Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fekete Plextor DVD 6920 + sarc
fekete Pio-109 DVD-író 9880 + sarc
fekete Chieftec 15:1-es kártyaolvasó 3990 + sarc
fekete Floppy drive 1200 + sarc
2 UV csõ + UV reagens IDE kábel 2304 + sarc
fekete Mobil Rack 1368 + sarc
2300mAh-es GP aksi töltõ + 4 aksi 5490 + sarc
elméletileg ennyi lenne, gyakorlatialg még nem tom mit tudok alkudni 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Volt vaj színûban is, az talán még jobban nézett ki, de én most sötétet akartam... 😊 (meg ahogy néztem neten, van rikító színárnyalatokban is, pl: tûzpiros)

Ha kell csak szólj, el tudjuk intézni 😊 (Ha tényleg kell akkor küldj PÜ-t)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
hol vetted nekem is kell? (azon kívül h adidasba)
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Sony Ericsson W800i kártyafüggetlen teló 120k
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Cipö fekete alapon fehér csikkal(nem ismerem a márkáját)nem vink vagy ilyemsmi
2000 Ft
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
durván egy évig bírta és most a legrosszabb helyen ment tönkre az orrán ott van egy szakadás érhetõ: 9000 -ért vettem! 😄
Én a blokkot sem tettem el, és késõn is jöttem rá, hogy ilyen, ezért már késõ visszavinni, pedig csak 4 hónapos a cipõ.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ahogy néztem ennek is csak simán ragasztva van, szal tényleg kerülni kell vele a vízel való kapcsolatot 😊
Hát csak remélni tudom, hogy jövõ ilyenkor is fel tudom majd venni <#szomoru1>#szomoru1>
Vagy ha nem akkor garanciával visszaviszem kicseréltetni... <#vigyor1>#vigyor1>
Annó még 97-98ban vettem a Converse elsõ (vajszínû vászon, biztos ismered) deszkás cipõjét, az múlt hétig húzta, noha az sem volt vízálló. Most már csak munkába veszem fel annyira szét van szakadva, vagy ha lemegyünk tengózni <#idiota>#idiota>
Ha ez is húzza ennyi ideig akkor számomra yó vétel volt...
Ha esik akkor legfeljebb felveszem Merrellt csak az meg magasszárú ... <#szomoru1>#szomoru1>
Nekem ugyanilyen lapos Puma van, és esõben használhatatlan. Ömlik bele a víz.
Adidas TITAN XL
Eredeti ár: 24.990,- <#wilting>#wilting>
Engedmény: 9.996,- (-40%)
Vételár: 14.994,-
Eredetileg nem akartam ma cipõt venni, de amikor megláttam... 😊)
Úgyis kelett volna vennem, mert csak egy papucsom van ami lassan kevés lessz, és hát a leárazás jókor jött 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
19 TFT monitor 85000;-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Danon 118
Intersparban vásárlás kb. 7000 ft
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!