Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zan
Megatonba ha mbemész a 2 fejõ tehén mellett fel azon a rámpán,aztán ott asszem az elsõ ház,ami elõtt egy kisebb terasz is van.Ott kapsz ezt azt,de ne számíts nagy választékra!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

DJ RX7
Üdv!

Ma kezdtem el a játékot, de máris az elején bekrepáltam. A gondom az, hogy Megaton-ban sehol, de sehol nem találom a fegyverárúst. Segítene valaki elmagyarázni, hogy hol van?

:3

Hello!

Van egy plusz leírást adó modn, amit nem elég aktiválni, hanem a C:\Document and setting\User\Dokumentumok\My Games\Fallout3\ mappában a fallout.ini ben át kell írni 1 értéket 0-ról 1-re. A baj az, hogy ebben a mappában nekem nincs ilyen fájl, csak 1 ilyen: FalloutPrefs.ini. Ebben pedig nincs benne az a bejegyzés amit át kéne állítani. Egyébként errõl van szó: bInvalidateOlderFiles
Zan
Sziasztok,miért van az,hogy ha ezzel a Mod manager-el indítom el a játékot,akkor eltûnik a szervópáncél rólam...:S?

Rányomtam a Toggle invalidation ra és utánna beléptem a játékba(azért nyomtam rá,mert egy hsz szerint ugy értettem,hogy ara rá kell nyomni...noob vagyok még ehhez a modoláshoz),ezután beléptem a gameba és amikor a folytatásra nyomtam,azt írta ki,hogy néhány tárgy már nem létezik...

Szóval valamit elcsesztem?De ha Nem a Mod Manager-el indítom,akkor megvannak a tárgyak.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Calver
én meg végigvittem kétszer mikor kijött, és most az istennek sincs kedvem/erõm elõvenni amikor jönnek jobbnál jobb DLC-k <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

sambauer
basszus jönnek itt a jobbnál jobb dlck és én még az alapjátékot se vittem végig 😄

Turn Me On Dead Man

Fenrir
Pedig az kelleni fog hozzá, próbálkozz még.

Mi a baja?

A halál csupán a kezdet...

hogy lehet elindítani a fallout 3-at? nem birom feltenni a dx 9c-t. help! please hurry!
Fenrir
A BS-t azért érdemes már most felrakni mert az megemeli a szintkorlátot 30-ra, mivel DLC-k nélkül sem nagy mûvészet elérni alapjátékkal 20 fölé ezért azt érdemes berakni a modok közé és aktiválni. Én azt mondom, hogy a fõküldetésen kívül kolbászold végig a térképet az alapjátékban, keresd meg az összes bólogatós figurát aztán ha már meguntad csináld meg az OA-t, utána meg akár a Pitt-et.

Fenrir
Mothership Zeta will be the fifth Fallout 3 add-on, to be released in late July 2009

balee4
Lehet tudni, mikor jön a kövi DLC, a Mothership Zeta?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

lalakov
Köszönöm, mûködik, a kaput nem nyitottam ki elsõre.<#vigyor2>
xblades

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

lalakov
Megbolondulok<#falbav>
1. Köszönöm, megjelent.😊
2. Most meg miután beszéltem vele, nem hajlandó elindulni.
A kiegészítõkbe milyen szinten érdemes belekezdeni?

A broken steel az úgyis csak a vége után jön...

Ami még fenn van...

Ancorage
Pitt
Point Lokout
Drephis
ugyanez volt a gondom nekem is...

"When you arrived to the Abandoned car tunnel open the gate. How? Go to the console,click to the gate(door,locker etc..)and write unlock,it will open

If Paladin Tristan not in the tunnel you need to place him here... Write the console:''Player.placeleveledactoratme 01005686 (This will only work if you start the dlc by FOMM,put broken steel to top)

Talk to him then follow...
..Liberty Prime will do the dirty work."

help

lalakov
Köszi, de így sem megy.😞 Megtaláltam azt a buzi számot (naná, hogy nem volt a listában), xx=03. Most a térkép azt jelzi, hogy ott van elõttem, de én nem látom. Úgy tûnik kimarad nekem a BS.😞(
Fenrir
* May 16th, 2009 - Paladin Tristan does not appear at quest marker for "death from above"

* fix - head to the south east corner of the map to discover "Rockland Car Tunnel" when outside open the console and enter "prid xx005689" hit enter then type "moveto player" this will move Paladin Tristan next to you (can be used with any missing character, just find their reference id which can be found at the top of the screen by clicking on them ingame).

Az "xx" helyére pedig ez alapján írd be a kétjegyû számot.

Fenrir
Már mint az npc nincs ott vagy maga a hely sincs?

A küldetés meg van hozzá?

lalakov
Ott állok, már vagy 3 napot átpörgettem.😞
Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rockland Car Tunnel a térkép bal alsó szélén van, a Dunwich épülettõl még nyugatabbra.

lalakov
Hol a rákban van Paladin Tristan? A küldetés szerint a Rockland Car Tunnel-nél van, de a térkép a Citadellt mutatja és egyik helyen sem találom. Kiszedtem a magyar esp file-t, de így sem mûködik.
Fenrir
Akkor sajnos azt kell majd visszatöltened.

