Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bankok ingyen adják azt a szolgáltatást,hogy neten is vásárolhatok?
Meg lehet határozni mit érdemes neten venni?Pl. napi élelmiszert vagy mûszaki cikket vagy 10.000-50.000Ft.-ig?
a) A pénzt valahová utalni kell. Ahhoz kell egy név, vagy egy cím.
b) Ha bóvlit sóz rá az eladó a vevõre, nem árt, ha van a kézben egy név és egy cím, hogy a vevõ barátai tudják, kit kell megverni.
c) Józan gondolkodású vevõjelölt úgysem bízik az internetes fantomokban.
ki kell fogni és nagyon olcson tudsz repülni 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nem tudtam, hol kérdezzem, ezért itt - mégiscsak kapcsolódik valamennyire... 😊
Vásárolt már valaki a Pixmania-ról?
Mert innen akarnák venni egy MP4-lejátszót (18e), de kicsit zavaró, hogy elõre kell fizetni... :S
Vélemény az oldalról?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
õvtáska 1500ft
angol font 125.000ft 😄
+
Fire Island - White Powder Dreams (Roach Motel Remix)
@ Beatport - $3.00
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
BUDA > miskolc.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hétfõn vagy kedden lessz az elsõ kiszállítása ennek a játéknak, tehát akkor érkezik meg
-4999HUF + szállítás költség=5980HUF
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Josef Martin Bauer: Ameddig a lábam bírja...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nem, sajnos még nem kaptam kézhez, bár levelet kaptam a múlt héten, hogy feladták. ez van hozzá:
* Exclusive Steel Case
* Making of Video
* Original sound track
* Wallpaper
* Double sided Poster
* Developer interviews
ON
lättam hogy 3 fele CE jön ki, meyliket szerezted meg, mi van benne?
ON
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
http://joeperry.blog.hu/