Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
Milyen motor? ^.^

Tufa
autóval meg a motoros tapasztalatok miatt sem kockáztatok <#vigyor3>

Tufa
de te ezt élvezed, neked igy jó. nekünk nem jó ha vízes a benzin...
pár évnyi motoros multam van, és ezalatt akikel találkoztam, egyikük sem a molnál tankolt. (természetesen nem ez a téma, hogy ki hol tankol, de ha szóba jön, mindig vagy shell, vagy omw)
Nekem még mondhatjuk hogy szerencsém volt amikor leáltam a hungárián, mert jött egy motoros+ egy gyalog közlekedõ motoros, és õk segítettek rendbe tenni a gépet, de egy autósnak már eléggé problémás 😊

Glpetyus
<#idiota>

Glpetyus
<#vigyor3>
Nem vizezik,csak több benne a víz,mint máshol 😛PPP

Taranov
Én annyit tudok elmondani, félig a témához kapcsolódóan, hogy én az Ice Tea-t vizezem, mint a szörpit, mert elõször a sima volt túl édes, mostmeg már a light is túl édes.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Azért sok MOL van, ahol tankolnak, ha tényleg frankón vízetnék a benzint, már rájöttek volna az emberek.
Na nem baj, az pozitívum, hogy Golfos vagy 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nagy valószínûséggel 😊

Glpetyus
ehhh...<#eljen>

Tufa
pedig régebben még jó volt a mol benzin. nem értem miért jó ez nekik.
Mióta a cori megvan, õ sem evett shell benzinen kivül mást... jól viselkedik igy 😛

Glpetyus
LOL
Hát ott tényleg alig tankol valaki...
Nálunk szinte egymás mellett van a shell,meg a mol,de inkább állok sorba minthogy annál a szarnál tankoljak.
Amúgymeg az 1-es golfom is szarakodott vele...
A 3-al nem fogok ott tankolni 😛
Inkább hazatolom.

Tufa
Akkor ezek a vizezett benzines esetek bizonyára csak a motorosoknál és a 2es golf tulajoknál fordulnak elõ 😊

Taranov
Valószínû, mert a többi autós nem áll le a Hungárián a MOL-tól, vagy már rég nem tankolna ott senki. Ha komolyan gondolnád, már te is bejelentetted volna valahol...
Ha tényleg így lenne, már megírták volna újságokba stb.

Tufa
én eddig 3szor tankoltam molnál, mind a 3 helyen(más más hely) szar volt a benzin. másképp hogy kerül szted víz a szûrõmbe, és miért áltam le folyamatosan a hungárián? elég ciki volt. ha ez nem a mol hibája, akkor a tankom izzad...

Glpetyus
Bázz..pont ezt akartam írni 😄
Egyszer a jó öreg 1.6-os 2-es Golfom majdnem megmakkant a Mol-tól :S
Addig rángatott,meg az alapjárat is szar volt,amíg ki nem fogyott az a "benzin"... :S

Taranov
Sehol nem vizezik a benzint, ezt most megmondom, így látatlanban.
Voltak ilyen pletykák régebben az Aralról, de kizárt, hogy igaz.

Tufa
a molnál vizezik a benzint 😞

Taranov
Én a helyedben már átmentem volna 😊

Placebó
Vett egy nemibetegséget, és még occsó is volt..😄DD

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Glpetyus
<#alien>

bogyoka
mibõl gondolod? Ááá, Õ nem iszik sok kávét <#vigyor>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Glpetyus
Nem. <#alien>

Gabesz amd64
Jó sok kávét iszol!vagy nem?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Jah értem!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

szofi

...sose azt nézd...

Glpetyus
KV 50-é' <#wilting>

Gabesz amd64
Szifi?? <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras> <#wilting><#wilting>

Jah, az ár lemeradt
szifi 420 ft
fornetti 339 ft

...sose azt nézd...

Rózsalány
egy háló narancs - 239 Ft

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Gabesz amd64
Vonatjegy 272-ért!

Glpetyus

Labello^^ 620-é' <#zavart2>

1 doboz kék szofi + 30 deka fornetti

...sose azt nézd...

Punkerwork
tegnap este cigi + pohár Tramini 1000 HUF

Shrek2 dupla DVD + The Incredibles dupla DVD 10k + 1k postaköltség HUF

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Glpetyus
KV 50-é' <#sniffles>
Tankolás 3000-é' (245.xx nálunk a 95-ös)
Kaja,cigi ~1400-é'

😄DD

Placebó
Ez a három ennyi? 😄DD

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Nyest szõr ecset (8mm) 1700;-

Placebó
Nekem volt már hogy a kérésem ellenére Azt kezdett el bele tölteni. Nem fizettem ki, volt is balhé... majd fogyasztóvéfdelemmel fenyegetõzés, na azota csak is magam tankolok...

LittleL
ezt a Shel kutas srácok mondták :

Azért kell mindenkinek azt a szar V-power -t
kínálniuk, mert az országot inkognítós Shell ellenõrök járják,
és amikor betérnek a benzinkúthoz, és a kutas
nem kínálja neki a V-power -t , akkor ki van rúgva azonnal.

Mert hiába vannak a kutak kiadva bérbe, vállakozóknak,
az benne van a szerzõdésbe, hogy az egységes marketing
stratégiát át kell venniük, meg ilyesmik..

Én már megmondtam nekik, hogy szertek itt tankolni,de
ha még egyszer ezzel a szar V-powerrel jönnek itt nekem, akkor
átmegyek a szemközti MOL -ba.
Azóta nem kínáják nekem a V-power -t DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

SLICK
jah meg 3 Philips vékony tokos CD 450é

SLICK
kaja 160é

Placebó
na ja, de az is horror volt...😞

Glpetyus
Volt már 250 is...

Placebó
NEm rúgják õket ki csak levonnak a jattból nekik a hóvégén. Mert ugye szerencsétlen benzinkutas rá van kényszerítve ha meg akar élni, de egy cseppet sem sajnálom õket, engem már párszor próbáltak átverni azokat észrevettem de volt olyan is amit nem...

tankolás 6000-é 242,9 a 95-ös benya hovatartunk áááá

artschiatwork
lál 😄

artschiatwork
1 doboz multis 100%-os TopJoy 250 Ft, rágó 115 Ft, 4 db kinder szelet 105 Ft.

Rózsalány
müzli, kávé, paradicsom - 1500 ft

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Glpetyus
KV 50-é'

bogyoka
szija lelkem <#vigyor>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Taranov
sziasztok lelkeim