39
újságcikk
-
#39 de hamarosan az olimpiákon sem fogsz látni hasonló "eladható" sportágakat szerencsére! -
#38 :) naná, hogy nem, de még a CNN világsport híradójában sem! -
OPM #37 igaz-igaz
német hiradóban sohasem láttam még a sport részlegben vizilabdát, kajak-kenut, öttusát vagy vívást... -
#36 Vizilabdára csak a játékosok rokonai mennek ki, meg egy-két fanatikus, foci az egészen más téma. A foci, mint játék a világ legélvezetesebb, legeladhatóbb játéka, jó nézni és jó játszani. A vizilabdát talán csak játszani jó, de teljesen eladhatatlan.
A magyar focisták megszokták már a 2000 néző elötti játékot, nagyritkán, amikor igazi külföldi ellenféllel találkoznak, össze is roppannak 1 perc alatt, az ellenfél 40000-es szurkoló tábora látványától és hangjától. Persze ez egy magyar betegség a sok közül. :) A viziladbát ennél már nem lehet jobban játszani, mégsem mennek ki rá az emberek, mert egy világszerte érdektelen ámde magyar sikersportág, csakúgy, mint a kajak-kenu, öttusa, vívás. Ezek a sportágak külföldön halálra vannak ítélve, persze nálunk is, de nálunk lassabban, mint máshol, mert sikeresek vagyuk bennük. De hát az olimpiáról is el fognak tünni idővel, ez a bizonyíték az állításaimra. -
#35 Nem tudlak meggyőzni és te sem engem.
Nem fogok kijárni azért, hogy majd ESETLEG attól, hogy én és néhány hozzám hasonló emberke szurkolásától jobban játsszanak.
Viszont ha jobban játszanának, 100%, hogy nagyon sokan kijárnának. -
#34 Hááát srácok ez itt az IGAZSÁG!!! ez van;)) -
OPM #33 de nem tesz jót neki, ront valamennyit az is a szinvonalon, ha kevés a néző!
pl ha 20-30E ember ordítja, hogy HAJRÁ XY, biztos nagyobb lelkesedéssel játszanak, mint pl egy zártkapus mérkőzésen. -
#32 A 80-as 90-es években több néző volt és a foci romlott.
A jelenlegi kínosan alacson nézőszám az utóbbi 2-3 évben alakult ki.
-
#31 A vizilabdáról meg annyit, hogy az olaszokat egyáltalán nem érdekli a vizilabda (sem a vívás, sem az öttusa, sem a kajak-kenu) csak a foci és a kosárlabda talán! -
#30 A magyar focisták nem a nézőkkel törődnek, hanem a pénztárcájukkal és a bizniszeikkel. A több néző nem viszi előre a magyar labdarúgást. Először jól kell focizni, látványosan, és mindezeket hosszú távon, azután talán kimennek az emberek újra a pályákra, hiszen elvileg a csapatoknak a belépő az egyik fontos pénzbevételi forrása. Az állami pénzeket a jelenlegi álprofi focinkból teljesen meg kellene szüntetni! Fizessenek a szponzorok, ne az adófizetők ezért a teljesítményért! -
#29 Ha a magyar foci fejlődne, akkor hidd el, hogy több néző is lenne... -
OPM #28 ha több néző lenne, akkor hidd el, hogy a magyar foci is fejlődne -
#27 Azt teszi, hogy jó és látványos. -
OPM #26 amúgy énse járok meccsekre, csak írtam
miért az angol,spanyol,olasz foci mit tesz? -
#25 És mit tesz a magyar foci azért, hogy kimenjek a meccsre? -
#24 ja,olyasmit próbáltak :-) de kevesek ehhez :-) btw megfigyeltétek,hogy előre lehetett tudni,hogy mi nyerünk?minden csapat aki nyert vb-t 2x-es bajnok,minket kivéve,mostmár mi is,szal lehetett ezt előre tudni :-) -
#23 Emlékeim szerint az olaszok nagy része már a négyes előtt felúsztott a kapunkhoz, egy felpasszolásra + lövésre meg elég a 7 másodperc. Gondolom ezt valami olyasmi, mint amikor meccs végén kosárlabdában direkt szabélytalankodnak, vagy hokiban leviszik a kapust: nagyon ritkán jön be, de vesztenivalójuk már úgy sincs... -
