42
Minden ami a memória kártyákkal kapcsolatos (MMC, SD, CF, stb)
-
xxmimixx #42 Jó estét!Meg tudná nekem valaki mondani, hogy mi a teendő, ha a fényképezőm azt írja ki hogy : there is a problem with the CF card. Replace it. -
speedcop #41 Üdv! a gondom az, hogy a 2Gb-os SD kártyát a fényképezőgépek nem akarják látni, viszont más eszközben pl. PNA, rendben van...próbáltam formázgattam Fat és Fat32-ben, de nem használt. Ha valaki tud segíteni akkor írjon pls. Speedcop -
#40 adja vissza a gazdájának!!!44 -
Vakfrost #39 hello, tudna vki segíteni, elfelejtettem az sd kártyám kódját, és kéne vmi amivel most fel tudom törni? -
#38 Üdv
Mért nem tudom SD kártyára másolni? Probáltam kártyaolvasoval fényképezőben benn és gépre kötve, lockot is probáltam. -
#37 Ez nyilvános Torrenten volt, a mininován. -
#36 Privát torrent oldalakon nincsenek vírusok. Aki meg nyilvános oldalról tölt az meg így járt. -
#35 Sikerült lementenem a kártyáról a rejtett képeket a GetDataBack FAT programmal. Most már minden kép megvan. 1 éve is ez volt a kártyával, csak akkor nem csináltam ezt meg.
A Torrentel meg vigyázzatok, mert onnan szedtem le a Getdataback egyik vírusos verzióját, és azóta új Windowst kellett telepítenem. -
#34 Ez a kártya a fényképezőben van mindig, csak felmásoláskor teszem kártyaolvasóba. A kártya biztos jó, nem megy ez tönkre. Ez Compact Flash kártya ami elég méretes és vastag ezért nem sérülékeny. -
Inquisitor #33 Olyankor szokott lehalni a FAT/NTFS a kártyán, amikor valami miatt gépről közvetlenül, vagy kártyaolvasóval írnak rá és "történik valami".
Jellemző hiba, ha USB eltávolítás nélkül kihúzzák a kártyát vagy a fényképezőt (stb.), mert a késleltetet írás miatt megsérülnek az adatok. De az formázással helyrejön. A döglött kártya viszont nem :( -
#32 Igen, formázás után volt "Memory Card Error" hiba. De lehet mégse kártya elcsúszás okozhatta, mert az nem csúszhat el.
Utána levő képek azok jók lettek. Nem én csináltam a képeket, ezért én nem figyeltem a képekre.
A GetDataBack program az winyóra való, de lehet megpróbálom. Kösz! -
Inquisitor #31 Megpróbálhatsz valami GetDataBeck vagy hasonszőrű adatvisszaállítót, de esélyes, hogy kezd megdögleni a kártya. Ha formázás után is csinál ilyet sűrűn, mint az én XD-m, akkor kuka. Mázli esetén csak a FAT sérült le rajta írási hiba miatt. -
#30 Sziasztok!
Fényképező memória kártyáról hogy lehet átmásolni azokat a képeket amik nem olvashatóak? Rajta van a kép mérete a kártyán, de nem lehet megnézni se.
Memória kártya elcsúszás miatt nem tudta rendesen ráírni a kártyára a képet, de mégis rajta van.
Valahogy meg lehetne nézni mégis azokat a fájlokat??
Van erre speciális program, vagy trükk?? -
temes69 #29 megoldottam vista nélkül:) -
#28 tedd fel a Vistat -
temes69 #27 sziasztok!
van egy 2gigás sd kártyám, de xp alatt nem bírom megformázni. az xp 3.76gigásnak látja. van valami megoldás erre, valami különleges progi esetleg? -
#26 nos en vettem egy memoria kartyat elejeben mukodott de mostmar csak letorolni lehet rola ha meg felrakok valamit azt nem akarja beolvasni a telefonom 1GB-s Mini SD-rol van szo Kingston vigyem vissza oda ahol vettem vagy mashogy is meglehet oldani a problemat -
Brinn #25 Szóval mehet a kukába? -
msgreg #24 Kártyatartó -
Brinn #23 Lol, szóval olyan 680mb-nél többet nem tudok felrakni... -
Brinn #22 Hali!
