492
-
campy #492 fúú féléves késéssel:D
1. asszem le kell menni a szőke csávóhoz beszélnivele utána menj a látcsőhöz ami szembe van vele
2. menj lejjebb ahol dugnak ketten ott is találsz egy látcsövet ami leesik
3. menj vissza a csávóhoz add oda a magazint (2. részt) és kapsz egy 25 centest dobd be a látcsőbe->meglátod a babát a Jefferson orrán
4. menj vissza oda ahol leesett a látcső, kattints a leesett látcső helyére
5. vissza a szőke boltoshoz ill Ginával is majd beszélni kell hogyan szerezzél katapultot...
6. menj fel a kocsitokhoz és a rózsaszínű kocsi hátulját nyisd ki a késeddel->vedd fel a catapultot
7. menj vissza a catapulttal a leesett látcső helyére a catapulttal együtt kattintva Lulának a kutyát kell oda lőnie a hegycsúcs orrára ha sikerült 100%-ra lőnöd kicsit fel akkor leesik a baba és hozza a kutyus...
8. menj vissza Ginához a babával együtt
9. beszélj megint a szőke boltossal add oda neki a "Josh in Western papírt" elutasít, menj vissza Ginához és vedd rá h ő beszéljen a szőke boltossal (papírt is add oda neki)
10. ráveszi menjetek vissza a kocsihoz és irány Colorado asszem -
Jocisan #491 Sörsztriptíz -
Jocisan #490 Gamempire.extra.hu -
Borsheyd #489 Hellosztok ott vok a MT Rousmore nál de nem tom mit kell csinálni valaki irja le kérem köszönöm elöre is -
bazsi123 #488 a dvd-n lévő deviance meppából másold a crack-et a telepített játék könyvtárába -
ernokiss #487 "Copy the crack from the DEViANCE dir on the DVD into game dir" ez mit jelent? -
romi8 #486 Mi az a Lula? -
#485 Lula Sexy Empire-hez tud vki patchet, mer elég keveseknek megy xp-n az alap verzió. Thx -
ricsa008 #484 hali mindenki az elején nem tom holvan a telefonszám a gyufásdobozon nem látok semmit meg sehol nem találok semmit segítsetek!!!! -
imuniquelady #483 szija nagyfater!
nekem xp alatt ment végig a játék.nézd meg a crackeket h jol csináltál e mindent a felrakás során.a lehetőségek attol függenek h miről raktad fel a játékot. -
Nagyfater #482 Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy windows Xp alatt nekem mért nem indul el a Lula 3D, mert amikor elidítom akkor addig indul csak el, hogy sötét lesz a kép és utána kihozza a szokásos hibajelentő ablakot. Valami ötlet? -
imuniquelady #481 megtudjátok mondani h még milyen részek vannak a lulákbol?
jo lenne mert akkor leszedném azokat is... -
imuniquelady #480 kipörgettem a játékot...hát én többre számitottam és a sok lövöldözéssel elrontották a végét... -
Tiati #479 Most találtam egy magyar nyelvű végigjátszást.
A játék összes helyzete is letölthető.
Az utolsó harc utáni 3 perces filmbejátszás is
innen letölthető.
-
marcio mela #478 Korábban egyszer igen de NEW ORLEANS-ben már nem tudtam menteni.Kb. onnan amikor becsaptam Hanket és Sarah ID-jével bementem a Chichen Club-ba. -
Tinalove #477 én se tok menteni két ölés között? akkor az enyém is hibás??? -
marcio mela #476 jópofa játék.Milyen adult nem japán játékok vannak még?Poker nem érdekel. -
marcio mela #475 Ott véreztem én el.Valami hiba volt abban a programmban amit letöltöttem és nem tudtam játék közben menteni.Persze nem álltam neki előről a játéknak ezért sajnos nem tudom mi a vége. -
Tinalove #474 fúúú, köszi szépen! sokat segítettél! most a cloroform hatása alatt vagyok, ölöm az embereket. van egy két nehéz is -
marcio mela #473 Menj a villanyoszlophoz.Ajtó kinyílik.Lula megpróbál bemenni de nem tud.Mond valamit az ajtóról és ezután ha megszólítod Ginát ott lesz a lehetőség,hogy felkérd a feladatra.
Majd meséld el mi van a végén. -
Tinalove #472 sziasztok! valaki tud segíteni???? a lulába az utolsó részben vagyok és megakadtam. az a feladat h ginát odaállítsam a villanyoszlop alá h betudjak menni a házba, viszont az istenért se tudom odaállítani. Hogy kell?
-
marcio mela #471 Mi a játék vége?
Mivan azután,hogy mindenki le lett lőve? -
ugot2know #470 én sem tudok bejutni,pedig a lairásnak eleget tettem! -
Keiza #469 valaki nem tud hozzá magyarítást?
-
#468 1.61Gb a DVD-n -
istvan3 #467 mekkora a teljes játék?
? mb -
Charmed #466 Szerintem, ha követed a végigjátszást, akkor mennie kéne a dolognak. -
Birkás Csaba #465 Valaki tudna segíteni? Már a 2. pályán elakadtam :( A kaputelefonos házba valamiért nem tudok bemenni. Pííííííííííííz help me!!!! -
Vlala #464 Ezért kár volt felhozni a topicot. :( -
mano913 #463 szar a játék
-
Charmed #462 Valaki el tudná küldeni a nudepatch-hez kellő v3o fájlt? Amit a demo változathoz mellékeltek, azt nem lehet a teljes játékkal használni.
Az is jó, ha leírja nekem valaki, hogy miket kell módosítani a fájlban.
[email protected] -
angelx #461 Lula 3D végigjátszást innen letöltheted:
Lula 3D végigjátszás -
hejyjyjy #460 Csá!
Azt szeretném kérdezni hogy van-e a játékhoz magyarosítás?
Kösz. -
Cash Money #459 az elején a telefonszámot kitől kell elkérni és hogyan?
mert azt olvastam hogy a napozós csaj adja de nekem nem csinál semmit csak a vibrátorral nyomta meg lula -
iceye #458 ismét! már bent vagyok a bárban és be tudtam menni a dominához a többiek már lementek! még mit kell csinállni az emeletenn mert odalent hank nem enged ki! szerintem már mindent megcsinálltam! a dominával kell valamit? vagy ahol sexelnek a szobában? HEEEEEELP -
#457 AZeredeti jó volt azért az elején aztán az is dög unalom lett:) -
iceye #456 heeeelp! hol van a paroka és melyik házba kell bemenni? már a kártya meg van de nem tudom tovább mit kell csinálni! valaki segitsen please!! az idegeimre megy ez a játék! -
#455 Ha valaha letezett szanalmasabb jatek a vilagon akkor ez ezaz. Haver itt jacca lassan masfel oraja es csak elkepedve nezzuk hogy 2006 van. -
#454 Az nekem is jól esne! -
Akos17 #453 csáóó még mindig nincs magyaritás? esetleg magyar végigjátszás? :) köszi