Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ma kezdtem el a játékot, de máris az elején bekrepáltam. A gondom az, hogy Megaton-ban sehol, de sehol nem találom a fegyverárúst. Segítene valaki elmagyarázni, hogy hol van?
:3
Van egy plusz leírást adó modn, amit nem elég aktiválni, hanem a C:\Document and setting\User\Dokumentumok\My Games\Fallout3\ mappában a fallout.ini ben át kell írni 1 értéket 0-ról 1-re. A baj az, hogy ebben a mappában nekem nincs ilyen fájl, csak 1 ilyen: FalloutPrefs.ini. Ebben pedig nincs benne az a bejegyzés amit át kéne állítani. Egyébként errõl van szó: bInvalidateOlderFiles
Rányomtam a Toggle invalidation ra és utánna beléptem a játékba(azért nyomtam rá,mert egy hsz szerint ugy értettem,hogy ara rá kell nyomni...noob vagyok még ehhez a modoláshoz),ezután beléptem a gameba és amikor a folytatásra nyomtam,azt írta ki,hogy néhány tárgy már nem létezik...
Szóval valamit elcsesztem?De ha Nem a Mod Manager-el indítom,akkor megvannak a tárgyak.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
"The trees move. Do you not see it?"
Turn Me On Dead Man
A halál csupán a kezdet...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
1. Köszönöm, megjelent.😊
2. Most meg miután beszéltem vele, nem hajlandó elindulni.
A broken steel az úgyis csak a vége után jön...
Ami még fenn van...
Ancorage
Pitt
Point Lokout
"When you arrived to the Abandoned car tunnel open the gate. How? Go to the console,click to the gate(door,locker etc..)and write unlock,it will open
If Paladin Tristan not in the tunnel you need to place him here... Write the console:''Player.placeleveledactoratme 01005686 (This will only work if you start the dlc by FOMM,put broken steel to top)
Talk to him then follow...
..Liberty Prime will do the dirty work."
help
* fix - head to the south east corner of the map to discover "Rockland Car Tunnel" when outside open the console and enter "prid xx005689" hit enter then type "moveto player" this will move Paladin Tristan next to you (can be used with any missing character, just find their reference id which can be found at the top of the screen by clicking on them ingame).
Az "xx" helyére pedig ez alapján írd be a kétjegyû számot.
A küldetés meg van hozzá?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Jön szembe egy raider gondoltam nem pazarlom rá a lézert. Kézbekapom baseballütõt és 4 ütést vittem be...
1. Left hand crippled
2. right hanc crippled
3. Left leg crippled
4 head crippled
Death
Szabályos kivégzést hajtottam végre szerencsétlenedne. A lézer és plazma elegánsabb azért. 😊
A honosításnak van valami problémája a BS-sel, ezért nem indul be az elsõ küldi.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
õ is régi fórumozó, akkor még nem volt sem kötelezõ regelés, sem aláírás, páran így helyettesítették, aztán a szokás hatalma lecsap <#vigyor2>#vigyor2>
"The trees move. Do you not see it?"
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
miért érzed szükségletét annak hogy minden hozzászólásodat aláírd a monogrammoddal ?
Turn Me On Dead Man
no meg mi az hogy saját stílusokat? 😊
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Mi tudunk olvasni...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.