19179
-
#109 FALLOUT RULEZ!!! -
#108 Ja, és a hozzás csatlakozó NPC-kről nem is beszéltem még. -
#107 Hol van az a Fallout 3 cikk? Amúgy Galocza, én szeretem a Falloutot is, meg a Morrowindet is, de a Fallout hangulata szerintem ezerszer jobb, mint a Morrowindé. A Fallout 1. 2.-t legalább 10x végigvittem, a Morrowindet csak egyszer, de kb 4-szer kezdtem neki. A kiegészítőket meg már nincs is kedvem feltenni. Teljesen te alakítod az emberedet is meg a történetet is (jó mondjuk ez ugyanúgy igaz a Morrowindre is). DE! A Faloutban nagyon változatos köldetések vannak, egy küldetést többféleképp is meglehet oldani (gondolok itt pl. a Geckoi erőműre, vagy az öreg maffiavezér - neki már nem jut eszembe a neve - megölésére) és jelentősen befolyásolja a későbbieket. A Morrowindben viszont nagyon egyhangúak a küldetések, nem találkoztam mással csak "ezt hozd el innen, ezt nyírd ki" típusúakkal. Pedig eléggé belemélyedtem a játékba elhiheted. Ja harcrendszer: hát nem tudom mennyit játszottál a Fallouttal, de ott nemigazán két-háromféle ütés létezik. Pl. unarmored skillel 100% fölött legalább 4 féle ütés, és 3 féle rúgás van! Ha felveszel egy power fistet, akkor még több típus előjön. Fegyvereknél meg mondj még legalább egy típust amit be lehetett volna tenni a normál és a célzott lövés mellé, mert nekem egy se jut eszembe. Szeretem a Morrowindet is, mert aző kategóriájában nincs nála jobb, te a Fallout egy teljesen más világ, ebbe bele tudod magad élni! -
#106 Nekem 3 CD-s Tactics-om van, akkor is le kell szedni hozzá azt a "kimaratt" textúrák 76Mb-s file-t???
Csakmert leszedem én, ha kell... :) De potyára minek? -
#105 Nagyon állat a Fallout 3 cikk... -
galocza #104 ne viccelj, klamath azért nem annyira nagy 8).
morrowind:
sajátnézetű rpg (a csaták ennek megfelelően valósidejűek), hatalmas bejárható terület, remek világ és atmoszféra, egy rakás társaság amelyhez csatlakozhatsz (3 nagy ház, 2 vallás, 5 társaság, PLUSZ a főfeladat), ha leírás alapján játszol, akkor 2-3 hét 8). egyedi (sokak által átkozott, szerintem jó) fejlődésrendszer, remek sztori, vagy 30féle skill abból 8(?) varázsolgatós. ha szeretsz olvasni (persze angolul), a könyvek jópár napra (hétre?) elegendő olvasmányt biztosítanak (mitológia, történelem, mesék, mítoszok stb). magas újrajátszási érték (a replay value-t hogyan lehet lefordítani?). megaminemjuteszembe, ezt látnikell 8). ja, és melléadták a szerkesztőt, ennek köszönhetően hihetetlen mennyiségű mod, kiegészítő, model stb. van hozzá. szóval ha végetért a történet (és a 2 kiegészítő 8), akkor sem kell unatkozni.
bővebb info:
hivatalos oldal (szkrínsotok, videók, hogy tudd, miről is van szó)
http://www.elderscrolls.com
a birodalmi könyvtár, a morrowind és a korábbi elder scrolls könyvek szövege. aki tud angolul, annak élvezetes olvasmány (na jó, a 90%a)
http://til.gamingsource.co.uk/
nemhivatalos mw oldal, millió infóval
http://12.145.63.45/~uesp/
a legteljesebb leírás
http://www.uhs-hints.com/uhsweb/morrownd.php
na jó, van 2 rossz hír.
az egyik a gépigény: magas, pedig nem mai gyerek: ld hivatalos oldal (de az persze hazudik, szorozd meg 2-3mal)
a másik, hogy "A morrowindnek szar a harcrendszere, az a csapkodás nem egy komoly szerepjáték-fíling." 8)
ja, és ha kérdésed van, szívesen látunk a morrowind topicban.