A memória kártyámra nem lehet felmásolni egy x MB után felmásolni fájlokat... Tudok vele valamit csinálni? (2gb Sony Memory Stick Pro Duo) -
#21 upp a témának, lenne egy kérdésem. vettem egy 4 gigás a-data turbo SD HC kártyát (akármit is jelentenek a cuccok). namost se a kis kártyaolvasom, se a két fényképező, se a laptoppal nem tudom leformázni mert nem látják, illetve belassul a gép. esetleg valakinek lenne valamilyen tippje erre? -
#20 Erre, csak erre... -
#19 Helló!
Az a kérdesem lenne, hogy most akarok venni 512Mb-s MMC memóriakártyát, de milyet vegyek? RS-MMC vagy MMC PLUS-t? Miben különbözik a kettő? -
#18 Hali!
Van egy problémám egy 64Mb-s MMC karival ugyaneis ezt a nővérem 3300-ás nokiájához adták, én meg most kaptam nemrég egy Nokia N-Gage QD-t és beleraktam a karit.
Töltöttem rá mindent meg minden:P és egyszer csak nem érzékeli se a telefon se a gép. Nemtom mi a baja de szeretném megcsinálni. nem tudnátok segiteni? -
#17 nem tudjátok, hogy Pesten hol lehet olcsón TransFlash kártyát venni? -
#16 ott folglakoznak DDR ram-okkal itt nem, ott visszaolvashatsz az adott gyártókra itt nem :) -
steweee #15 ja, arról én is tudok, viszont arról nem hogy a még meg nem vásárolt memóriámmal lesz e vmi probléma. ha igen akkor majd írok oda -
#14 Csak neked csak most az SG kereső ajánlásával :) -
steweee #13 semmi, de ezt a topicot találtam a memóriákról ami még egyáltalán életben van.úgy látom ez is nagyon pörög :( -
#12 ennek mi köze a flash memória kártyákhoz? :) -
steweee #11 melyiket érdemes megvenni ?
512 mb 400 hz ddr pc3200 egy év garral bruttó árak
hynix - 11.000
infineon - 10.800
kingstone - 11.700
jó árban vannak vagy tud vki olcsóbban ? és ha darabonként 2500al drágább a kingstone akkor érdemes inkább a 3 év garosat venni, vagy ha nem romlik el egy évig akkor már nem is fog? -
Inquisitor #10 Win98 + USB = Rémlom -
HITMorpheus #9 Pofonegyszerü... -
TomBond #8 Nekem egy olyan problámám van hogy kaptam ma estére egy Wiretek memória kártyaolvasót viszont a win 98 nem ismeri fel!
tudna valaki segíteni? nagyon sűrgős lenne! köszi
-
#7 Köszi szépen!
Valójában már vettem TwinMos-t (128M) 2 év garival. -
JxOxExY #6 Ja, majd elfelejtettem.SANDISK-ből asszem csak 64 MB-ig van és 5 év gari.
Itt van a viszonteladó cime:(esetleg még adnak okos tanácsok is)
Zádor u. 18.
Tel.: 297-1040
-
JxOxExY #5 Hali!
SANDISK-et ajánlok mindenféleképpen.TwinMos is jó lehet ha adnak rá 2 évet.No Name-t ne vegyél semmiféleképpen.Nekem 3 hónap alatt megadta magát.SANDISK-et használok a telefonomba már majdnem 1 éve s semmi baja -
#4 eh, végre egy topic ahova csak én írok :D
bármit írhatok :D
senkit nem érdekel mert senki sem olvassa el úgy se :D -
#3 A TwinMos jónak tűnik (2 év gari)