A fõjátékot kijátszottam, a anchoraget és a pittet is, elkezdtem a broken steeles küldit de rögtön visszamentem a víztisztítóhoz, és ott ragadtam. Csak pár órával azelõtti mentésem van amikor még a pitt-ben azt választom , hogy elvigyem e a babát vagy nem.

hol tudok goul maszkot szerezni?
Fenrir
Nincs mentésed a harc elõttrõl? Amikor az enklávétól elfoglaljátok a tisztítót?

Fenrir
A dokumentumokba a My Games közé.

Én visszamentem a víztisztító helyre és nem enged ki. Az auto és gyors mentésem is itt van már csak , itt mászkálnak a tudósok de nem mondanak semmi érdemlegeset. Hiába veszem ki a HU filet akkor sem enged ki a helyrõl.

hova teszi a mentéseket?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Fenrir
Csak addig kell amíg a fõküldi kész nem lesz, aztán visszarakhatod.

xblades
Nekem még a DLC végén csinálta ugyan azt. Igy ott is kivetem a Fallout3_Hu.esp fájlt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

De ha az elsõ küldi kész, akkor mehet vissza a magyar, vagy még lesz vele gondja?

Mekkora egy vadállat vagyok...

Jön szembe egy raider gondoltam nem pazarlom rá a lézert. Kézbekapom baseballütõt és 4 ütést vittem be...

1. Left hand crippled
2. right hanc crippled
3. Left leg crippled
4 head crippled

Death

Szabályos kivégzést hajtottam végre szerencsétlenedne. A lézer és plazma elegánsabb azért. 😊
Fenrir
Ha magyar nyelvû a játékod akkor mielõtt belépsz a vítisztítóba mentsd le, lépj ki és a fallout3hu fájlt (nem tudom, hogy mi pontosan a neve) vedd ki a data könyvtárból. Sajnos nem elég ha csak kikapcsolod a launcher-bõl a modok közül, legalább is nekem az nem volt elég.

A honosításnak van valami problémája a BS-sel, ezért nem indul be az elsõ küldi.

davidka003
Beszélni kell a Fellegvár urával. Mikor felébredtem utána nekem sem frissült a küldetés, de mikor már beszéltem vele akkor kiírta, hogy küldetés teljesítve és megkaptam érte az XP-t.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

hiho az lenne a problémám,h végigvittem az alapjátékot és felébredtem 2 héttel késöbb de a take it back küldi nem updetelödött és ha vissza megyek az emlékmûhõz akkor már broken steeles emberek vanak ott meg minden. A mellék küldiket fel is tudom venni (holly water). Szóval mit kéne csinálni,h befejezem a take it back küldit?

basszus rossz helyre irtam, eredetileg nem ide szándékoztam, bocs.

xblades
Kull és mindezt egy sötét szobában erõsítõre kötött számítógépen 40cm mélynyomóval.( én így próbáltam ki anno)

Inkább ne. XD Én már AVP 1ben is a falra másztam, ha az emberrel toltam. Csak csipog a szar és a pofádba ugrik valami. XD

xblades
Na ez nincs benne, de azért durva lenne egy ilyen mod.

xblades
Nézd én csak a saját tapasztalataimat írtam le. Kicsivel visszább ott van leírva.

xblades
O tényleg rosszul írtam kösz, balra van. És én a csõ fölött is el tudok menni.

Fenrir
Ne bénázzatok már. Amikor bejöttök Megatonba nézzetek a bomba felé. Bal oldalon a domb tetején a legelsõ ház lesz az amit neked ad a seriff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miután hatástalanítottad a bombát.

Calver
off:

õ is régi fórumozó, akkor még nem volt sem kötelezõ regelés, sem aláírás, páran így helyettesítették, aztán a szokás hatalma lecsap <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

KranaZoli
Gondolom így szokta meg. Egyéb topic-okban is ugyanígy tesz. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

sambauer
off:

miért érzed szükségletét annak hogy minden hozzászólásodat aláírd a monogrammoddal ?

Turn Me On Dead Man

Encore
Ez tévedés, hogy ha valaki felrobbantotta Megatont akkor nem indul el a 3. DLC. Én is olyan karakterrel próbáltam ki a DLC-ket, akivel felrobbantottam megatont és mûködött minden DLC. Ha jól emlékszem egy mellékküldetés vezett volna megatonba így azt nem lehetett megcsinálni, de mindem más mûködött.
kispancsi
milyen néven jelöli a local map a sját házat? én végignéztem és semmi 😞

no meg mi az hogy saját stílusokat? 😊

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Nem...
Mi tudunk olvasni...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

tudnátok adni egy 1.5 ös carckot, mert ami van az nemjo a gamecopyrol szedtem le az 1.5 öst egy lancher van benne, az nemjo :S