Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Túra nadrág 9000
Rajzlapok, filcek, mûanyag tustollak, lakkfilc 5000
mango is a delicious fruit;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amúgy hello Chris<#wave>#wave>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Ha ez is beleszámít, akkor fénymásolt tankönyv, 2400
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én meg tankoltam 3000 -ért.
csak gyorsan idd, amíg forró. DDD
vasúti kedvezményt biztosító nyugtatömb = 530.- Ft<#zavart1>#zavart1>
beszerzem elõbb utóbb a Kincs ami Nincs -et is...
jah..
hamburger + cola 480.- Ft
fehér alkoholos filctoll: 660 Ft
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
mézespuszedli+tom and cherry
200ft
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
1kg narancs 169
1kg alma 162
1 sárga Drum dohány 830
1 cigipapir médium 235
ebéd sajtos tészta+rántott csirkemell 540
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
nézz szét a netpiacon.
2 db müzli 98 Ft.
összegyûjtöm mindet.<#zavart1>#zavart1>
kéne még nagyon a Kincs ami nincs, de az ritka...
meg a Piedóne Afrikában, Seriff és az idegenek,
Nevem senki, Bombajó bokszoló....
3980.-
Ebbõl én fogyasztottam 1 pizzát, 1 sört és a 2 ásványvizet.😊
Lövésem sincs mennyi volt 5-600 körül, de jól esett az matek után 😊
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...