és elnézést a fallout mániákusoktól, de az úgysem lesz 8). -
bandia #103 Milyen játék a Morrowind? Grafika, Történet?
Vic háza? Ok, majd megnézem, bár nem tudom hogy találom majd meg! Talán valaki tud róla mondani Klamathban valamit:)
Köszi -
galocza #102 ok, kár is vitatkozni ezen, semmi kedvem az ördög ügyvédjének szerepkörében villogni és egyik kedvencemet védeni a másikkal szemben. -
galocza #101 bandia (bocs a banditáért, akkor keltem 8( ),
#97c
vic házában. remélem nem adtad el 8)
saját. nemtom mire térek ki benne, megnéztem, '99 februári a filé. olyan biztosan nincs benne, hogy "az északkeleti utcában jobbról a 3. ház" meg ilyenek. 100kba sima textbe az már nem fért bele 8). ja, és küldöm. -
#100 Fallout2ini.hu.... -
bandia #99 Hali! Nah egy új kérdés! Hol van a rádió Klamthban mert csak úgy engedik el Vicet ha azt viszem nekik!! Merre? Ez a 256 szín egy kicsit zavaró, alíg látok valamit! Az emailem: [email protected]! Köszi ( Angolul elég jól tudok, úgyhogy az nem gond, csak nem találok dolgokat! ) Köszi még egyszer! -
bandia #98 Milyen leírásoid van? Mert nem találom ezeket a cuccokat, és vagy órákig keresgélhetem, de azz sem segít! Keresd meg a rádiót! Ok, de azért elég nagy az a Klamath! Szóval ilyesmikre is kitérsz benne? Köszi -
bandia #97 Hali! Nah egy új kérdés! Hol van a rádió Klamthban mert csak úgy engedik el Vicet ha azt viszem nekik!! Merre? Ez a 256 szín egy kicsit zavaró, alíg látok valamit! Az emailem: [email protected]! Köszi ( Angolul elég jól tudok, úgyhogy az nem gond, csak nem találok dolgokat! ) Köszi még egyszer! -
#96 Jah, amúgy a Morrowind is nagyon jó, de ég és föld a két játék. -
#95 Falloutban 2 félét csapkodni? Jah, unarmedba, de fegyverek is vannak... -
galocza #94 morrowindben 3félét tudsz csapkodni, míg falloutban max 2-t. amúgy nekem nem a harc a lényeg, hanem a kaland, és hogy éljen a környezet és utóbbiban - eddig - a mw a csúcs.
félreértés ne essék, nagy fallout fun fan (fff) vagyok, nem poénból készítettem mind2höz leírást annak idején, de jött ami jobban tetszik és kész.
ja, bandita, ha leírod a levélcímedet (az infoból kivették, na mi a szösz?, kapsz fo2 leírást 8). -
#93 Kérdezz csak nyugodtan, de ha nem akarjut szétoffolni a topicot akkor emailezzünk :)
Angollal hogy állsz? -
bandia #92 Köszi megvan:))) Eléggé eltájoltam magam:) Közvetlenül a kulcsos gyerek mögött volt az ajtó! Köszönöm a segítséget! Majd írok ha elakadtam, persze csak ha nem gond! Köszi -
bandia #91 Hali! Na exitet csak lejjebb találtam! Trapper Townban már jártam, onnan van a kulcsom! De ott nem találom azt amit nyitna! :(Hogy néz ki! Ja ott a muksók a tüz körül nagyon szentségelnek! Sajnos észak felé, ahol a fegyverboltot látom, nem tudok eljutni, az utak blokkolva vannak hordókkal, meg valami caravan feliratával! Innen délre meg csak egy tisztás van geckokkal! Szóval a bejárat trapper townban van? Kb merre mert onnan nem tudok balra, vagy északnak menni:( Köszi a helpet! Bocs hogy ennyi a kérdés! -
#90 Azért mert leírtam a véleményem anélkül hogy bárkit is megbántotam volna és anyáztam volna? -
Augustus Gigo #89 -
#88 de utálom az ilyen embereket ... -
Augustus Gigo #87 sajnos, pedig de jó lenne egy újabb rész, nem egy ilyen konzolos prüty-prüty game -
#86 Jah, és bocs, de nem healing potion hanem stimpack :) -
#85 A város központjától nyugatra van, nem ott ahol a robothoz vezető exit van, hanem onnan kicsit feljebb lévő exiten menj át. Ez a Trapper Town(a város egyik negyede...)