K.András #22 Ha kihagyjuk a négyméterest akkor sem jön be nekik ugyanis nincs olyan csapat amelyik feluszik és kidolgoz egy helyzetet 7 mp alatt... -
#21 Az edző kivételesen nem idegbajos volt, csak megjátszott egy esélyt. Hál' istennek nem jött be nekik... :))) -
#20 jó meccs volt, bár az olasz edző kcisit idegbajos volt. nomeg gyanús volt, hogy pont az uccsó két negyedben romlik el a támadásmérő óra. -
OPM #19 SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!! -
#18 -
#17 nyertünk 11:9 !!!!!!!! :)))))))))))))) -
#16 -
#15 10:8 :))))) -
#14 9:8 -
#13 NYERNI FOGUNK, HAJRÁ MAGYAROK!!! -
#12 ilyen nincs :( -
#11 8:7 :( -
#10 8-6 :)) -
#9 vezetünk!!! :)
-
[Walaki]D`Lair #8 Pedig ha tudnák mennyivel egészségesebb... -
#7 Mert a gyerekek nem vizilabdáznak a grundon hanem fociznak:) 10 gyerekböl 9 inkább kosarazik meg focizik. -
#6 hát a focirol jokat lehetne veszekedni..szvsz full el lehetne felejteni.. magyarok elég gázul nyomják...és mennyivel nyugisabb lenne egy csomo ember..nem lenne az hogy megverik ezt azt meg megölik stb...foci sux... -
[Walaki]D`Lair #5 Csak azt nem tudom, hogy minek kell focistadionokat építeni....amikor a vizilabdások ennyire jók... -
OPM #4 a vízilabdával én is teljesen egyetértek!
de amit a magyar fociról ír... hát...
tett ő már valamit azért, hogy ne ilyen legyen? elmegy a meccsekre, hogy ne legyen üres a lelátó? játszik valamelyik csapatban, hogy javítsa a magyar foci színvonalát?
"az a néhány fanatikus, aki még magyar focimeccset néz"
jónéhányan vannak... :)
-
#3 Igaza van. -
#2 És miben nem volt igaza?
Bár mondjuk egy újságban ezt nem biztos, hogy így fogalmaztam volna meg. -
OPM #1 A mai Komárom-Esztergom megyei napilapban, a 24 Órában jelent meg ez a cikk.
Rég nem olvastam már ilyen cikket újságban, de sokmindenben igaza van, annak aki írta, de sokmindenben nem :)
Várom a véleményeket róla!
MEG(GY)ALÁZOTT VÍZILABDA
"A magyar vízilabda-válogatott tegnap este - lapzártánk után - a döntőbe jutásért játszott a világbajnokságan. A Magyar Televízió a tervek szerint mindössze a negyedik negyedet közvetítette.
Nevetséges, szánalmas, megalázó -sorolom, ami másodszor eszembe jut. Ami először gondoltam, az nem tűri a nyomdafestéket. Mondjuk, ha a brazil fociválogatott világbajnoki elődöntős meccsének csak az utolsó húsz percét adná az ottani tévé... -nem szeretnék biztonsági őr lenni a brazil tévé székháza előtt.
Maradjuk a focinál, hiszen néhány héten belül gyakran láthatunk a tévében izgalmasabbnál izgalmasabb magyar bajnoki meccseket, a tervek szerint mindahányszor 90-90 percen át. Hacsak... A vízilabda meg(gy)alázása mintájára javasolnám, hogy fociból közvetítsék a szünetet. A szpíker ekkor összefoglalhatná, mi minden nem történt az első félidőben, láthatnánk csinos lányokat táncikálni, büntetőrugó-versenyt, esetleg néhány villantást az üres lelátókra, ha éppen a Fradi fogad valakit. A fennmaradó 2x45 percben például a régi idők nagyszerű magyar meccseit lehetne ismételgetni. Senki sem reklamálna, a néző jól érezné magát, és a fiúk sem lennének lámpalázasak. A pénzt úgyis megkapják, és legalább nem röhög tajtuk a fél ország. Bocs, pontosítok: az a néhány fanatikus, aki még magyar focimeccset néz."