Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na majd a 7végén úgyis megyünk bevásárolni, vhogy majd bepaszírozok egy 120-as plazmacd-t egy 37-es orion tv dobozába<#idiota>#idiota>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Pl. praktikerben akartunk póstaládát venni. A 12e ft-s teccet de kicsit soknak tartottam érte a 12k-t ezért átraktam egy másik póstaláda dobozába ami olcsóbb volt, és voila... 😊
4e ft-ért lett egy frankó 12e ft-s póstaládánk 😊)) nyehe....
De ezt bármi mással el lehet játszani.... <#idiota>#idiota>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
most lelkiismeret furdalásom lesz hetekig <#shakehead>#shakehead><#mf1>#mf1>
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ad 2 jól van ügyesek voltatok, majd a pénztárostól levonják
bár nem biztos, mert inkább 1 termékbõl hhiány lesz, másikból töblet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Kifizettem <#wilting>#wilting>
Meg vettem 2 db. US Blaster gyártmányú kék neont is ^.^
30 cm,3000 ft / db.
Kaja 1200-é'
Cigi 590-é'
Meg délelött ki kell fizetnem a megrendelt felniket,ez kb 80 K.
tényleg leállok az ivással mert fizuig lenulláztam magam.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Chieftec 410w táp 11000;-
Manfrotto fotoállvány +fej +hordszíj 43000;-
Kínai ecset, akvarelltömb, akvarellfesték, tûfilc 2300;-
Telya *2kancsó 1200;-
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Lúzerek ezek a pénztárosok 😄
vadorzó belépõ 800 HUF<#idiota>#idiota>
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
belépõ a mesterségek ünnepére *2 1200
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
már megint csak tivornya<#nyes>#nyes>
igaz,nekem csak a péntek este 1000 forintomba került,inkább csak beszélgettünk..