Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy tojást vettem meg krumplit - 239 Ft.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
3 tálcás isler 690.-
2 kg isteni sajtos pogi 1320.-
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2 db AAA akkumlátor: 2800 Ft
1 db 9V-os elem: 299 Ft
2 db hamburger: nyolcszázvalamennyi
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BomBa
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
még több kávé,
még több kávé.DDD
<#eljen>#eljen>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
sport szelet xxl 90
gyõri édes dupla kakaós 150
3 szotyi 90
sajtos pogácsa 50
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
látlak ám. DD<#zavart1>#zavart1>
ott van a jegyen...
most lebuktál. DD<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1>
10szelet fustolt pulykaparizsi 120ft
4zsomle 56ft
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
használtan kapsz otthonra egy ilyen gépet már 300.000 -ért.
ma jött egy ügynök srác, akik a környékeket szokták
járni, és mindenféle haszontalanságokat árulnak.
Na vettem tõle egy elem nélküli elemlámpát.
Csak meg kell rázni és világít. 1000 Ft
Nuova Simonelli Mac Digit.
2 Literes kazán, 4 program, gõzszelep, teaszelep,
állítható finomságú darálás, egykaros kávéfõzõ..
folyamatosan tud 96 fokos vizet adni, folyamatos üzemû vízlágyítója is van.
Hát ez már 12 éves gép, ha úgy vesszük 6 éve volt folyamatosan bekapcsolva. Nem is volt eddig vele semmi gond , csak a szivattyúja öregedett el. Tavaly meg egy új vezérlõpanel kellett be, 46.000 -be került.
Lehet, hogy többet nem költünk rá ilyen sokat, mert drága a javíttatás.
Csakhát egy ilyen kávégép újan 600 - 800 ezer forint.
Infrát nem lehet hozzá kapni, mert nincs buccserem, vagy micsodám, de örülök ennek is <#vigyor>#vigyor>
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Sajtos kifli 50.-
KV 50.-
1 dobozos Soproni ászok 139.-
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!