A Geckokat meg hagyd még egy kicsit, amíg nem lesz jobb fegyvered, sörétes, magnum, ilyesmi. -
bandia #84 Sziasztok megint elakadtam! Klamathban vagyok, a második város! Nem találom a csatornához vezető utat, amihez a kulcsot kaptam:((( Már végigjártam mindkét városrészt, még délen is voltam geckokat gyilkolászni! Merre van? Északnak? Pedíg leírással próbálom megcsinálni, de még így is lama vagyok:( Nem könnyü! Ja meg még egy puskám sincs, így meg ha elmegyek a csákóért a toxic cavebe, úgy legyaknak a geckok mint az állat, pedíg 6 healing potionom is van! Valaki segítsen ha tud! Köszi! -
#82 Mivel az konzolra lesz :)
Nagyon sajnálatos hogy a Fallout névben csak annyit látnak, hogyha kell a pénz akkor bármiylen kakát eladunk vele oszt kész... -
Augustus Gigo #81 konzolosnak tűnik nagyon, műanyag ízű -
Augustus Gigo #80 lesz vmi fallout: wasteland vmi, 3ds a cucc egy trailer van már a neten róla, de nekem nem adja vissza a régiek hangulatát -
galocza #79 ugyan a morrowind valós idejű, és erre a kifejezésre diablo-klónok miatt haragudtam (amelyek nem átallják magukat rpgnek nevezni!), de nálam ez a top. ekkora szabadságot, ennyi lehetőséget még semmibe sem láttam belezsúfolva...
de ez előtt a falluotok és az arcanum volt nálam is a csúcs.
csak ha lesz fo3, nehogy úgy járjunk mint a lionhearttal. ebben a nézetben rühellem a ríltájmot. ott is remény->várakozás->még sok várakozás->na ne!-csalódás. arcanumban és fotban legalább lehetett körökre osztottat választani. -
#78 Nem csak szvszerint hanem így is van :) -
#77 +szerény véleményed szerint .. -
#76 Van hozzá magyarosítás is, ha kell adok linket :) -
bandia #75 Köszi, mindjárt meg is próbálom! Nagyon tetszik a játék, csak ezen felhúztam magam, mert nem ment:( De most nekivágok! Köszi -
bandia #73 Sziasztok!
Fallout 2 ben hogyan lehet kinyitni a 2. ajtót az elején?? Már kezdek ideges lenni:( Valami tolvajkulccsal lehetne kinyitni, de nekem csak két dárdám, meg skorpiófarkaim vannak, na meg egy gyógyító csomag! Aki végigjátszotta légyszi segítsen! Nem találok sehol tolvajkulcsot! Plz Help!
Köszi -
#72 LEgyen a F3 olyan játékmenetben, mint az 1. és grafikában mint a Tactics.
Egy szót nem szólnék egy ilyen kombináció esetén. -
bandia #71 Sziasztok!
Nem tudtok egy Fallout 2 linket?
Mikor lesz 3??? AKAROOOOOOOOOOM
Csáó -
#70 Kösszzz a tanácsot Stranger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#69 Jaja Secmannak igaza van. A Tactics is nagyon fasza, de elbújhat az első két részhez képest -
#68 Jó csak iTT NAGYHEGYESEN ahol lakom van egy purgyé faszkalap és félti a A SZAROS CDit Másoknaknak akit ismerek, nincs meg mert nem szeretik ezt a játék stílust!!! Pláne hogy kiprószilom az 1t és 2t, egyszer élünk!