16
Rádiós billentyűzet olcsón
-
Zazu18 #16 Üdv! ha érdekel vkit van egy eladó labtech klaviatúrám vezetéknélküli.
2500 HuF-ért odaadom... az egér nincs meg hozzá... :(
http://www.virtualdepo.hu/files/images/3000/2188-0-large.jpg
http://www.edigital.hu/Vezetek_nelkuli_billentyuzet/Labtec_Ultra-Flat_Wireless_Desktop_magyar_vezetek_nelkuli_billentyuzet_+_eger-p25496.html
Érd.: +36 20 775 2329 ; Gödöllőn található, de elviszem Bp-re, Pilisvörösvárra, Piliszentivánra, Nyergesújfalura
-
#15 Mi a legnagyobb hátránya a Cordless billentyűzeteknek?
Miért nem érdemes ilyeneket venni? Én elemgondokról hallottam sokat. -
TheZsenyka #14 Háát, akkor szerintem 2.5-3 ropinál többért nehéz lehet eladni - már ha nem optikai ahogy mondod. -
#13 Enyém az egér, nem optikai. -
TheZsenyka #12 25 volt kéz alatt, 100% újszerű állapotban (szerintem nem is használták) egy új kb. 40 roppancs 340-es táppal. Persze a táp is ChiefTec.
Az egerentyű kb. 5 roppancsot érhet használtan, ha nagyon kell és ha optikai. Nekem van egy Logitech MouseMan-em, optikai és 2001 januárjában vettem... azóta megvan. Nagyon bírja az öreg csataló. Őrült jó fogás volt. Akkoriban 14 roppancs volt, de nagyon megérte az árát. Két év 7 hónapos a cuccos. -
#11 Jó kis ház! Mennyi volt?
Mennyit kóstálhat egy párhónapos Logitech Cordless MouseMan Whell? -
TheZsenyka #10 Elég drágák a ChiefTec cuccok, kevesen is árulnak itthon.
www.overclock.hu-n van egy pár ház amit érdemes megnézegetni. Nekem is ChiefTec házam van, DA-01W.
Nézegesd meg miféle cumókat árulnak!
Királyság. -
#9 Értem.
CSak mert még nem halottam a Chieftec márkát sehol... -
TheZsenyka #8 Egy picit. Lehet hogy szubjektíven ítélek de kb. olyan, mintha azt kérdeznéd jók-e a PLEXTOR írók. -
#7 Nem értek hozzá :P
ChiefTec ezekszerint jó márka? -
TheZsenyka #6 Ne haragudj, de ChiefTec billencs 12 ropiért szerintem igen baráti még ha szemétre is vágod az egeret egyből. A4Tech cuccokat szoktak ennyiért adni. -
#5 Persze, de nem ajándékba adják...
Nah, köszi a segítséget! -
TheZsenyka #4 ki akadályozhat meg benne, hogy tovább használd? :D Egyszerűen nem csatlakoztatod az egér kábelét hanem a sajátodat használod ami már megvan. -
#3 Királyul néznek ki, csak már van egy édi egerem! szintén rádiós... -
TheZsenyka #2 www.overclock.hu-n vannak sirály ChiefTec billencsek és az áruk is baráti. 10 roppancs körül. -
#1 Hellsztok!
'szal nekem egy olcsó rádiós bill. kellene semmi extrával, lényeg hogy kábel nélküli legyen!
Tudtok segíteni?