Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Aszonta a Sellkutas, hogy tankojjak
Vépóvert mert az négyszeres pont a szmártkártyán. DDDDD<#hehe>#hehe>
Én meg montam hogy akkor sem tankolok ha 10 szeres pont jár érte.<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
cola light 1liter 180ft
Én nem vettem semmit, de azt akarom megkérdezni, hogy hol tudok neten ruhát nézni amit meg is lehet rendelni (magyar oldalra gondolok)?
War. War never changes.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
4 db tablókép 1000 Ft
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Ma meg : 2300 .- FT Gastroyal -os kaja 4 adag.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
várjünk csak!<#fejvakaras>#fejvakaras> áááhhh már megvan<#smile>#smile> :
KÁVÉ
<#nyes>#nyes>
gösser 2üveg 600