--::Figyelmeztető program::--
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az, ha lesz idõm beleírom, csak most épp nincs idõm a progit fejleszteni sajna
igen, csak a forum.php-t nézem, ha megtalálja a progi benne a "Szia" szót akkor be vagy jelentkezve
Kipróbáltam, nem mûködik, azt írja, nem vagyok bejelentkezve. Mondjuk Firefoxhoz valószínûleg lehetne valami hasonlót csinálni kiterjesztésként...
These are my friends, see how they glisten...
Persze, még jó hogy nem léptet ki, ha új ablakban vagy mondjuk új fülön nyitok meg egy linket... (pl nálam most is 5 fülön különbözõ SG-s topicok vannak megnyitva...)
Szóval akkor a cookie-t nem is nézi, csak a forum.php-t? Hmm...
Szóval akkor a cookie-t nem is nézi, csak a forum.php-t? Hmm...
pedig sztem ez jó ötlet lenne bele!
"melyik topikba"
az nem is volt célom
az nem is volt célom
az a lényeg, hogy új böngészõ ablakot nyitva is bejelentkezve kell lenned, azt már nem tudom melyik böngészõ hogyan oldja meg a dolgot
az én progim a www.sg.hu/forum.php szöveges file-t tölti le
az én progim a www.sg.hu/forum.php szöveges file-t tölti le
Miért, hol keresi a cookie-t ez a program? Speciel az Opera, a Firefox meg a többi nem-IE-alapú böngészõ nem ott tárolja a cookie-kat, mint ahol az IE, hanem a programhoz tartozó profil mappájában, mint az összes többi beállítást is (ráadásul a Firefox és az Opera is 1 db fájlban tartja õket, nem külön-külön, mint az IE). Szóval szerintem nem csoda, hogy "nem jön át", ha eleve rossz helyen keresi.
firefoxnál nemmegy, ie-t a büdös életbe nem használok és ki se mutatja hogy melyik topikba van új üzi! bocs h kiritzálom én ilyet nemtok, csak mondom!
akkor valószinû nem jön át a cookie vagy valami hasonló probléma lehet, beállításokba kell talán belenyúlni, nekem IE van annál így müxik
de köszi hogy kipróbálod a progimat! <#circling>#circling>
de köszi hogy kipróbálod a progimat! <#circling>#circling>
Nekem nem megy. Benn van a pipa a bejelentkezve marad-nál. Operát használok mégis azt írja ki a progi, hogy nem vagyok bejelentkezve. HELP!
Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Elkészült az újSáG (kedvencekhez hozzászólás, és új topic figyelõ) 1.3-as verziója.
LETÖLTÉS
újdonságok:
- vizuális megjelenítés (óra melletti ikon!!!) (4 ikon: nincs kapcsolat, nincs üzenet, új üzenet (eltûnik, ha olvasottá válik az üzenet), új topic (ikonon jobb gomb nyomására tûnik el) egérrel ikon fölött leírást kapunk az ikon jelentésérõl
- privát üzeneteknél is jelez
- kalibráció fájlból (ujsag.cfg) + kalibrációs program (arra az esetre, ha SG oldalán változás történne)
- kalibráció szükségének jelzése (nem 100%-osan biztos)
- hang kikapcsolásának lehetõsége
Használjátok egészséggel!
LETÖLTÉS
újdonságok:
- vizuális megjelenítés (óra melletti ikon!!!) (4 ikon: nincs kapcsolat, nincs üzenet, új üzenet (eltûnik, ha olvasottá válik az üzenet), új topic (ikonon jobb gomb nyomására tûnik el) egérrel ikon fölött leírást kapunk az ikon jelentésérõl
- privát üzeneteknél is jelez
- kalibráció fájlból (ujsag.cfg) + kalibrációs program (arra az esetre, ha SG oldalán változás történne)
- kalibráció szükségének jelzése (nem 100%-osan biztos)
- hang kikapcsolásának lehetõsége
Használjátok egészséggel!
új topic figyelés most már müxik (elvileg)
Van egy free határidõ napló is asszem azzal is lehet ilyemiket: Task Plus a neve.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez a program hatalmas!!!!!!!!😄
Grat!!!
Grat!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szeretnél SG fórum üzenetekre minél hamarabb reagálni? Akkor ez a progi kell neked!
újSáG v1.0 - kedvencekhez hozzászólás, és új topic figyelõ -
újSáG v1.0 - kedvencekhez hozzászólás, és új topic figyelõ -
*3.1
Tényleg? Csakhogy nem használok windowsos ötleteket.
Ez egyébként valóban jó ötlet, csak külön programot kerestem.
Az EyeloveUkiderült, az u betût space nélkül kell beírni...
És ez agent már a win3.0ben is megvolt? Mondjuk újabbat használok, csak kiváncsi vagyok, ez is egy más OS ötletének lejmolása.
Mindenesetre kösz a tippet!
Ez egyébként valóban jó ötlet, csak külön programot kerestem.
Az EyeloveUkiderült, az u betût space nélkül kell beírni...
És ez agent már a win3.0ben is megvolt? Mondjuk újabbat használok, csak kiváncsi vagyok, ez is egy más OS ötletének lejmolása.
Mindenesetre kösz a tippet!
Scheduling Agent, jaja...
És közben a pizza is elkészül, nagy vagy!!!
Esetleg próbálj ki egy konyhai idõzítõt. Feltekered 30 percre és akkor csörög😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, ha tudtok!
Keresek egy olyan programot, amit meghatározott idõnként figyelmeztet, arra például, hogy álljak fel a számítógép mellõl pihenetni a szemem, riaszt egy idõpontban, esetleg a riasztás tárgyát is lehet változtatni.
Kifejezetten erre a célra fejlesztették ki a Eyelove U nevû progit, amire hivatkoztak a PCFormat 2002. Júniusi vagy júliusi számában. A baj az, hogy nincs meg az újság már, és a weben már alaposan utána kerestem Vizslával, Google-vel, de csak pár serialt, cracket nyomott ki.
Szóval ez, vagy ehhez hasonló figyelmeztetõ programra lenne szükségem, ami a leírtakhoz megegyezõen figyelmeztet, értitek.
Most nem feltétlenül kalózkodásra buzdítok, lehet próba verziós is, egy címet kérek ahol elérhetõ, a program nevével.
Remélem valaki majd talál valamit, és megosztja velem.
Köszönettel és üdvözlettel:
Piscator
Kérlek segítsetek, ha tudtok!
Keresek egy olyan programot, amit meghatározott idõnként figyelmeztet, arra például, hogy álljak fel a számítógép mellõl pihenetni a szemem, riaszt egy idõpontban, esetleg a riasztás tárgyát is lehet változtatni.
Kifejezetten erre a célra fejlesztették ki a Eyelove U nevû progit, amire hivatkoztak a PCFormat 2002. Júniusi vagy júliusi számában. A baj az, hogy nincs meg az újság már, és a weben már alaposan utána kerestem Vizslával, Google-vel, de csak pár serialt, cracket nyomott ki.
Szóval ez, vagy ehhez hasonló figyelmeztetõ programra lenne szükségem, ami a leírtakhoz megegyezõen figyelmeztet, értitek.
Most nem feltétlenül kalózkodásra buzdítok, lehet próba verziós is, egy címet kérek ahol elérhetõ, a program nevével.
Remélem valaki majd talál valamit, és megosztja velem.
Köszönettel és üdvözlettel:
Piscator