Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
egy tankolás = 400 - 600 liter gázolaj = rengeteg pont
egy kamionos mesélte, hogy videot kért a pontokért. DDD
ja...
bevételi pénztárbizonylat = 159 Ft.-
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Hát ki a f@szt érdekel?
Tankolok 1 évig,aztán majd kapok egy Wunderbaum-ot... LOL
egy McChicken szendvics
+ egy gratis üdítõ, mert nem voltak készen a szendvicsek 1 percen belül. DDD Lol
1320.- Ft , és lement 420 pont a Shell smart kártyámról.
Mi mindig jég nélkül kérjük az üdítõt, mert
a fél liter mondjuk csak úgy van meg ha beleteszik a jeget,
ami tiszta átverés, mert én nem jeget akarok kérni, és
nem a jeget akarom kifizetni, hanem a fél liter Colámat. c
- úgyhogy reklamáljon mindenki.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Most meg hazaérek, és látom hogy ég a töltésjelzõ lámpa
a mûszerfalon, belenézek a motorházfedél alá.
Hát igen, ledobta az ékszíjat az autó, és el is szabta..
Még szerencs, hogy van a kocsiban tartalék,
ezekkel a hûttõkocsikkal ez a baj, utólag beszerelt hûtõkompreszor
miatt tökig meg kell húzni azMost holnap tehetem fel a másikat. <#shakehead>#shakehead>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
amúgy :
Gyilkosság az Orient expresszen DVD ,1400.-
Egyébként csak egyszerûen nem akarok rászokni, szóval olyan hetente egyet iszom 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Egészségtelen.LOL
A hamburger amit eszel az meg egészséges mi?
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
így késõ este már nem izlene nekem olyan jól
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!