkül meg nem az igazi a játék
  • Botond #8
    1.0ásban volt meg,na az full bug volt,mostmár van 1.22,de lusta vagyok visszarakni
  • [HUN]PAStheLoD
    de ez már régi .. viszont lehet most már Lmenne a gépemen rendesen ;>